Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroya koyar koymaz sağ bekte %100 Hamit'den çok daha iyi oynar dediğiniz adam kim ? Tabi sınırdan dolayı yerli olcak. Yoksa bende biliyorum yabancı isim yazmayı. Rhodolfo kumarsa Şener'de kumardır. İshak'da kumardır. Neler geldi bu kulübe anadoluda deli gibi top oynayıp bur da topa vuramayan.

Valla Hamit daha büyük bir kumar olur 1 senedir kondisyonu yok hız olarakta yeterince hızlı değil sağ bekte akışı sağlayamaz bence defansif yönü iyi olabilir ama ofans olarak katkı sağlayamaz bence.

Kadroya koyar koymaz sağ bekte %100 Hamit'den çok daha iyi oynar dediğiniz adam kim ? Tabi sınırdan dolayı yerli olcak. Yoksa bende biliyorum yabancı isim yazmayı. Rhodolfo kumarsa Şener'de kumardır. İshak'da kumardır. Neler geldi bu kulübe anadoluda deli gibi top oynayıp bur da topa vuramayan.

Şener de Tarık da, Hamit'ten %100 daha iyi bek oynar. Bitmiş artık maalesef Hamit, çabukluk lazım en önce, maalesef yok artık onda.

Terim bile denemedi sağ bekte.

Hamit taktik değişikliğinde kullanabileceğimiz bir adam olur artık anca.

Bok atmayalım şu oyunculara, Gökhan Gönül olma ihtimali de var bu adamların.

Deneyeceksin, denemeden o çöp bu çöp.

Salih Dursun'dan bek olmaz dedik, gittiler aldılar.

Veysel denenebilir ama durarak oynuyor, karar verene kadar mevsim geçiyor, maalesef onun da temposu yeterli değil.

Beyler bir şey soracağım, forumdaki mesajlar bir kelime yazıp alt satıra geçiyor. Yani her satirda tek kelime var,ikinci kelime alt satirda.Bunu düzeltebilirmiyim?mobil den giriyorum.

Son Dakika

Frank Lampard Chelsea den ayrildi. New York City nin 2. transferi olacak..

540674_346467888721717_702440190_n.jpg
kırmızı yakışmış şerefsize

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8Pqsh2Ejoz8[/media]

Harika :D sondaki morinho röportajını kesin izleyin

Güzel kardeşim Mancininin Hamiti bek oynatacagını ümit ediyorsan imkansız. Yahu adam sakatlıktan çıkmış. Sakat degilken bile yürüyecek hali olmayan adam beke koyulurmu ?

Yürüyecek hali olmayan mı ? Sizin için sadece asist yapsıni gol atsın, çizgiden top çıkarsın. Futbol bu değil. Kim oynayacak ozaman orada ? Devşirme Semih mi ? Bi günü bi gününü tutmayan Sabri mi ? Sizin şu çok güvendiğiniz Şener mi ? Hamit sadece pozisyon almasıyla yeter orda. Şener gibi adamlar sadece alternatiftir. Hamit hayranı falan değilim. Eğer adam gibi yerli bi sağ bek varsa başımızın üstünde yeri var. Ama anlamadığım nokta şu. Anadoludan büyük ümitlerle gelen futbolculardan en çok çeken kulüp bizken herkes kadrolarına nasıl bu kadar rahat Şener ismini yazıyor ? Ayrıca Mancini akıl edemezse orada Tugay var. Onun işi o. Umarım söler

Her transfer dönemi takas söylentileri oluyor, %99 yalan çıkıyor .

Şener de Tarık da, Hamit'ten %100 daha iyi bek oynar. Bitmiş artık maalesef Hamit, çabukluk lazım en önce, maalesef yok artık onda.

Terim bile denemedi sağ bekte.

Hamit taktik değişikliğinde kullanabileceğimiz bir adam olur artık anca.

Bok atmayalım şu oyunculara, Gökhan Gönül olma ihtimali de var bu adamların.

Deneyeceksin, denemeden o çöp bu çöp.

Salih Dursun'dan bek olmaz dedik, gittiler aldılar.

Veysel denenebilir ama durarak oynuyor, karar verene kadar mevsim geçiyor, maalesef onun da temposu yeterli değil.

Lig de denersin. CL'de ne yapacaksın ? Veysel mi ? Şener mi ?

Yürüyecek hali olmayan mı ? Sizin için sadece asist yapsıni gol atsın, çizgiden top çıkarsın. Futbol bu değil. Kim oynayacak ozaman orada ? Devşirme Semih mi ? Bi günü bi gününü tutmayan Sabri mi ? Sizin şu çok güvendiğiniz Şener mi ? Hamit sadece pozisyon almasıyla yeter orda. Şener gibi adamlar sadece alternatiftir. Hamit hayranı falan değilim. Eğer adam gibi yerli bi sağ bek varsa başımızın üstünde yeri var. Ama anlamadığım nokta şu. Anadoludan büyük ümitlerle gelen futbolculardan en çok çeken kulüp bizken herkes kadrolarına nasıl bu kadar rahat Şener ismini yazıyor ? Ayrıca Mancini akıl edemezse orada Tugay var. Onun işi o. Umarım söler

Gökhan Gönül'ü beğenir beğenmezsin, bizim de ihtiyacımız var böyle bir adama. Sabrilerle Hamitlerle olacak iş değil.

Sercan'ı Engin'i istiyor Bursa, transferin olması da mantıklı.

Almamız lazım.

Lig de denersin. CL'de ne yapacaksın ? Veysel mi ? Şener mi ?

CL'de zaten bir yere kadar gidebiliyorsun bu sınırla.

CL'de gruptan çıktıktan sonrası bu sınırla çok zor. Ne zaman yabancı sınırı kalkar, o zaman konuşuruz CL'de başarıyı.

Lig daha önemli şu an bizim için. Bu kez 2. olmamız yetmeyecek CL'ye gitmek için ayrıca.

Hamit'i Almanya'dan isteyen kulüp vardı 1-2m € ne koparsak kardır hatta bedava bile satsak kar derim.

Kesinlikle bu konuda sana katılıyorum tek Gökhan için mesela kafa kafaya Amrabatla filan takas denesek bence belki olur yada 1-2m €'da ücret.

Olcan'ın 1 senelik kontratı kaldı ve imza atmıcağını söylüyorken 5m € çok fazla.

1 sene sonra ne yapayım ben olcanı? Bana şimdi lazım ki Trabzon tok satıcı sonucta.

Işinize gelirse derler bilmem büyük kulübüz derler . Bide karadenizliler biraz egoludur inat yaparlar.

1 sene olayı umrunda bile olmaz, bence

Gökhan Gönül'ü beğenir beğenmezsin, bizim de ihtiyacımız var böyle bir adama. Sabrilerle Hamitlerle olacak iş değil.

Sercan'ı Engin'i istiyor Bursa, transferin olması da mantıklı.

Almamız lazım.

Kardeşim alabiliriz. Ama insan korkuyor. Tecrübesiz adamlar. Onlar sonradan girerek tecrübe kazanacak isimler. Koydun avrupa maçına. Başta çalan o müzikte heyecan yapmayan adamlar lazım bize. Yerli olarak böle bi adam yok şuan

Kardeşim alabiliriz. Ama insan korkuyor. Tecrübesiz adamlar. Onlar sonradan girerek tecrübe kazanacak isimler. Koydun avrupa maçına. Başta çalan o müzikte heyecan yapmayan adamlar lazım bize. Yerli olarak böle bi adam yok şuan

Gökhan Gönül örneğinden gidelim, Fenerbahçe CL'de başarılı olduğunda adam daha önce kaç defa oynamıştı Avrupa maçı ?

Denemek lazım. Ayrıca gidelim milyonları bayılalım demiyoruz ki, zaten Tarık'ı alamayacağımız belli.

Bursa zorluk çıkarmaz, Trabzon falan girmeden araya, bitirelim.

Kardeşim ben sana ne diyorum bak okumadan başka şeylere atıp tutuyorsun. Olmayacak Duaya Amin Deme.

Gökhan Gönül örneğinden gidelim, Fenerbahçe CL'de başarılı olduğunda adam daha önce kaç defa oynamıştı Avrupa maçı ?

Denemek lazım. Ayrıca gidelim milyonları bayılalım demiyoruz ki, zaten Tarık'ı alamayacağımız belli.

Bursa zorluk çıkarmaz, Trabzon falan girmeden araya, bitirelim.

Bu şekilde bir şey denesek ve tutsa ne mutlu bize. Ama deneye deneye insan bi hal oluyor. Neyse. Umarım kazanan Galatasaray olur

Kardeş Saglam Rhodolfocusun :D ama siz bu 3 oyuncuya tav oluyorsanız bitmişiz.

Hiç alakası yok...Benim tercihim Dede olurdu zaten, iki maçı denk geldi tam aradığımız stoper dedim, piyasası yüksek ve adı bu dönem geçmedi...

Beceriksiz, futbol cahili yönetim filan diyince aklıma A&A dönemi geldi, hatta Gerets e karşı kasıt bile olduğunu düşünmemek elde değil, adamın istediği tek bir oyuncu bile almamışlardı, inadına!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt