Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi özetlemişsin.

Futbolun Hairston'u o adam. Çok geriledi sakatlıklar ile. Toparlaması çok zor. Buraya gelse bu adam böyle değildi der herkes.

Valla ne yalan söyleyeyim, parmakla gösterilen bir futbolcu oldugunu hatirlamiyorum. Ben Menez´i cok duymamistim bugüne kadar.

Form durumundan da hic haberim yok. Aslan gibi Bruma´miz var. Kötü de oynasa israrla oynatmaktan yanayim bu sene.

Cocuga yatirim yaptik, beklemenin de anlami yok. Ciksin oynasin. Sürekli oynarsa mutlaka kendini gelistirecektir.

Balanta dan ziyade Doria sanki daha iyi olur gibi (Semih veya Koray ile partner olarak), soyle, daha uzun boylu ve daha sert, ama oyun kurmakta Balanta kadar iyi degil, ikiside Bruma ve Telles gibi buyuk yetenekler.. Hayirlisi artik.

Benim birde anlamadigim, stopere adam bakiyoruz tamam da, Chedjou u alan mi oldu>? Yoksa zaten imkansiz, yer yok..

Doria yi gec Alper. (Ne anlaminda gec dedigimi yazmiyorum)

Balanta yi alirsan müthis is yapmis olursun. Ama almayacagimiz kesin. River aptal degil 7-8 milyona biraksin. Biz daha fazla da veremeyiz. Astori alinacak Chedjou gönderilirse. Ben olsam göndermem ama hayirlisi.

---------------------------MUSLERA------------------------------

TARIK------------ALEX------------KORAY----------CANER

------------------MELO-------------SELCUK-------------------

---------------------------SNEIJDER-----------------------------

----OLCAN-----------------------------------------MENEZ-----

----------------------------BURAK---------------------------------

HAMIT

YEKTA

SEMIH

SABRI

MEVLUT

UMUT

HAKAN BALTA

VEYSEL

FURKAN

GOKHAN TORE/ TURGUT DOGAN

HAKAN CALHANOGLU

YERLI KALECI

YERLI KALECI

CHEDJOU

TELLES

BRUMA

gidenler

YIGIT G

CEYHUN

HAJROVIC ( kiralik )

ONTIVERO ( kiralik )

EBOUE

DROGBA

ENGIN B

GOKHAN Z

SERCAN Y

AMRABAT

BERK ISMAIL (kiralik)

SALIH D

AYDIN Y

Doria yi gec Alper.

Balanta yi alirsan müthis is yapmis olursun. Ama almayacagimiz kesin. River aptal degil 7-8 milyona biraksin. Biz daha fazla da veremeyiz. Astori alinacak Chedjou gönderilirse. Ben olsam göndermem ama hayirlisi.

Benim bildigim Doria ile Balanta nin bonservisleri neredeyse ayni, 15 milyon euro/dollar dan bahsetiyorlar, zaten 7-8 e kimse birakmaz..

Olabilir. Gelirse anlarız. Ben saçmalayım ama artık transfer de bu takım saçmalamasın yeter ki sorun değil.

Gelirde iyi oynarsa hepimiz mutlu oluruz zaten.

Menez'in sacma transfer olacagini söylemek ciddi sekilde yanlistir. Tek basina bir takimi sirtlayabilecek oyuncu. Ligi yerle bir eder.

Neyse ben az Gamma ya gidiyorum sonra gorusuruz.. :)

Douglas costa menezden 5-6 ay önde form olarak şuan.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Basketçiyle Futbolcuyu kıyaslayacak zekaya sahip arkadaşları gördükçe şükrediyorum.

Önceden de söyledigimiz gibi, bedavaya alinacak üst düzey yabanci oyuncular var. Para sacmaya gerek yok. Iskelet iyi zaten.

Sen Türklere bi hücum et artik, yabanciyi hallederiz. Gerci bedava yabancilarda da aceleci olmak lazim.

Form durumunu bilmesem de Menez (madem cok seviliyor), Alex, Eto´o vs.

Yine söylüyorum, yerli transferinde ilk tercihim Töre´dir. Olcan degil.

Olcan ve Töreden bir gömlek daha iyi ve daha ucuz olan Gökdeniz neden düsünülmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt