Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Fener için havlayan yarın bizim için havlar. Para bir çok şeyin önüne geçiyor, olaya profosyenelce yaklaşmak lazım. Caner gelmek isterse her türlü alınır.

Yazık size Melo ne zaman haketmeyen birine yanlıslık şerefsizlik yapmış? Gerçek bir Galatasaraylı böyle şerefsizi asla istemez caner bizi ath.madrid maclarında belki de 2. uefa kupasından etti. Adam bizi içeriden yıktı, hem şerefsiz hem çirkef hem sabotajcı. Tam senin gibilere layık

https://s.acunn.com/haber_foto/670x...a-kavgasi-400_15984055284f838ab02167c.jpg?155

Simdi ben sana laf mi attinde sen bana laf atiyorsun ? Biz burda yorum yapiyoruz, sana bisey diyen yok.

Melo bu pis sikecilere karsi hangi dille konusulmasini cok iyi biliyor ve hepsini kudurtuyor. Uzun zamandir bu fb ve lobisi bu kadar nefret etmemisti bir oyuncumuzdan. Buda Melonun herseyi dogru yaptigini gösterir. Bizde herkes öyle olsa.

Meloya laf atmayin ltf.

Meloya laf atan kimse yok, ama temiz bir adam degil yani, pis oynuyor.

ronaldo-si-messi-trebuie-sa-se-teama-daca-s-ar-concentra-mai-mult-la-fotbal-ar-fi-la-fel-de-bun-strategia_size6.jpg

_65583952_65580323.jpg

Harika bir paylaşım.

Türkler maalesef Futbol'da cok duygusal, bu kafa ile basari gelmez...

Madrid Figo alirken duygusalmiydi

Bayern Lewa

Bayern Götze

vsvsvvs

en dogrusunu sen yazmissin biraz soguk kanli olsak zaten nerelerde olurduk kim bilir .

caner hakkinda benim yorumum karekter olarak sevmeyebilirim ama futbolcu olarak türk solbeklerden en iyisidir suan ve baskan albiliyorsada alsin hayir demem.

ama yabanci siniri olmasa karsi gelirdim bu net cünkü dünyada daha kalitelileri var (yabanci olarak) .

Bu arada caner namussuzunu korurken MELOyu gömenler var. çok ciddiyim ayar oldum size.

Sözlükten

bu adam galatasaray'a niye gelsin?

galatasaray bu adamı niye alsın?

fener bu adamı niye bıraksın?

bu adam fenerden niye ayrılsın?

gelmesini isteyen taraftar şunlardan en az 1 tanesini sorsun kendisine, gelmesi konusunda yazdıklarından utanır.

caner erkin bir daha galatasaray forması gi-ye-mez.

ne biz giydiririz, giydirebiliriz, ne o giyer, ne ona giydirirler.

(uajovovich - 1 haziran 2014 14:17 ~ 14:22)

Bilader orada farkettiysen " bana göre " yazmışım, düşünceme saygı duymayıp artistlik yapan sensin. Kaale bile alınmazsın, hadi eyv.

Tamam kardeşim sakin ol biraz. Caneri isteyen şikeci demişsin herkesi zan altında bırakıyorsun sonra bana göre diyorsun. Olmaz öyle. Beğenmeyebilirsin istemeyebilirsin ama başkaları istedi diye hakaret etmemelisin.

Sözlükten

bu adam galatasaray'a niye gelsin?

galatasaray bu adamı niye alsın?

fener bu adamı niye bıraksın?

bu adam fenerden niye ayrılsın?

gelmesini isteyen taraftar şunlardan en az 1 tanesini sorsun kendisine, gelmesi konusunda yazdıklarından utanır.

caner erkin bir daha galatasaray forması gi-ye-mez.

ne biz giydiririz, giydirebiliriz, ne o giyer, ne ona giydirirler.

(uajovovich - 1 haziran 2014 14:17 ~ 14:22)

Helal kardeşim. Gerçek Galatasaraylılar belli. Caneri isteyen cikcikdir.

Nasıl konuşacağını bilmeyen çoluk çocukla uğraşmayın. Uğraştığınız vaktinize yazık.

Tamam kardeşim sakin ol biraz. Caneri isteyen şikeci demişsin herkesi zan altında bırakıyorsun sonra bana göre diyorsun. Olmaz öyle. Beğenmeyebilirsin istemeyebilirsin ama başkaları istedi diye hakaret etmemelisin.

Yav tamam abi haklısın da akıl sır ermiyor bu namussuzu nasıl isteyebilirler nasıl bu kadar midesiz olabilirler? Neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt