Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.571
- 2.217
- 1.983
Bazıları sırf mesaj kasıyor burada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Vasfi Vural alakasız şeyler paylaşmayalım.
Transfer gelişmesi olmaz bugün, emeğe saygı. Caner resimlerini göreceğine kupaları gör.
koray da ben pek bi ışık göremedim
2 yabancı 3 yerli diyorum ben.
Yok Astori ikinci tercih... İlki B.... biraz tuzlu... Hoca Astoriye de ok diyor... Astori olmazsa sürpriz olur bence. Bu da benim öngörüm... Bana göre biraz geç olacak ama gelecek 5 isim de belli az çok...
Transfer yapmasak da olur sırtınızı yaslayın gelişmeleri izleyin... Bizim devrimiz başlıyor... Koca çınarı iki deli ortadan ikiye böldü ya la... Tarihi gelişmelere tanıklık edecez inşallah...
Daha henüz erken tarih vermek konusunda ama... Benim aldığım bilgiler farklı bir yargılma yapacağı UEFA'nın... TFF.yi düşürecekler ve yüksek ihtimalle yerel makamlara güvenmedikleri için cezaları kendi kesecekler. Yeni genel kurul çağrısı yapıldıktan sonra 30 gün içinde seçim olabiliyor. Süreç takılmazsa evet ligin bir ay ötelenme ihtimali var...
Caner şikecilere imza atmaz çoğu topçu nasıl kaçacağını düşünüyor. Menejeri bir Yunan takımıyla göüşüyor... Paraya tamah etmeyen fanatik şikeciyse bilemem Ceza kapıda... Aklı olan imza atar mı oraya? Bizimle anılmasının bilinçli ve menejer oyunu olduğunu düşünüyorum. Ki bunda bizim parmağımız da var. Oyuncunun piyasasını yükseltmeye çalışıyorlar gibi bir hava var..
Şikeciler küçülmeye gidecek Diego falan yazıldı bir de şaka gibi... Yazıldığı gün dönün bakın "ancak babayı alırlar" demiştim
Transfer gelişmesi yoksa yazmazsın. Kendini illa bir şey yazmak zorunda hissetme.
Menezin menajeri açıkladı Türkiyedende teklif aldık diye.
Al Menezi,Tarıkı,Astoriyi. yürü Şl yarı finaline.
Cok güvendigim Murat Önür yine bomba haberler paylasmis.
Sene ye rakipsiz olabilecegimizi ve yabanci sinirlamasinin degisebilecegini söylemis ayni zamanda.
Cok güvendigim Murat Önür yine bomba haberler paylasmis.
Sene ye rakipsiz olabilecegimizi ve yabanci sinirlamasinin degisebilecegini söylemis ayni zamanda.