Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleciler:

Fernando Muslera = 2.000.000 €

Ufuk Ceylan = 500.000 €

Aykut Erçetin = 200.000 €

Eray İşcan = 12.000 €

Defans:

Emmanuel Eboue = 2.200.000 €

Dany Nounkeu = 400.000 €

Sabri Sarıoğlu = 925.926 €

Gökhan Zan = 814.000 €

Semih Kaya = 459.016 €

Hakan Balta = 925.926 €

Aurelien Chedjou= 2.200.000 €

Alex Telles = 650.000 €

Koray Günter = 300.000 €

Burdisso = 222.222 €

Salih Dursun = 196.721 €

Veysel Sarı = 442.623 €

Orta Saha:

Selçuk İnan = 2.000.000 € Revize edildi yaklaşık yıllık 3.000.000 €

Felipe Melo = 3.100.000 €

Engin Baytar = 850.000 €

Yekta Kurtuluş = 500.000 €

Ceyhun Gülselam = 1.000.000 €

Yiğit Gökoğlan = 163.934 €

Hamit Altıntop = 2.900.000 €

Wesley Sneijder = 3.200.000 €

Emre Çolak = 240.000 €

Nordin Amrabat = 1.100.000 €

Aydın Yılmaz = 666.667 €

Bruma = 1.250.000 €

İzet Hajrovic = 350.000 €

Umut Gündoğan = 194.754 €

Oğuzhan Kayar = 16.393 €

Lucas Ontivero = 175.000 €

Sercan Yıldırım = 700.000 €

Forvet:

Didier Drogba = 4.000.000 €

Burak Yılmaz = 2.300.000 € Revize edildi yaklaşık yıllık 3.000.000 €

Umut Bulut = 1.750.000 €

Burda maç başı hariç alınan ücretler koyu ile yazdıklarım ise sözleşmesi biten , kiralık yollanması gereken yada gereksiz oyuncular ve bu koyu ile çizili olan oyuncuların toplam net aldıkları maaşı burda küçük ve az gözüksede toplamda 17.138.544 € ediyor küsürlü olan oyuncular TL. bazında maaş aldığı için rakamlar küsürlü oluyor. Şimdi bu sene toplam maaşlar %10 zam olucağı düşünürsek çok yüksek maaşlar. Biran önce bu kadro temizlenmeli diye düşünüyorum. Türkiyedeki transferlerde bu gereksiz oyuncuları 3'er 5'er vermemiz bizi rahatlatıcağını düşünüyorum.

1007750_Galatasaray_SK.jpg

psikopat style !

Melo+Balo gergin ortamlarda hükmen galibiyet.

Dedigin dogru ama muslera'nin hakkini yememek lazim. Cok mac kurtardi. Dedigin gibi gol atmak onemli. Beraberliklerimizin yarisinda 1'er gol atsaydik simdi sampiyonduk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera'nın yerini bire bir doldurabilecek yerli bir kaleci olmadığını ben de biliyorum. Ama 5+3 gibi bir durum varken ve elinizde yeterli düzeyde yerli kalitesi yok iken Muslera'ya cazip bir teklif gelirse bunu ciddi şekilde düşünmek gerekir. ŞL kupasını 5+3'le zaten alamayız. Bunun rüya olduğunu herkes biliyor. O zaman bari bu uygulama son bulana dek ligi domine edelim derim ben. TSL'yi domine edebilmek için önüne geleni ezmek zorundasın. Her maç 3-4 gideceksin, başka yolu yok bu işin. İlla Muslera kalsın diyorsa Mancini, o zaman yönetim ne yapıp edip Çalhanoğlu, Olcan, Töre.. Bunlardan en az iki tanesini getirecek. Orta sınıf yerlilerle olmaz bu iş. En iyilerini getirmek zorundayız. Bu işin bir de maliyet kısmı var, o yüzden hesap kitap işini çok iyi yapsınlar çünkü artık hata yapma lüksleri yok.

Balotellş twitter neysede ordan binlerce aslanla ilgili bizden twit alınca instagram değiştirmesi manidar.. :D aynı anda değişse neysede

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balotelli almış Tarık astori şener koymuş Allahım sabır ver :D fm oynuyoruz.

Tarık 11tövbe kaldırmaz

Bana kalsa Mevlüt ishak Balotelli alsak yeter

Balotelli Başkanın milan başkanı ile bir kahvesine bakar

balotelli melo astori psikopat 3 lüsünü düşünmek istemiyorum :)

astorinin luganodan geri kalır bir yanı yokgelince görürüz zaten

Burak kanatta oynayacaksa hiç gelmesin.Burak Balotelli'nin yedeği olacaksa gelsin.

Muslera'nın yerini bire bir doldurabilecek yerli bir kaleci olmadığını ben de biliyorum. Ama 5+3 gibi bir durum varken ve elinizde yeterli düzeyde yerli kalitesi yok iken Muslera'ya cazip bir teklif gelirse bunu ciddi şekilde düşünmek gerekir. ŞL kupasını 5+3'le zaten alamayız. Bunun rüya olduğunu herkes biliyor. O zaman bari bu uygulama son bulana dek ligi domine edelim derim ben. TSL'yi domine edebilmek için önüne geleni ezmek zorundasın. Her maç 3-4 gideceksin, başka yolu yok bu işin. İlla Muslera kalsın diyorsa Mancini, o zaman yönetim ne yapıp edip Çalhanoğlu, Olcan, Töre.. Bunlardan en az iki tanesini getirecek. Orta sınıf yerlilerle olmaz bu iş. En iyilerini getirmek zorundayız. Bu işin bir de maliyet kısmı var, o yüzden hesap kitap işini çok iyi yapsınlar çünkü artık hata yapma lüksleri yok.
çok mantıklı yabancı sınırı olmasa muslerayı satmak aptalca olur ancak dediğin gibi bu saçma sistemde başka çare yok gibi onur alınıp muslera yerine süper bir yıldız alınabilir tabi bunu söylerken çok üzülüyorum muslera gerçekten vazgeçilmezimiz ama mantık senin dediğini gösteriyor

twitter çıldırdı vuvvvvvvvvvvvvvvvv.başkana zorla aldırırız vala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt