- 3 Temmuz 2012
- 139.908
- 88.168
- 5.338
Haketmişinizdir. Cem Uzan yanlış iş yapmaz.
ASasdd bankaya yatırdık parayı banka battı kardeşim ne haketmiş oluyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haketmişinizdir. Cem Uzan yanlış iş yapmaz.
bu cem uzan bizim bankada paramızı batırmıstı la
Halledecekler İnşallah abi , ben bu saatten sonra kolay kolay kurtulacaklarını sanmıyorum en kötü ihtimalle , - 15 puan + 2010 - 2011 sezonu şampiyonluğunun ve gerekli tazminatların primlerin vs. Trabzonspor'a ödenmesi zorunluluğu koşulur sanırım , bunun yanında TFF yönetiminin istifa ettirilmesi de cabası olur.
Serbay senden kac yas büyük, bu lan, man, la, kardes, ayaklari ne onu anlamadim?
Kapatin artik gevezeyi de bana transfer haberi verin, butun gun gezip yeni geldim eve, haberleri takip edemedim, ne var ne yok transfer de?
kavga etmesek
Okanmısın nesin hangi adminin sevgilisisin bilmiyorum sacma sapan alıntı yapma olur mu ?
kavga etmesek
Adminin sevgilisi mi? Sen ne diyorsun?
Lanli Manli konusulmaz burda, biraz terbiyeli takilmak gerekir.
Nöbet adabini bilin biraz futbol konusulur burda.
YILIN TRANSFER BOMBALARI PEŞPEŞE PATLIYOR! Varan-1: Ashley Young(Manchester UTD/GS)
YILIN TRANSFER BOMBALARI PEŞPEŞE PATLAYACAK! Varan-2 Erkan Zengin(Esk./Trabzonspor)
YILIN TRANSFER BOMBALARI PEŞPEŞE PATLIYOR! Varan-3 Caner Erkin/2017'ye kadar yeniden Fenerbahçe ile mukavele ye