Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bizimkiler keşfedilmemiş oyuncuyu keşfetse bile taraftar sabretmiyor...
Ontivero gibi bir potansiyel var , kumaşı belli , iyi oyuncu uyum sorunu yaşıyo belli ama
18 yaşındaki adam son 15 dakika kala maç kurtarması için alıp adamın hiç alışık olmadığı sertlikte bir ligde hadi çevir maçı diye bekleyince herkes çöp demeye başladı , maç kondisyonu yalan oldu. Şimdi kiralanıp gidicek.
Yani oyuncuyu hiç bilmiyorum ama o dediğin scouting önerilerini bende çok yapıyorum , buna rağmen yabancı sınırı kalkmadan scouting hayal olur.
Bence de oynamamız gereken sistem 4-2-3-1 ama Mancini'nin bu sistemi oynatacağını pek sanmıyorum. İlla 4-3-3 oynayacaksak Sneijder orta saha 3'lüsünde olmalı.
Torres'in Bolivya'ya karsi bugun kacirdigi gol.
https://i.gyazo.com/24b932cd3f044d038be54c145f97204a.mp4
Belodedici yazıp aratır mısın google a bir zahmet?!...Nostalji yapmıştım güya da tanıyan bile kalmamış...Demekk ki ''yaşlanmakta'' dahi değil düpedüz yaşlı bir adamım artık...Kusura bakma ofsayta düşürmüş gibi oldum...
Torino'daki İmmobille Dortmund'a yaklaşık 19 milyon euro bedel ile transfer oluyormuş.
Bonservis bana yüksek geldi ama Almanya'da iş yapar.
nasıl yüksek italya ligi gol kralı adam bırakta etsin o kadar biz bile geçen sene başkan burağa 40 istiyoruz diyoduk kıçı kırık tr liginde
Daha demin tv yi actim acar acmaz haberturk cikti
Benzema,Dzeko,Balotelliyle ilgileniyormusuz
Unal Aysal parise gidip benzemanin menajeriyle gorusecekmis
GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sabri bile atarmış bunu![]()

hakan c. yoneticimiz ilgileniyoruz dedi
rholdfo yu mancini istiyor alex i yonetim istiyor
forvetkanat olarak iki isim geciyor lavezzi ve menez
....................muslera
hamit semih rhodolfo(alex/astori) telles
................melo selcuk
..................hakan c