Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman Çalhanoğlu yerine alacan Olcanı-Töreyi 2si Çalhanoğlundan daha ucuz mis gibi kanatlı sistemde oynayacaksın..

bu konuda daha once cok tartistim bana gore olcan ve tore bizim ilk 11 imizde oynayacak kapasitede adamlar degil. ha alinmasini isterim kulubenin kalitesi acisindan . ama alipta ilk 11 koymam

sen kadroyu yazis seklime takildin da lavezzi arda gibi her iki kanattada oynar mac icinde yer degistirir snijder ve burak cif forvet gibi olur kanatlardan kolay kolay yarilmayiz yani

bu konuda daha once cok tartistim bana gore olcan ve tore bizim ilk 11 imizde oynayacak kapasitede adamlar degil. ha alinmasini isterim kulubenin kalitesi acisindan . ama alipta ilk 11 koymam

sen kadroyu yazis seklime takildin da lavezzi arda gibi her iki kanattada oynar mac icinde yer degistirir snijder ve burak cif forvet gibi olur kanatlardan kolay kolay yarilmayiz yani

Burak Sneijderin en az bi 10 asistini daha yer saç baş yolarız yine. 11'de Burağa güvenmek sezona veda etmek olacak.

Doğru bizm kapasitemiz yiğit gökoğlan sercan Yıldırım

Menez Türkiyeye gelsin. Bütün beklerle kedinin fareyle oynadıgı gibi oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt