Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany nereye gitti birde Berk İsmail Ünsal olcak sanırım İbrahin Ünsal katılıyorum çoğuna çoğunuda satamıcağımız için takas ile yollamamız lazım örneğin Umut Bulut-Engin Baytar'ı Olcan transferinde kullanabiliriz hatta Dany filanda eklenebilir bunlara Emre Çolak kalmalıdır joker bir nevi kanat ve orta saha oynuyor ama maç kondisyonunu hiçbir zaman %100 tutamadı ama alt yapıdan yetişen oyuncu katagorisinde olduğu için kadroda olmalı Aydından biran önce kurtulunmalı Ontivero Türkiye liginde kiraya verilmeli Salih için İshak transferinde takasta kullanılabilir Ontivero'da kiralık olarak veririz Berk İsmail en azından 1 alt ligde devamlı 11'de forma giyicek bir takıma verilip oynatılmalı potansiyeli yüksek deniyor. Chedjou , Eboue , Amrabat her türlü satılır. Hatta Eboue kesinlikle satılmak isticektir FİFA'dan ceza yedi bu cezayı imza parası ile kapatmak istiyecektikr en son 2,5m € teklif edildi sanırım Shalke ile anılıyor Kaan Ayhan'ı sıyırtabilir belki.

Dany durmaz yani kesin gitti sayalım...A evet İbrahim Coşkun la karıştı ama Ünsal kesinlikle oturup yerinde saymamalı kiralanmalı...

Emre'nin gitmesinin nedeni gitsin de Galatasaray'ın kıymetini anlasın biraz..İlerleyeceğine forma şansı buldugunda şimarıp geriliyor.

Ontivero Karabük için iyi olur...

4-3-3'de çok rahat Sneijder oynar baklava şeklinde oynarsın illene 4-3-3 değil Selçuk yada Meloyu kesersin maçına göre 4-2-3-1 sistemi ile oynarsın yani Nuri'nin gelmesi ile gidecek adam ya Selçuk ya Melo olur demek istedim ikiside kalıp yine oynayabilir sana 4-3-3 dede yerleştireyim isterse

--------------Muslera----------------

Sağ B.--def----def------Sol B.

------------Melo-------------

------Nuri------Selçuk-------

-----------Sneijder----------

-------Forvet--Forvet--------

Ayrıca forum herkese açık kimse kimsenin arkasından birşey demiyor.

yukarıda dedim zaten 4-3-1-2 diye. ve Mancini gibi savunmaya büyük önem veren bir hocanın takımı bu şekilde sahaya sürmeyeceğinden de eminim şahsen. ayrıca benim dediklerimle alakası yok yazdıklarının ben kendi düşüncemi söyledim anca Sneijder giderse Nuri'yi alma girişiminde bulunuruz diye. ve benim düşüncelerimi saçma diye nitelendirebilecek seviyedeysen yazdığımı da anlayacak seviyedesindir diye düşünüyorum zeki insan.

forum herkese açık olabilir, ama benim yorumum hakkında saçma diyorsan alıntı yapıp bunu benim de göreceğim şekilde yazman gerekir. bunu yapmaman arkadan konuşmakla aynı şeydir. eğer biraz sosyal bir insansan bunu da idrak edebilirsin

Bo9wm-WIQAEzhFi.jpg

yukarıda dedim zaten 4-3-1-2 diye. ve Mancini gibi savunmaya büyük önem veren bir hocanın takımı bu şekilde sahaya sürmeyeceğinden de eminim şahsen. ayrıca benim dediklerimle alakası yok yazdıklarının ben kendi düşüncemi söyledim anca Sneijder giderse Nuri'yi alma girişiminde bulunuruz diye. ve benim düşüncelerimi saçma diye nitelendirebilecek seviyedeysen yazdığımı da anlayacak seviyedesindir diye düşünüyorum zeki insan.

forum herkese açık olabilir, ama benim yorumum hakkında saçma diyorsan alıntı yapıp bunu benim de göreceğim şekilde yazman gerekir. bunu yapmaman arkadan konuşmakla aynı şeydir. eğer biraz sosyal bir insansan bunu da idrak edebilirsin

Nuri'yi İlkay gidicek diye aldılar büyük olasılık İlkay'da sakatlanınca işler yattı biraz satılmıcak gibi İlkay sezon sonuna kadar iyileşir ve satılmazsa Nuri'yi en azından kiralık yollamak isteyebilirler ayrıca Nuri gelince Sneijder gider demek saçma Nuri gelirse Max. Melo gider tam olarak Orta Saha oyuncusu bizde bu karaktere en yakın Selçuk var Sneijder denmesi saçma bir yorum olmuş.

Burdaki saçma yazısı bu kadar sıkıntı yarattı ise özür dilerim ben bı kadar ağır bir kelime olucağını ve saygısızlık olarak algılıcağını tahmin etmedim bende bir nevi seni eleştirmiştim bundan sonra daha çok dikkat ederim eleştirilerime.

forvet illa torres,balotelli olsun diyen yok.bony wilfriedi alsınlar zorlayıp.

