Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok iyi özetlemişsin.
Futbolun Hairston'u o adam. Çok geriledi sakatlıklar ile. Toparlaması çok zor. Buraya gelse bu adam böyle değildi der herkes.
Çok iyi özetlemişsin.
Futbolun Hairston'u o adam. Çok geriledi sakatlıklar ile. Toparlaması çok zor. Buraya gelse bu adam böyle değildi der herkes.
Menez geldi mi?
Balanta dan ziyade Doria sanki daha iyi olur gibi (Semih veya Koray ile partner olarak), soyle, daha uzun boylu ve daha sert, ama oyun kurmakta Balanta kadar iyi degil, ikiside Bruma ve Telles gibi buyuk yetenekler.. Hayirlisi artik.
Benim birde anlamadigim, stopere adam bakiyoruz tamam da, Chedjou u alan mi oldu>? Yoksa zaten imkansiz, yer yok..
Gelsin mi?
Agir sacmaliyorsun hic kusura bakma. Bu sezon oynadigi maclarda bile döktürdü.
Keita x2 x3 olur burda eğer Melo gibi taraftarla kenetlenirse.
Doria yi gec Alper.
Balanta yi alirsan müthis is yapmis olursun. Ama almayacagimiz kesin. River aptal degil 7-8 milyona biraksin. Biz daha fazla da veremeyiz. Astori alinacak Chedjou gönderilirse. Ben olsam göndermem ama hayirlisi.
Olabilir. Gelirse anlarız. Ben saçmalayım ama artık transfer de bu takım saçmalamasın yeter ki sorun değil.
Gelirde iyi oynarsa hepimiz mutlu oluruz zaten.
menez olmazsa douglas costa gelsin.ama menez kaçmaz.
Douglas costa menezden 5-6 ay önde form olarak şuan.
Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi