Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Brumanin hemen monte edilecegini sanmiyorum. Ama takimda tutulmasi gerek. Zaten kanat yok takimda.

Başkanın açıklamalarından sonra update;

1009122_Galatasaray_SK.jpg

mancini-45777-1381156382.jpg

Balo transferi hikayee. Balo falan derken alabileceğimiz Menez'i de elden kaçırıcaz.

Niye geç olsun ki? Sene başı kampına herkes ile beraber katılacakmış. Hadi 1-2 hafta da geç oynasın. Bence rahatlıkla oynar. Senin sakatlıktan tam dönmediği için oynatmadığın adamı kiraya verdiğin takım niye oynatsın? Çok mu önemli o takım için Bruma'nın eski haline dönmesi?

Kesinlikle tutulmalı Bruma. Şans verilirse çok iyi değerlendireceğini, ayrıca mevcut şartlarda daha iyi iki kanat oyuncusu alamayız. En fazla sadece Menez alabiliriz.

Antep olayı gibi birşey tahmin ettiğim birkaç kaynakta da bu yönde haberler var yoksa alternatif kanat mevcut değil takımda,Brumanin sakatligi agirdi hazrlik donemi guclendirmeyle geçer.

Baskanin demeclerine göre dedin de..rhodolfu nun ismi gecdi astori gecmedi

* LG G2 Tapatalk *

İsim olarak değil de mevki olarak yazdım daha çok, iki yerli kanat bir yabancı stoper :ka21: Astori ilgisi de malum zaten hocanın. Ama dediğin gibi Rho'da yazılabiling.

Muslera/Eray

Sabri/Veysel

Semih/Hakan/Koray/Rhodolfo

Telles/Ishak

Melo/Selçuk/Emre/Hamit/Yekta?

Bruma/Olcan/Töre/Amrabat?

Burak/Umut/Mevlüt

Balo transferi için sponsor desteğine ihtiyaç var. Sponsordan gelecek parayı Balo'ya bağlamak bence intihardır.

Para sıkıntımız var bunu çoğu kişi unutuyor sizin için bir sene ronaldo gelsin ama sonrasında iflas edelim gibi bir hava oluşturuyorsunuz.

Balo konusu bence hikaye kombine döneminin başladığı bu dönemde tribüne karşı yapılan bir haber bence.

Olcan, Töre, Şener, Tarık, İshak ve genç gurbetçi bir kaç yatırım transferi/girişimleri olur ve transfer sezonu biter.

Öncelikle elde ki yabancılar temizlenmeli.

Bence yabancı transferde bazı seçenekler var, kanat/forvet tarzı bir yabancı ya da Chedju eğer ayrılacakca onun yerine gelecek yabancı stoper.

-Ufuk-Aykut sözleşme uzatılmaz.

-Eboue-Dany-Chedjou-Gökhan Zan ayrılır.

-Salih kiraya gider.

-Ceyhun belli olmaz. Mancini son zamanlarda şans vermedi.

-Yekta takasta kullanılabilir.

-Umut Gündoğan takas veya kira

-Ontivero veya Amrabattan birisi ayrılır. Ontivero kiralık gider büyük ihtimal Amrabata 5milyon civarı teklif gelmezse. Hajrovic bi şekilde gönderilir. Kira veya bonservis ile.

-Engin,Yiğit,Sercan takımdan gönderilir.

*chedjou yeni stoper gelirse gönderilir.

Şu kova kalecilerimiz ise gondersek artik Genclerdeki Ramazani alsak

Gokhan degirmenciyle anlasmisiz diye duydum bostaydi heralde

Bide turgut dogan trabzonla anlasmis bu transferden sonra olcan transferine kesin gozuyle bakiyorum

Eger baloyu falan alcaksak gokhan tore veya jimmy yide kesinlikle almaliyiz

Muslera

Tarık Semih Rhodolfo Ishak

Melo Selcuk

Töre Sneijder Olcan

Balotelli

5 yabancı ile en fazla bu kadar olur...

Muslera

Sabri:D Semih Rhodolfo Telles

Melo Selcuk

Töre Sneijder Olcan

Burak

benim fikrim böyle olması daha muhtemel.Balotellinin gelmesini elbette isterim.Ama takımın ahengini de bozabilir adam.belli olmaz balotelli bu .İnsanı rezil de(mancininin hazırlık maçında kaleciyle karşı karşıya iken dalga geçmesi sonucu oyundan alması
bu durum türkiyede olsa futbolcunun tam anlamıyla .... yaparlar benden söylemesi
eder vezir de(almanya maçı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt