Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan tufan icin ne dusunuyosunuz merak ediyorum

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok genc bir oyuncu, daha yeni piyasaya cikti

ozan tufanlari cok gorduk, hele Terim boyle adamlari 4,5 mac oynatir sonra bi daha asla milli takima almaz

suanlik bizim icin yetersiz, daha bursada 1 sezonda 20mac oynamamis

ve + bursa 10-40m euro ister

cok genc bir oyuncu, daha yeni piyasaya cikti

ozan tufanlari cok gorduk, hele Terim boyle adamlari 4,5 mac oynatir sonra bi daha asla milli takima almaz

suanlik bizim icin yetersiz, daha bursada 1 sezonda 20mac oynamamis

ve + bursa 10-40m euro ister

Suan icin yetersiz ama gelecegi parlak bursada senol gunesin elinde kalmasini isterim

mevlüt nasıl yıllardır fransada oynuyor ve nasıl gol atıyor anlamak mümkün değil

Isvec 0 - 1 Belcika

34' Lukaku

Lukaku bu sene chelsea de sans bulsa yirmi tane atar

Umarım ayda yılda bir akıllılık yapıp Mevlüt'ü almayız. Berke sabretmek bin kat daha iyidir. Ayrıca Tarık kesinlikle dikkate alınmalı. İshak içinse aynı şeyleri söyleyemem..

şu adana kebapçısının adını anmayın burda o ego manyağı her hareketi yapmacık ve bilinçli kendince dünyanın en iyi hocalarından fakat avrupada iplenmeyen taktik teknik bilmeyen oyuncudan anlamayan sadece hadi koçum vs. sözlerle ve şansıyla kariyer yapan bu adamı artık görünce duyunca midem bulanmıyor kimse çıkıpta işte bize yıllarca başarı kazandırdı vs. demesin kazandırdıysa bile kendiside kazandı adanalı fatih olmaktan çıkıp imparator dedi millet ona

Suan icin yetersiz ama gelecegi parlak bursada senol gunesin elinde kalmasini isterim

insallah buyuk bir yildiz olur, ama bize gelirse buyuk bir hata yapar

yildiz oldugunda bize gelsin, zaten elimizde yeteri kadar yildiz adayi var

enes ile birlikte 3yil sonra tas gibi oyuncular olur, ozaman alirsak faydali olur bize

insallah buyuk bir yildiz olur, ama bize gelirse buyuk bir hata yapar

yildiz oldugunda bize gelsin, zaten elimizde yeteri kadar yildiz adayi var

enes ile birlikte 3yil sonra tas gibi oyuncular olur, ozaman alirsak faydali olur bize

Efsane yorum

Valla benim görüşüm çok güzel top kesiyor yerinde topa basıyor bek değile stoper olarak daha başarılı olabilir gerçi çıkışlarıda iyi tecrübe ve kondisyon ile daha iyi bir oyuncu olucaktır diye düşünüyorum

Ayrıyetten Balotelli gelir gelmez bilmem ama çok kart görüyor şöyle idi böyle gibi yorumlar komik geliyor Balotelli'yi buldunuzda kart görmesi etmesi kaldı gözünüzü seveyim Balotelli gibi adamı eleştirmek komik geliyorya hayatınızda kaç tane Balotelli yaşında Balotelli kalitesinde takımımızda oyuncu gördükte yok kart görcek şu olcak bu olcak diye eleştiriyonuz anlamış değilim k.bakmayında Barcelona'dan bahsetmiyoruz Galatasaray'dan bahsediyoruz Balotelli Barcelona'ya denir eleştirirsin Messi ile oynayamaz Sanchez'i keser ama disiplinsiz kavga eder dersinde Türkiye'de Balotelli ayarında kim var ???

Valla benim görüşüm çok güzel top kesiyor yerinde topa basıyor bek değile stoper olarak daha başarılı olabilir gerçi çıkışlarıda iyi tecrübe ve kondisyon ile daha iyi bir oyuncu olucaktır diye düşünüyorum

Ayrıyetten Balotelli gelir gelmez bilmem ama çok kart görüyor şöyle idi böyle gibi yorumlar komik geliyor Balotelli'yi buldunuzda kart görmesi etmesi kaldı gözünüzü seveyim Balotelli gibi adamı eleştirmek komik geliyorya hayatınızda kaç tane Balotelli yaşında Balotelli kalitesinde takımımızda oyuncu gördükte yok kart görcek şu olcak bu olcak diye eleştiriyonuz anlamış değilim k.bakmayında Barcelona'dan bahsetmiyoruz Galatasaray'dan bahsediyoruz Balotelli Barcelona'ya denir eleştirirsin Messi ile oynayamaz Sanchez'i keser ama disiplinsiz kavga eder dersinde Türkiye'de Balotelli ayarında kim var ???

++++

1007734_Galatasaray_SK.jpg

images

helal olsun gercekten begendim ama tarik in yerine hamit i koy .. eger olursa olcan in yerine de caner

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt