Emre Kalkan
Sarı Üye
- 22 Ocak 2013
- 788
- 200
- 733
Ekmek kuyruğu gibi olmuş kadro
evet :-)
topu rakibe vermeyecek, hepsi yetenekli bir kadro oldu ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekmek kuyruğu gibi olmuş kadro
evet
topu rakibe vermeyecek, hepsi yetenekli bir kadro oldu ama
Topu rakibe mi vermeyecezKarşı takım kanatları yarar geçer
burak ve snijder kanat oynarken yaramadilar
zaten boyle diyebileceginiz icin hamit i yazdim sag beke
O zaman Çalhanoğlu yerine alacan Olcanı-Töreyi 2si Çalhanoğlundan daha ucuz mis gibi kanatlı sistemde oynayacaksın..
bu konuda daha once cok tartistim bana gore olcan ve tore bizim ilk 11 imizde oynayacak kapasitede adamlar degil. ha alinmasini isterim kulubenin kalitesi acisindan . ama alipta ilk 11 koymam
sen kadroyu yazis seklime takildin da lavezzi arda gibi her iki kanattada oynar mac icinde yer degistirir snijder ve burak cif forvet gibi olur kanatlardan kolay kolay yarilmayiz yani
Burak Sneijderin en az bi 10 asistini daha yer saç baş yolarız yine. 11'de Burağa güvenmek sezona veda etmek olacak.
burak i koydugumuz halde 6 yabanci oluyor kadroda.. bu yuzden ya sol bek ya da kaleciden birini turk yapmaliyiz
Stoperide Türk yapabilirsin. Mecburen Lavezzidende vazgeçeceksin. Yedirmezler bize onu
bu arada hakan calhanoglunun babasi snijder ne aliyorsa 1 kurus fazlasini isteriz demis
bu konuda daha once cok tartistim bana gore olcan ve tore bizim ilk 11 imizde oynayacak kapasitede adamlar degil. ha alinmasini isterim kulubenin kalitesi acisindan . ama alipta ilk 11 koymam
sen kadroyu yazis seklime takildin da lavezzi arda gibi her iki kanattada oynar mac icinde yer degistirir snijder ve burak cif forvet gibi olur kanatlardan kolay kolay yarilmayiz yani
Doğru bizm kapasitemiz yiğit gökoğlan sercan Yıldırım
Senin kadro bana fena gelmedi ama Menez'İn son durumunu bilmiyorum. Maç eksiği, kafa yapısı nasıl acaba.