Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu haberi bana vermen gerekirdi önce @Vasfi Vural renktaşMücadelemi biliyorsun.
@Serkan Şakrak @Alpay Asma @Emrah Yıldırım
Beyler avatar ve tag uğurlu geldiMücadelem sonuç verdi.
Murat Öner'i merak edenler olmus. Daha önce de anlattim, bir kez daha anlatiyim.
Öncelikle sunu bilin, Murat abi henüz 'bitti' diye birsey yazmadi. Her firsatta istenilen adamlarin zor oldugunu dile getiriyor. Balotelli'nin gelmek istedigini söyledi yanilmiyorsam.
Peki ne kadar güvenilir? Valla acikcasi ben twitter'da kimseye inanmiyorum. Örnek su Senfo10 dediginiz hiyar var. 1.5 yil öncesi bana kendisi twitter'dan sunlari söylemisti: Bende digerlerine bakarak duyum paylasiyorum iste.
Yani bundan sonra biraz dikkat edin ve herkese inanmayin.
Gelelim Murat Öner abimize..
Mancini yeni sezona yardimci cagirmis defans icin yanilmiyorsam. Burda bir kac gün önce haberi yapildi, ismi simdi aklima yok, okumadim haberi.
Iste o ismi Murat Öner ocak ayinda resmen aciklamisti. Yeterli referans bana göre.
Transferlere gelince, Veysel transferini hepimiz hatirliyoruz. Baya bi sürdü o transfer. Ama basindan beri Murat Öner transferin bittigini aciklamisti her gün olumsuz haberlere ragmen. Detayina kadar paylasmisti.
Ayrica ben direk kendisine ocak ayinda Menez'i sormustum. Dikkat edin, ocak ayinda bana su sekilde cevap vermisti: Cok daha iyileri icin ugrasiyor yönetim. Italya'ya dikkat et.
Neyse kisa keselim, su kadar söylüyorum. Ocak ayinda iyi takip ettim, her dedigi cikti.
Yine altini ciziyorum, kendisinin agizindan 'Balotelli bitti' diye birsey cikmadi. Fazla beklentiye girip durmayin. Ayrica Murat Öner dediginiz kisi kolpaci olsaydi, meshur olmak icin Twitter'dan bilgi paylasirdi.
Su Senfo10 hiyari gibi.
Takimin en pahali oyuncusu MUSLERA oldu .. butun maclari oynasa 4.5 milyon euro alacak yillik..
Vallah adam hakediyor ne dersek deyelim.. Boylece satalim laflari bi zahmet kapansin artik..
Şener ve İshak boş transferler gelmeseler de olur
Hadi Patlat bir Balo,Şener,Astori !
Valla Muslera nn uzatmasi cok iyi oldu. Ama oyunculara verdigimiz paralar cok fazla bizim icin. Iki sene sonra ciddi sIkIntIlar yasayabiliriz.