Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yavas yavas nobetin sonuna geliyoruz.

Hay Allah, feneri dusurme nobetine yazacaktim, yanlis yere yazmisim :D :lol:

Yabanci Kanat + Stoper yeterli yabanci transferinde. Ched ayrilmayacaksa stopere bile gerek yok.

Gece yarisi transfer olmaz daha :P

Selamın aleyküm hayırlı geceler. Cezam bitti şükür

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapma böyle. Burak senin adaşın sonuçta. Savunma mekanizmalarının devreye girmesi lazımdı.

Ahahahah onlarda bi yere kadar. Ben Selçukla ikisinin avrupadan bile vazgeçtik para pul bi kenara yeaaa açıklamalarına kıl oldum ama muhsabeci kesilmiycem artık başkan düşünsün storedan alışveriş yapmıycam kendi çapımda protesto

Ahahahah onlarda bi yere kadar. Ben Selçukla ikisinin avrupadan bile vazgeçtik para pul bi kenara yeaaa açıklamalarına kıl oldum ama muhsabeci kesilmiycem artık başkan düşünsün storedan alışveriş yapmıycam kendi çapımda protesto

Store bu işin sadece %5'lik kısmı. Yani seni ve beni alışveriş yapmıyor sayarsak %000.1 zarar eder kulüp. Bu zararı Ünal Aysal 2 forma alarak kapatır adaş. :D

Store bu işin sadece %5'lik kısmı. Yani seni ve beni alışveriş yapmıyor sayarsak %000.1 zarar eder kulüp. Bu zararı Ünal Aysal 2 forma alarak kapatır adaş. :D

Abi ben kendime yediremiyorum yoksa aynen bu paralar para bile değil neyse yapacak Bişey yok abartısız net doğru hamlelerle

Alex,töre,tolgay,ishak,mevlüt,olcan

.gelsin gereksizler gitsin.

bd9d3935c72c7a2ed4d2.jpg

Muslera

Türk Semih Koray Telles

Melo Selçuk

Wes

Töre. Bruma

Burak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt