Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
FB_Residentlove_FB - 31.05.2014 14:51

bos.gif

Twitter da Caner Erkin için gs devreye girdi haberleri dolaşıyo

yönetim beklemeye uyumaya devam doğru yoldasınız !!!!!!!!!!!!!

ok.gif
Thierry06 - 31.05.2014 15:04

bos.gif

Şimdi cincon imza parası cart curt dünya para verse kabul edebilir

Geç hareket ediyoruz maalesef.

ok.gif
bezirgan54 - 31.05.2014 15:25

bos.gif

caner giderse ‚başkan en büyük hatalarına bir yenisini eklemiş olur...benim için diego transferi bile gölgede kalır...

ok.gif
cranberries88 - 31.05.2014 16:41

bos.gif

Caner eziklerde oynadı yine gider oynar

ok.gif
FB_Residentlove_FB - 31.05.2014 16:41

kaldıki caner gs de oynadı

büyük konuşmamak lazım umarım gitmez ama burda sıkıntı canerde olmaz

Caner gelirse bu yabancı sınırlamasında ilk 11 banko oynar . Bu da demek oluyor ki Alex Telles gider .

Caner gelmesin Telles kalsın . Karakteri düzgün olmayan oyuncuyu ben takımıma yakıştıramam .

Yahu Caner geliyorsa Telles niye gidiyor ?

Telles dedigimiz Elemanın zaten Beke döndügü yok. Koyarız kanada arkasınada Caneri olur biter.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=l1xC-DJAQK8[/media]

bu adam en iyi transferimiz olucak .

önümüzdeki sene cok beklentilerimiz var .

Caner'in geleceği yokta Telles'i niye yolluyorsunuz ? Bu adam 92'li keza +3, 3 kulvar var.

Caner gelirse bu yabancı sınırlamasında ilk 11 banko oynar . Bu da demek oluyor ki Alex Telles gider .

Caner gelmesin Telles kalsın . Karakteri düzgün olmayan oyuncuyu ben takımıma yakıştıramam .

Telles onunde caner oynasın ıste. Karakter ayrı bı mevzu. Ikısınınde hucumu ıyı ıkısıde optımum duzeyde savunma bılıyor. Bırı cıkarr dıgerı kademe yapar oburu cıktıgında dıgerı kademe yapar mıs gbı ıste. Al Caner ı hem rakıbını boz hemde yerlı kontenjanı aç. Su yorumların aynısı Kazım ıcınde soylenıyordu. Caner ı sevıp sevmemek ayrı konu gelıp gelmemesı ayrı konu. Ki gelecegını zannetmıyorum ama her halukarda işimize gelecektır. gelırse guzel olur gelmesse fıyatı yukselır bu kadar basıt

Epic fail comments like always..

Pfff vallah.. Nereye gidiyormus, sizin Fifa-Pes oyunlarina benzemez, oyle gel, yarin git, ver yine 7-8 milyon, yarin git, he cok kolay..

Mantikli konusalim..

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, İlhan Parlak'ı kadrosuna kattı.

Umarım Muhammet Demir Karabük'e gider santrafor eksikliğinde , toparlar orda kendini..Parlayıp bize gelir

caner gelmez lakin gelirse de destek olacaz mecburen yapacak bıseyımız yok yabancı sınırında elımızı de cok rahatlatır..tellesi sol acıga brumayı da sag acıga yerlestırırız..

-----------------------Balotelli----------------------

---Caner----------Sneıjder-----------Olcan---

------------Selçuk----------Melo----------------

--Telles----------------------------------Hamit/Şener/Sabri

------------Koray------------Semih-----------------

---------------------Muslera-------------------------

Şl dede Chedjou oynar artı 3 tede Chedjou Bruma bekler hatta 1 kısılıkte kontenjan kalır. yada bAlotellı gelmez zaten fantezı cıkar koy buragı Stopere Alexı al yedegıde Chedjou olur her bolgeyı kurtarır

Yoo bende Alex Tellesden bahsediyorum. Adam hep atakta. Defansa geldigi zamanda batırıyor. Kayseri maçı,2.Chelsea maçı,Ts maçı ilk örnekler.

Renktaş Allahını seversen...

2.Chelsea maçında Muslera'nın yediği ilk gole bak..

TS maçından bahsetmenin anlamı yok çünkü 2.lik maçıydı

Ki Kayseri maçında öyle bir durum yok sen son TS maçındaki penaltı pozisyonunu düşünerek adamı gömmüşsün de gömmüşsün.

Caner inşallah gelir. Karakter diyorsunuz da saha içinde her oyuncu çirkef. Karısı ile olan konu ise bizi hiç ilgilendirmiyor kendi tercihleri.

Kadrolar yazılmaya başlanmıs Canerlide ben pek gelecegini sanmıyorum. Bizimkiler fiyat yükseltiyorlar.

-----------------------Balotelli----------------------

---Caner----------Sneıjder-----------Olcan---

------------Selçuk----------Melo----------------

--Telles----------------------------------Hamit/Şener/Sabri

------------Koray------------Semih-----------------

---------------------Muslera-------------------------

Şl dede Chedjou oynar artı 3 tede Chedjou Bruma bekler hatta 1 kısılıkte kontenjan kalır

Mantıklı da zor değil imkansız...

Kafadan Burak asla yedek bırakmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt