Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caneri isteyen Kuşdur gözümde. Bu kadar net bu kadar basit. Bu emek hırsızı, maçlarda bilerek tekme atan adamı GALATASARAYA yakıştıranlarda yazıklar olsun

Kardeş kimseye ahlak dersi verme şikecilerle bir futbolcu transferini bir tutan zihniyete cevap dahi yazmazdın ama neyse, gecenlerde ardayla caner burak aynı karede resim paylaşmıştı bu yüzü dağıtanda arda beyimizdi yani senin mantıgınla ardada şerefsiz burak selçukta? Caner ne yaptı söyle yerde adam tekmelemiş riera? Melo? Çok mu efendi adamlar?

Aynen Dediklerine Katiliyorum Riera Turkiye Kupasinda Emrahin Kasiklarina Vurdu yani bilerek tekme atti 2 bacak arasina Meloya gelince Fatih Terimi itmesi,Sabri kaptanimizi dinlemeyip Karsi cikan birisi olarak Caneri begenmezler.Caneri Bizde begenmiyoruz Ama sanki bizim takimda hepsi karakterliymis gibi konusuyorlar Abi onemli olan karakteri degil futbolunu oynasin bizene bunun hayatindan bizim takima zarar vermesin Futbolunu oynasin yeter.Rieraya gelince bizimkiler emraha vurdugunu hic kimse soylemiyor.

Türkler maalesef Futbol'da cok duygusal, bu kafa ile basari gelmez...

Madrid Figo alirken duygusalmiydi

Bayern Lewa

Bayern Götze

vsvsvvs

Caner pis bir Insan,ama Yabanci sinir varken + bonservis yokken + rakipin en önemlisi silahiyse alacaksin en azin teklif yapacaksin, o kadar.

Caner'i ben de istemiyorum. Umarım gelmez. Ama kimsenin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin.

Yerde adam tekmeleyen demişsin. Riera da Akhisar maçında tekmeledi. Eee? Saha içinde olur bunlar.

Her neyse dediğim gibi, kimin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin. Haddini bil.

Adam gayet iyi söylemiş. Böyle pisliklere bu takımda yer yok.

Balotelli maçtan sonra üçlük çektiriyorken düşün bir de.

Taraftar buna cevherli besteler yapar, adam sahada ölür bizim için. Öyle de bir değişik. :)

dusunemedi_524737.jpg

Şaka maka Balotelliye özel bir beste var zaten :)

Sabah saat satar akşam maça çıkar semti ikitelli Mario Balotelli diye :)

La önemli olan karakter degil futbol diyorsunuz yazık be. Lan herifin hadi karakterini geçtik bizi sabote etti 2.uefa kupasından etti bu kadar mı balık hafızalısınız?

Caner'i ben de istemiyorum. Umarım gelmez. Ama kimsenin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin.

Yerde adam tekmeleyen demişsin. Riera da Akhisar maçında tekmeledi. Eee? Saha içinde olur bunlar.

Her neyse dediğim gibi, kimin ahlaklı olup olmadığına sen karar veremezsin. Haddini bil.

Kardeşim dil dökme, galatasaray forumunda git feneri tut diyebilecek biri, karşıt görüşe saygısı olmayan insanlar kadar acizi yok boşver

Kes senden ders alacak degilim işine bak gel bildir haddimi. Caneri isteyen şikecidir, ahlaksızdır. Hadi buyur

Klavyeden bunları yazmak ne kolay dimi? Kes, mes falan.

Kimsenin düşüncesine saygı duymaksızın bu tarz yorumlar yapman karakterini belli ediyor. Aynen devam aslanım..

Balotelliden gelen mutlulugumu burdaki ''sarı sakallı şeref yoksunu'''cular tamamen tüketti.

Bizi uefadan eden caner değil o şerefsiz hakemdi penaltımızı yedi caner sinirlendi ve kart gördü!

Klavyeden bunları yazmak ne kolay dimi? Kes, mes falan.

Kimsenin düşüncesine saygı duymaksızın bu tarz yorumlar yapman karakterini belli ediyor. Aynen devam aslanım..

Bilader orada farkettiysen " bana göre " yazmışım, düşünceme saygı duymayıp artistlik yapan sensin. Kaale bile alınmazsın, hadi eyv.

dusunemedi_524737.jpg

Şaka maka Balotelliye özel bir bester var zaten :)

Sabah saat satar akşam maça çıkar semti ikitelli Mario Balotelli diye :)

Oo Bienvenü'nün la, Balotelli'ye onu yaparsak adam oynamaz daha da. :)

Nonda'ya yapılan cevher'li beste İkitelli'ye bağlanıp yapılsın işte kafiyeye uydurulup bir şekilde.

Balotelli problem olmaz, o zaten gelir. Ancak Bonservis problem olur. + Aysal genelikle böyle oyunculari istemyir bknz.: Meloyu de istemedi.

Keske olsa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt