Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan'da Gökhan'da özgüvensiz gibi hani bize gidicek gibi değiller...

U19'dan İsmail Çipe var harika bir kaleci , Eray gibi hayal kırıklığı değil.

Liverpool'un alt takımında 20 yaşında bir kaleci var Türk nasıl hiç bilmiyorum sözleşmeside bitmiş olması lazım Yusuf Mersin.

seneye tff falan kalmaz ortada.yabancı kuralına bi çare bulursak..seneye her türlü alırız lavezziyi.seneye gerçi 4.yıldızı taktıktan sonra lavezzi yedek olur derler bizimkiler.brumanın olası patlaması,gelirse menezi ortalığın bi tarafına koyması sonucu böyle diyecekler.

Lavezzi için birşey diyemem ama Menez'i aldık mı bedavaya almış olucaz en azından 3'e 5'e yollarız bir şekilde :D

caner hamlesi yabanci kisitlamasi konusunda elimizi cok rahatlatir. elimizi cabuk tutup resmiyete dökmemiz lazim bu isi.

ulan tüpcü en nefret ettigimiz topculari bile almak zorunda birakiyorsun bizi.

Liverpool'un alt takımında 20 yaşında bir kaleci var Türk nasıl hiç bilmiyorum sözleşmeside bitmiş olması lazım Yusuf Mersin.

Hiç izlemedim inan ilk kez duyuyorum..Bizimkiler izliyor olsa gerek.

Sinan'ın tecrübesi var en azından Gökhan ve İsmail'i hiç izlemedim ama övülüyor.Aslında Ufuk 2. kaleci olarak fena değil.

Ya İsmail cidden harika potansiyel...Courtis'i andırıyor..

Ufuk Taffarel ile birlikte toparladı aslında bencede kalabilir.

Liverpool onu serbest birakti bu ay, yeni sozlesme yapmadilar.

Boyu filan 1.95 deneme teklifi yollayalım Tafo bir baksın belki yontar ortaya birşey çıkar 2. 3. hatta 4. kaleciden dahi birşey olmucak belli bakarsın içindeki cevheri çıkarır tafo Muslera'da çıkardığı gibi.

forvet işini biraz sonraya mı bıraksak arkadaşlar...milandan ayrılcak balotelli..dünya kupası da var...biraz bekleyebiliriz.off Allahım ya bu şerefsiz bize gelsin çok istiyom.

caner'i alirsak, menez gelmese bile, bruma'yi ilk 11'de oynatma imkanimiz olur. bu bile hücumsal anlamda cok büyük bir arti demektir bizim icin.

Balotelli'nin gelmesini istediğimden o kadar emin değilim :)

İşler kötü giderse Balo başımıza çok bela olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt