Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen oyle hakemde belirledi canerin gelecegini.Sunu soylemektede fayda var ersun yanal cok sey katti kendisine.Fb yi de izledim butun sene gokhan gonul performans olarak geriye giderken canerin performans artti.Ersun yanalin antrenman programi cok iyidir.Asiri yuklenir ama bilimsel olarak.Bunu kaldiran topcu yetenegini tam olarak yansitabilir.

Bizde kalsaydı şu anki formu yakalayamazdı bence de.

eğer sneijder gitmek isterse gitmeli heleki 20 geliyorsa adam burda futbolu unutacak Sneijder yerine iyi kanat ve stoper alıp 4-3-3 yapabiliriz

Töre-Olcan-Mevlüt-Rodolfo ile transferi kapatırız.

Koray-Semih-Rodolfo-Chedjou dörtlüsü stopere sezonu çıkartır bize bence Töre ve Olcan'da Kanat olarak yararlanırız yeter Mevlüt yedek forvetimiz olur belki bir Yıldız Forvet gelirse tamamdır takım.

takimin eksiklerini say desem her bolgeye adam yazarsin birde mancini yi begenmezsin

Sen demeden ben söleyim.. Muslera-Semih-Telles-Melo-Selçuk-Sneijderin yeri garantidir.. Diğerleri olmasada olur. Yeri garanti olan oyunculara şöyle bi bakıyorum Telles hariç nedense hepsi Fatih Terim döneminden kalma. Hafızamı bi yokluyorum Mancinin takımın başında ilk lig maçına 7.haftada çıktığı aklıma geliyor. Şöyle bi duruyorum tekrar düşünüyorum 10 hafta sonra bir transfer sezonu var önümüzde.. Günler aylar geçiyor transfer sezonu geliyor 9 transferden 11 oyuncusu sadece Telles oluyor.. Ee ? Geriye kalan 5 oyuncu zaten Terimin oyuncuları. 1 tanesinide sen aldın etti 6. Geriye kalan 5 oyuncu nerdede eksik kalıyorsun ?

Sercan Bursa'da kalmak istiyorum demis.Sercan-Sener takas haberleri var.Oldukca mantıklı bir hamle olur.

Sercan Bursa'da kalmak istiyorum demis.Sercan-Sener takas haberleri var.Oldukca mantıklı bir hamle olur.

Evet geçen bir röportajda dedi, kulüpler anlaşırsa kalmak istiyorum diye. Şener'i istersek hallederiz gibi. Ama öyle beklersek, Gökhan Gönül gibi kapar yine bir kulüp.

Sneijder'e hiç bir büyük kulüp 20 vermez, diğerlerinin de parası yetmez. Saçmalamayın.

Evet geçen bir röportajda dedi, kulüpler anlaşırsa kalmak istiyorum diye. Şener'i istersek hallederiz gibi. Ama öyle beklersek, Gökhan Gönül gibi kapar yine bir kulüp.

Sener,Olcan,Töre,Mevlüt'ü alacagız gibi.Baskanın acıklamaları bunu gösteriyor.Tabii biz istiyoruz ama kulüpleri verecek mi bilmiyoruz.Olcan ve Töre icin bir tık daha yükseltirsek teklifleri ikisini birden alırız.İkisini birden almak cok rahatlatır yerli anlamında.

Sen demeden ben söleyim.. Muslera-Semih-Telles-Melo-Selçuk-Sneijderin yeri garantidir.. Diğerleri olmasada olur. Yeri garanti olan oyunculara şöyle bi bakıyorum Telles hariç nedense hepsi Fatih Terim döneminden kalma. Hafızamı bi yokluyorum Mancinin takımın başında ilk lig maçına 7.haftada çıktığı aklıma geliyor. Şöyle bi duruyorum tekrar düşünüyorum 10 hafta sonra bir transfer sezonu var önümüzde.. Günler aylar geçiyor transfer sezonu geliyor 9 transferden 11 oyuncusu sadece Telles oluyor.. Ee ? Geriye kalan 5 oyuncu zaten Terimin oyuncuları. 1 tanesinide sen aldın etti 6. Geriye kalan 5 oyuncu nerdede eksik kalıyorsun ?

mancini takimi aldiginda takim realden 6 yemis ve ligte 9 uncu sirada bulunuyordu . terim cok kotu ayrilmis futbolcularin kafasi karisikti. ayrica devre arasi tansfer doneminde mancini rholdfo gibi oyunculari istedi ama alinamadi

mancini gelecegi zaman manc unt a deplasmanda gol yemeden 4 tane atabilen bir takim yaratabiliyor demistim. mesela gs fner macini izle musleraya kac top geliyor daha dogrusu geliyormu iyice bi bak bakalim bu sene rakibe pozisyon dahi vermeden bitirdigimiz maclar izledik mancini sayesinde hele ki bu kadro ile

Sener,Olcan,Töre,Mevlüt'ü alacagız gibi.Baskanın acıklamaları bunu gösteriyor.Tabii biz istiyoruz ama kulüpleri verecek mi bilmiyoruz.Olcan ve Töre icin bir tık daha yükseltirsek teklifleri ikisini birden alırız.İkisini birden almak cok rahatlatır yerli anlamında.

Başkanın açıklamalarında sağ bek yoktu.

Sener,Olcan,Töre,Mevlüt'ü alacagız gibi.Baskanın acıklamaları bunu gösteriyor.Tabii biz istiyoruz ama kulüpleri verecek mi bilmiyoruz. Olcan ve Töre icin bir tık daha yükseltirsek teklifleri ikisini birden alırız.İkisini birden almak cok rahatlatır yerli anlamında.

Önemli nokta burası

Caner bu sene harika oynadı ama bizim takım için uygun değil.Bizim için en hayırlısı Avrupa'ya gitmesi.Üst düzey bir takımda rahatlıkla oynar.Bonservisi de yok.Biraz ellerini ceplerine atsın Avrupa kulüpleri.2.5m€ teklif almalı ki Fener'in teklifine yakın olsun.(1.7)

Ayrıca sağ bekte almayalım.Hamit-Sabri-Salih-Veysel 4 tane sağ bek oynayabilen adam var.Her transfer dönemi sağ bek mi alacağız.İlla ki birisi form tutar.

mancini takimi aldiginda takim realden 6 yemis ve ligte 9 uncu sirada bulunuyordu . terim cok kotu ayrilmis futbolcularin kafasi karisikti. ayrica devre arasi tansfer doneminde mancini rholdfo gibi oyunculari istedi ama alinamadi

mancini gelecegi zaman manc unt a deplasmanda gol yemeden 4 tane atabilen bir takim yaratabiliyor demistim. mesela gs fner macini izle musleraya kac top geliyor daha dogrusu geliyormu iyice bi bak bakalim bu sene rakibe pozisyon dahi vermeden bitirdigimiz maclar izledik mancini sayesinde hele ki bu kadro ile

Manciniylede 10 kişilik Realden 4 yedik. 1-2 maçı kıstas alacaksan hiç konuşma bence.. Hala Cityi düşünüyorsunuz ya ne diyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt