Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Ozan tufan icin ne dusunuyosunuz merak ediyorum
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok genc bir oyuncu, daha yeni piyasaya cikti
ozan tufanlari cok gorduk, hele Terim boyle adamlari 4,5 mac oynatir sonra bi daha asla milli takima almaz
suanlik bizim icin yetersiz, daha bursada 1 sezonda 20mac oynamamis
ve + bursa 10-40m euro ister
Suan icin yetersiz ama gelecegi parlak bursada senol gunesin elinde kalmasini isterim
insallah buyuk bir yildiz olur, ama bize gelirse buyuk bir hata yapar
yildiz oldugunda bize gelsin, zaten elimizde yeteri kadar yildiz adayi var
enes ile birlikte 3yil sonra tas gibi oyuncular olur, ozaman alirsak faydali olur bize
Hoaydaaaaaa
Twitter / EmrahKaratas : Olay aynen doğru. Seni tekrar ...
@GSvid: @EmrahKaratas doğru söylüyor oradaydim
Lukaku dünya kupasında patlayabilir.
Valla benim görüşüm çok güzel top kesiyor yerinde topa basıyor bek değile stoper olarak daha başarılı olabilir gerçi çıkışlarıda iyi tecrübe ve kondisyon ile daha iyi bir oyuncu olucaktır diye düşünüyorum
Ayrıyetten Balotelli gelir gelmez bilmem ama çok kart görüyor şöyle idi böyle gibi yorumlar komik geliyor Balotelli'yi buldunuzda kart görmesi etmesi kaldı gözünüzü seveyim Balotelli gibi adamı eleştirmek komik geliyorya hayatınızda kaç tane Balotelli yaşında Balotelli kalitesinde takımımızda oyuncu gördükte yok kart görcek şu olcak bu olcak diye eleştiriyonuz anlamış değilim k.bakmayında Barcelona'dan bahsetmiyoruz Galatasaray'dan bahsediyoruz Balotelli Barcelona'ya denir eleştirirsin Messi ile oynayamaz Sanchez'i keser ama disiplinsiz kavga eder dersinde Türkiye'de Balotelli ayarında kim var ???