Eboue, Dany, Hajrovic, Ontivero kesin gider.Amrabat +3 için ideal.Yabancılar Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Bruma, Amrabat + 2 transfer şeklinde olur.Alex, Lescott falan gelecekse Chedjou ile devam edelim.Bana göre hem stoper hem sağ bek özellikli biri bulunmalı.Yabancı forvet yerine de Menez tarzında kanat forvet lazım.Özellikle Burak'ın top hakimiyetinin kötü olduğunu düşünürsek yanına çok yetenekli isimler koymalıyız.

Yerli transfer

Aras Özbiliz / Olcan Adın

Mevlüt Erdinç

Yedek sol bek olarak Erdin Demir yedek kaleci olarak Sinan Bolat / Gökhan Değirmenci

Furkan Özçal

Gönderilmesi gerekenler >> Aykut Erçetin, Eray İşcan, Salih Dursun, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Engin Baytar

PSG açıklama yaptı ve Fransa'da çıkan transfer dedikodularının asılsız olduğu Lavezzi'nin önümüzdeki senede büyük olasılıkla PSG'de devam ediceğini açıkladı.

Burdaki saçma yazısı bu kadar sıkıntı yarattı ise özür dilerim ben bı kadar ağır bir kelime olucağını ve saygısızlık olarak algılıcağını tahmin etmedim bende bir nevi seni eleştirmiştim bundan sonra daha çok dikkat ederim eleştirilerime.

rica ederim dediğim gibi ben bu konuda biraz takıntılıyım ters bir şey söylediysem de kusura bakma zaten şurada aynı takıma gönül veriyoruz ikimiz de takımımızın iyiliğini istiyoruz :)

Eboue, Dany, Hajrovic, Ontivero kesin gider.Amrabat +3 için ideal.Yabancılar Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Bruma, Amrabat + 2 transfer şeklinde olur.Alex, Lescott falan gelecekse Chedjou ile devam edelim.Bana göre hem stoper hem sağ bek özellikli biri bulunmalı.Yabancı forvet yerine de Menez tarzında kanat forvet lazım.Özellikle Burak'ın top hakimiyetinin kötü olduğunu düşünürsek yanına çok yetenekli isimler koymalıyız.

Yerli transfer

Aras Özbiliz / Olcan Adın

Mevlüt Erdinç

Yedek sol bek olarak Erdin Demir yedek kaleci olarak Sinan Bolat / Gökhan Değirmenci

Furkan Özçal

Gönderilmesi gerekenler >> Aykut Erçetin, Eray İşcan, Salih Dursun, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Aydın Yılmaz, Engin Baytar

Sinan'da Gökhan'da özgüvensiz gibi hani bize gidicek gibi değiller...

U19'dan İsmail Çipe var harika bir kaleci , Eray gibi hayal kırıklığı değil.

gecenlerde mancini'nin bir haberi cikmisti: türk milli takimi gibi olmaliyiz

bu beyani gercekse adam isi gercekten cözmüs demektir.

caner'in karakterini kimse sevmez. lakin gecen sezon gösterdigi performans parmak issirtan cinsten. eger caner'i alirsak rakiplerimize büyük calim atmis oluruz.

caner'e olan ilgimizi (ki gercek ise) mancini'nin yukaridaki beyanatina uyuyor. ayni sekilde olcan, mevlüt ve tarik camdal'in alinmasi demek, bugünün milli takiminin 90%'inin (eskiden oldugu gibi) GS'den olacagi demek. hele ki caner bonservissiz olduguna göre gerekirse 1m fazla verip fenevin elinden kapmak lazim (kendi yöntemleriyle vuralim :cigara:)

fena degil:

Yedekler: Telles, Bruma, Chedjou, Burak/Mevlüt, Furkan, Umut/Berk, Balta, Zan, Sabri, Hamit

1006928_Galatasaray_SK.jpg

PSG açıklama yaptı ve Fransa'da çıkan transfer dedikodularının asılsız olduğu Lavezzi'nin önümüzdeki senede büyük olasılıkla PSG'de devam ediceğini açıkladı.

seneye tff falan kalmaz ortada.yabancı kuralına bi çare bulursak..seneye her türlü alırız lavezziyi.seneye gerçi 4.yıldızı taktıktan sonra lavezzi yedek olur derler bizimkiler.brumanın olası patlaması,gelirse menezi ortalığın bi tarafına koyması sonucu böyle diyecekler.

Sinan'da Gökhan'da özgüvensiz gibi hani bize gidicek gibi değiller...

U19'dan İsmail Çipe var harika bir kaleci , Eray gibi hayal kırıklığı değil.

Sinan'ın tecrübesi var en azından Gökhan ve İsmail'i hiç izlemedim ama övülüyor.Aslında Ufuk 2. kaleci olarak fena değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt