Erkan Eryürek
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.080
- 115
- 1.333
Olcan için 2 Milyon Euro+Umut Gündogan vermişiz. Tam komedi.
umut gündogan dan cok umutluyum nedense mancini bir türlü begenmedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcan için 2 Milyon Euro+Umut Gündogan vermişiz. Tam komedi.
Komedi derken?Bu teklifi kabul ederlerse çok iyi bir iş çıkarmış oluruz.
Sağlıklı bir Hamit olursa Şenere falan gerek kalmaz. Bazen adamın kadroda olduğunu unutuyoruz.
Ya kardeş daha süper ligde 1 maça çıkmamış adamı isterlermi allah aşkına. ben sana istediklerini söyleyeyimmi::Hajrovic+4 Milyon Euro
Telles ve bruma olur gibi. Stoper tandemi sabit kalmalı artık.
Diğerleri hepsi banko
Ben olsam telles ve brumayı yedeğe çekerim.
Hamit olmus hala hamit diyorlar
Hemde senede 2.9 mil kazaniyo
Birakin allahina.
Tore 1.8
Sener 1 mil
Kar 100.000 bin maas olarak yani
Bu kadar basit.
bence olcan için 5 ustu eurolar cok fazla olur türk futbolcu kıtlıgı ve demirören mantıkları sayesınde fiyatlar suan tavan yapmış durumda hatta daha ileri gidiyorum olcana 2 artı umut gundogan bence normal bır teklıf
Hamit olmus hala hamit diyorlar
Hemde senede 2.9 mil kazaniyo
Birakin allahina.
Tore 1.8
Sener 1 mil
Kar 100.000 bin maas olarak yani
Bu kadar basit.
Trabzon yüksek fiyat çekmezse bu transfer olur.. Biz "2 milyon Euro+bir oyuncu" teklifi yaptık.. Onların nasıl karşılık vereceği çok önemli.. Ama 5-6 milyon Euro vermeyiz..”
Olcan'in bonservisine 3 milyon teklif etmek cok yanlis olmaz. Üstüne de oyuncu verebiliriz. Satmazlarsa seneye bedava gelir. Ama satarlarsa Deniz Yilmaz ve Serdar Gürler bedavaya gelmis olur.
“Mevlüt'ün menajeri ile görüştük ve prensipte anlaşma sağladık.. St.Etienne, Mevlüt'ü bonusuyla birlikte 5 milyon Euro'ya almış.. Ama bu rakam bizim için yüksek.. Yine takas+para stratejisi yürütüyoruz.. Medyada Chdejou'yu önerdiğimiz yazıldı, yanlış.. Onlar aslında Dany ile ilgileniyorlar.. Dany+2 milyon Euro'ya transferi bitirmeye uğraşıyoruz..”
Mevlüt'ün ederi en fazla 4 milyondur. 3 Milyon+Dany'e hayir demezler sanirim. 750 bin euro'ya oynayan Mevlüt kalmak istemez.
Bu sene transfer olmazsa daha da isteyeni olmaz.
“GÖKHAN ilgi alanımızda.. Ancak 7.5 milyon Euro bonservis filan ödeyemeyiz.. Gökhan'ın istediği para skalamıza uygun.. Ama önce Kazan ile anlaşmamız gerek.. Bir-iki oyuncu+2-3 milyon Euro'ya el sıkışacak hale gelirsek iş biter..”
Rubin Kazan seneye Avrupa'ya gidemiyor. Bildigim kadariyla mali durumlari cok iyi degil, Gökhan Töre'nin orada kalacagini hic düsünmüyorum. Besiktas bu oyuncuyu alamiyor belli ki, Fener'in de sistemine uymayan bir futbolcu. Bizden baska ciddi anlamda ilgilenen olmaz. 4 milyon + bir oyuncuya ikna olur Rubin bence.
TOPLAM HESAP: 10 milyon euro
5+3 de bu teklif olcan gibi 15 gol ve 15 asist ile oynamış birisi için bu normalmi?
Alper potuk 10 küsür milyona gittiği bir futbol ülkesindeyiz.
2milyon ve umut. Küfür gibi teklif olmuş resmen.
Salih dursuna için bile daha çok verdik
Eger gidipte Stopere Rhodolfo+Olcan+Töre ile transferi kapamayı düşünüyorlarsa Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en beceriksiz en futbol cahili yönetimi olarak tarihe geçerler.
''Alou Diarra için kulübüyle 7 milyon Euro ya anlaşmıştık, futbolcu gelmek istemedi, bu düzeyde oyuncular Türkiye yi tercih etmiyor'' A.Polat, transfer dönemi...
''Ben Vogel' i istemiştim (1-2 m), kapıdan İnamoto (100-200 bin) girdi!'' Eric Gerets, aynı sezonun bitiminde paketlendikten sonra...
Kadroya koyar koymaz sağ bekte %100 Hamit'den çok daha iyi oynar dediğiniz adam kim ? Tabi sınırdan dolayı yerli olcak. Yoksa bende biliyorum yabancı isim yazmayı. Rhodolfo kumarsa Şener'de kumardır. İshak'da kumardır. Neler geldi bu kulübe anadoluda deli gibi top oynayıp bur da topa vuramayan.