- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.463
- 1.538
Caneri isteyen Kuşdur gözümde. Bu kadar net bu kadar basit. Bu emek hırsızı, maçlarda bilerek tekme atan adamı GALATASARAYA yakıştıranlarda yazıklar olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş kimseye ahlak dersi verme şikecilerle bir futbolcu transferini bir tutan zihniyete cevap dahi yazmazdın ama neyse, gecenlerde ardayla caner burak aynı karede resim paylaşmıştı bu yüzü dağıtanda arda beyimizdi yani senin mantıgınla ardada şerefsiz burak selçukta? Caner ne yaptı söyle yerde adam tekmelemiş riera? Melo? Çok mu efendi adamlar?
Eskiden bir kişi Caner bize gelsin dese gscde linç edilirdi, şimdi isteyenler birlik olmuş pembiş caneri. Yazık buralarda bitmiş
Caner'i ben de istemiyorum. Umarım gelmez. Ama kimsenin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin.
Yerde adam tekmeleyen demişsin. Riera da Akhisar maçında tekmeledi. Eee? Saha içinde olur bunlar.
Her neyse dediğim gibi, kimin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin. Haddini bil.
Balotelli maçtan sonra üçlük çektiriyorken düşün bir de.
Taraftar buna cevherli besteler yapar, adam sahada ölür bizim için. Öyle de bir değişik.![]()
Kes senden ders alacak degilim işine bak gel bildir haddimi. Caneri isteyen şikecidir, ahlaksızdır. Hadi buyur
Fenerbahçe, Mecnun Otyakmaz’ın açıklamalarını delil olarak kabul edecek ve Trabzonspor’u UEFA’ya şikayet edecek.
Caner'i ben de istemiyorum. Umarım gelmez. Ama kimsenin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin.
Yerde adam tekmeleyen demişsin. Riera da Akhisar maçında tekmeledi. Eee? Saha içinde olur bunlar.
Her neyse dediğim gibi, kimin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin. Haddini bil.
Yavaş. Kimsenin ahlakı sana düşmedi. Herkes istediğini ister. Adam ol
Kes senden ders alacak degilim işine bak gel bildir haddimi. Caneri isteyen şikecidir, ahlaksızdır. Hadi buyur
Klavyeden bunları yazmak ne kolay dimi? Kes, mes falan.
Kimsenin düşüncesine saygı duymaksızın bu tarz yorumlar yapman karakterini belli ediyor. Aynen devam aslanım..
![]()
Şaka maka Balotelliye özel bir bester var zaten
Sabah saat satar akşam maça çıkar semti ikitelli Mario Balotelli diye![]()