Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parçalının şuan en çok yakışacagı adam. Sonrada Menez gelir benim için.

Bize hiç yakışmayacak bir hareket kaçak dövüşmek.

Kardes Anlamiyorum bizden Emre Belozoglu giderken hicbir fener taraftari karsi cikmadi Kabullendiler ama biz iyi Sol bek alacaz ama hepiniz karakterine bakiyorsunuz Simdi Meloyuda kovalim Meloda karakter var mi soylesene bana Hepiniz galatasarayli diye ovuyorsunuz Melonun futbolu harika karakteri iyi degil Gitti Fatih Terime bile hareket cekti yani eliyle resmen fatih terimi itti.Karakter bakimindan bizim meloyu almamamiz gerekiyordu o zaman.

Valla Caner mevzusu çok ilginç..Senede 3 maç oynayan Kadlec 2 milyon euro'dan fazla alıyor..Ama şampiyonlukta en büyük pay sahibi olan Caner'e 2 milyon bile vermiyorlar siz olsanız imzalarmısınız? Günahım kadar sevmem ama Caner'e daha iyi teklif sunmak sonucu ne olursa olsun mantıklı bir hamle..

Biraz mantıklı olun.Duygusal değil, sportif olarak bakın. Caner gibi Tr'nin en formda oyuncusunu 5+3 ün olduğu ortamda ezeli rakibinden bedavaya kapacaksın.

Kardes Anlamiyorum bizden Emre Belozoglu giderken hicbir fener taraftari karsi cikmadi Kabullendiler ama biz iyi Sol bek alacaz ama hepiniz karakterine bakiyorsunuz Simdi Meloyuda kovalim Meloda karakter var mi soylesene bana Hepiniz galatasarayli diye ovuyorsunuz Melonun futbolu harika karakteri iyi degil Gitti Fatih Terime bile hareket cekti yani eliyle resmen fatih terimi itti.Karakterbakimindanbizim meloyu almamamizgerekiyorduo zaman.

Kardeş Caner Sarı-Kırmızı forma altında çok yanlış,karaktersizce hareketler yaptı. Atletico maçında yaptıkları yüzünden elendik. Ardaya dövdürdü kendini. Pislik bir adam. Ayrıca Fenevli oldugunu her fırsatta söylüyor. Hiç gerek yok gerçekten. Tarıkı alırım hem sagda hem solda kullanırım.

Alınma ihtimali varsa eğer sonuna kadar uğraşılmalı. Aksi durumda yuksek yıllık maaşla fenere imza atmasıda işime yarar. Onlar bunu hep yapıyor :)

Caner bulunmaz hint kumaşı değil,tabiki alınabilir.Ama Aziz Yıldırım bırakmaz bana göre.Kendisi de fenerbahçeli zaten.Gerçi Tuncay Şanlı örneği de var.En iyi zamanın da Middlesbrough'a kaçmıştı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZPul6fRKaRc[/media]

Hala mı Caner ya :coffee:

Caner gelirse formasını bile alırım. fenerin elinden trnin en iyi oyuncusunu kapiyoruz yav uyanın.

images

Ya bu meksikada oynayan marco fabian ve peraltayi alsak ya muthis oyuncular

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu arada UEFA soruşturmasından bir souç çıkarsa bu yaz TFF gümler

yeni TFF'ye 5-0-3 değiştirilebilir

yani işi ağırdan almakta fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt