Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar basit bir konuda bir arkadaş Mancini yi beğeniyor diğeri beğenmiyor birbirinizle kavga edip tartışacak kadar bir durum yok ortada.Saygı duymak bu kadar zor mu?

Gecen yaz, kadro planlamasi yabanci sinirlamasina göre yapilsaydi ve Bruma gibi ilk11 icin hazir olmayan bir yatirim yapmak yerine, üst düzey bir kanat alsaydik, bugün sampiyonduk. Mancini, eğer devre arasinda bir kanat alinsa, ligi yinede kazanabilirdi.

Mancini gecen Ocakta, Astori, Guarin ve Ramirezi istedi. Ocakta olmasindan dolayi hic biri olmadi.

hahahaha yalan degil ki adam gruptan cikamadi 500 luk kadro ile

arkadasim ben diyorum ki fener e gol pozisyonu vermeden maci tamamladik. sen diyorsun bir iki maci kistas alma . .. fener maci bu fener... bu sene haric hayatinda kac kere fenere poziyon vermeden mac tamamladin. benim icin kistas budur bunu soyluyorum ..

@indykaila: Arsenal have been offered the chance to buy Mario Balotelli for £30million {Mail} #AFC

Dagilabiliriz.

hahahaha yalan degil ki adam gruptan cikamadi 500 luk kadro ile

arkadasim ben diyorum ki fener e gol pozisyonu vermeden maci tamamladik. sen diyorsun bir iki maci kistas alma . .. fener maci bu fener... bu sene haric hayatinda kac kere fenere poziyon vermeden mac tamamladin. benim icin kistas budur bunu soyluyorum ..

Senin vizyonun düşük. Yıllardır Fener ne yapıyor ? Tüm hamlelerini bize göre yapıyor. Adamlarda ayrı bi Galatasaray takıntısı var. Galatasaray şampiyon olmasın Galatasaray başarılı olmasında bizde olmasak olur mantığında adamlar. Sen Fenere 1 maçta pozisyon vermedin diye tutupta tüm planlamanı buna göre yapacaksan fener eziğinden ne farkın kalacak ?

Senin vizyonun düşük. Yıllardır Fener ne yapıyor ? Tüm hamlelerini bize göre yapıyor. Adamlarda ayrı bi Galatasaray takıntısı var. Galatasaray şampiyon olmasın Galatasaray başarılı olmasında bizde olmasak olur mantığında adamlar. Sen Fenere 1 maçta pozisyon vermedin diye tutupta tüm planlamanı buna göre yapacaksan fener eziğinden ne farkın kalacak ?

ha la laf sokarak konusuyorsun sen terimcisin anlasilan terim olsaydi juventus tan hem disarda hem icerde fark yerdin .. seninle bu konuda tartismicam seni not ettim bu sene mancinin istedigi transferler gerceklessin bu soylemlerini sana hatirlatacam

ha la laf sokarak konusuyorsun sen terimcisin anlasilan terim olsaydi juventus tan hem disarda hem icerde fark yerdin .. seninle bu konuda tartismicam seni not ettim bu sene mancinin istedigi transferler gerceklessin bu soylemlerini sana hatirlatacam

Galatasaraya layıkıyla hizmet edenlere bir gün yol ayrımındada atıp tutmadığı sürece boynumuz kıldan ince. Transferleri gerçekleşsin,Şampiyon yapsın başarılı olsun senden bile laf yemeye hazırım sıkıntı yok..

İyi forumlar..

Aysal transfer gerçeklerini açıkladı

başkan fena açıklamalar yapmış daha yeni haberim oluyor.

mevlüt > dany + 2 m euro

olcan > 2-3 m euro + ???

gökhan > 2-3 m euro + ??? / ???

yabancı forvet > gökhan + olcan olursa , oda dünya kupasından sonra

rhodolfo/astori > mancini rhodolfo yu istiyormus

burdan yola çıkarak

.................muslera...................

veysel...semih...rhodolfo...telles

...............selçuk...melo............

..gökhan........sneijder..........olcan

..............xxx/burak/mevlüt............

bu ne arkadaş ya. geçen seneden ne fazlası var allah aşkına..

mevlüt > dany + 2 m euro

olcan > 2-3 m euro + ???

burdan yola çıkarak

...............selçuk...melo

..................xxx/mevlüt............

snijder i turk yapmissin fark o sanirim :-)

mevlüt > dany + 2 m euro

olcan > 2-3 m euro + ???

burdan yola çıkarak

O kadroda bi kac degisiklik olur renktas . Unal aysal illa ki bir forvet alacaktir . Mancini istememis ancak balotelli falan gelse halay ceker . Ki bir forvet takimin cehresini degistirir

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen yaz, kadro planlamasi yabanci sinirlamasina göre yapilsaydi ve Bruma gibi ilk11 icin hazir olmayan bir yatirim yapmak yerine, üst düzey bir kanat alsaydik, bugün sampiyonduk. Mancini, eğer devre arasinda bir kanat alinsa, ligi yinede kazanabilirdi.

Mancini gecen Ocakta, Astori, Guarin ve Ramirezi istedi. Ocakta olmasindan dolayi hic biri olmadi.

Kardeş kadro planlaması doğru yapılsaydı Türk futbolculara ağırlık verilirdi üst düzey kanat oyuncusundan önce Dany varken Chedjou alınmazdı.Sorun Bruma dan önce 6+0+4 kadrosunda Muslera Eboue Chedjou Dany Riera sene başında bu kadroyla başladık yabancı sınırlamasının olduğu yerde böyle bir yapılanma olur mu?

mevlüt > dany + 2 m euro

olcan > 2-3 m euro + ???

burdan yola çıkarak

4 futbolcu farkli.Gecen sene kanadimiz yoktu.En buyuk fark ise Sneijderin merkezde oynamasi.olcan ve toreyi birlikte alirsak basari

cingıl bels

mevlüt > dany + 2 m euro

olcan > 2-3 m euro + ???

burdan yola çıkarak

...............selçuk...melo............

..............xxx/burak/mevlüt............

Kaliteli Türk oyuncusu fazlalığı olur.Bizim takımımız kötü değil kanat oyuncusu eksiğimiz aşikar.Yabancı sınırlamasından dolayı Türk olarak en iyi kanat oyuncularını almamız lazım.

Başkan demiş Gökhan Töre'ye karşılık futbolcu+ para verebilirz diye.Acaba üstüne para verdiğimiz oyuncu kim.Umut'tan başka bir isim gelmiyor aklııma.Keşke Burak'ı alsalarda üstüne 6m gibi bir para verseler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt