Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan mi Erkan mi? Valla bana sorsan Erkanda iyi futbolcu.

kesinlikle olcan derim.

erkan'in karakterine güvenmiyorum ayrica fenev maclarinda hep son derece kötü(!)

ek olarak olcan takim futboluna daha yatkin. komple sol seritte oynayabilen bir topcu.

erkan ileri cikinca geriye gelmez. erkan takim oyununu benimsememis bir topcu.

Ergün: "Mali durumumuzdaki sıkışıklık nedeniyle çok açılmayacağız, elden çıkaracağımız oyuncular karşılığında çok kaliteli bir oyuncu almak yönünde çalışmaları götürüyor başkanımız, hep beraber göreceğiz, ben de merak ediyorum."

Sükrü balotelli yakinda kapa düser diyor

* LG G2 Tapatalk *

"Biz inanmıyorduk futbol federasyonunun böyle dinamit koyacak bir yabancı sınırı kararı alacağına..."

İnanacaktık, ona göre hareket edelim işte o zaman. Al kaliteli yerlileri kapat konuyu.

Ergün: "Mali durumumuzdaki sıkışıklık nedeniyle çok açılmayacağız, elden çıkaracağımız oyuncular karşılığında çok kaliteli bir oyuncu almak yönünde çalışmaları götürüyor başkanımız, hep beraber göreceğiz, ben de merak ediyorum."

Mali zorluk varsa burak selcuk gibi adamlara niye zam yaptiniz. Bir cok adama ihtiyac var takimin. Kanatlar forvet vede defansa alinabilir. Para bulun bi zahmet.

Devre arasi sacma sapan transferlere odenen para belli.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gelenler: Mevlüt, Balotelli, Gökhan Töre, Olcan, Gökhan Değirmenci, Endoğan, Yabancı Sağ Bek

Gidenler
: Dany, Ufuk, Drogba, Burdisso, Eboue, Elmander :( Yiğit, Engin

Kiralıklar: Hajrovic, Eray, Ontivero, Berk, Sercan

Kale: Muslera/Gökhan/Aykut

Sağ Bek: Yabancı/Sabri/Veysel

Stoper: Semih/Koray/Emre

Stoper: Chedjou/Gökhan/Salih

Sol Bek: Telles/Hakan

Ön Libero: Selçuk/Ceyhun/İbrahim

Ön Libero: Melo/Yekta/Hamit

Sağ Kanat: Gökhan/Olcan/Endoğan

Sol Kanat: Bruma/Amrabat/Aydın

Forvet Arkası: Sneijder/Emre/Umut G/Furkan

Forvet: Balotelli/Burak/Mevlüt/Umut B

Amrabat kaçmaz bence durumuna göre sağ bek takviyesi şart gibi. Balotelli olmazsa, yerine başka bir forvet alınabilir. Dany ve Eboue kesin gider. Hajrovic duruma göre kalabilir ama kriz halinde. Emre Can, İbrahim, Endoğan gibi oyuncular A2'de oynayabilir. Bol alternatifli ve 5+3'e uygun. Yerli stoper de alınabilir.

"Biz inanmıyorduk futbol federasyonunun böyle dinamit koyacak bir yabancı sınırı kararı alacağına..."

İnanacaktık, ona göre hareket edelim işte o zaman. Al kaliteli yerlileri kapat konuyu.

Kahve ağzı olacak ama, çıkarıp masaya vuracaktınız o zaman. 16 kulübün istemediği kararı çıkarttırmayacaktınız Sn. Ergün.

Kahve ağzı olacak ama, çıkarıp masaya vuracaktınız o zaman. 16 kulübün istemediği kararı çıkarttırmayacaktınız Sn. Ergün.

kesinlikle olcan derim.

erkan'in karakterine güvenmiyorum ayrica fenev maclarinda hep son derece kötü(!)

ek olarak olcan takim futboluna daha yatkin. komple sol seritte oynayabilen bir topcu.

erkan ileri cikinca geriye gelmez. erkan takim oyununu benimsememis bir topcu.

Bence Erkan bu sene iki Fenerbahçe maçında da Eskişehir'in en iyi oynayan oyuncusuydu ki ikinci maçta 3 puanı kazandırmıştı. Aksine Erkan bu sene bizle oynadıkları maçların hepsinde kötüydü. Hele Türkiye Kupası Finalinde hep atakları baltaladı hatırlarsan.

Yabancı sınırının böyle olacağını beklemiyorduk demek bence bu konuda bir başarısızlık ve hatta vurdumduymazlık itirafı. Yani bizim beyefendiler oturdukları yerden ya neden olsa olmaz öyle şey diyerek rahatlarını bozmamışlar. Halbu ki bu durum 2 sene önceden geliyorum diyordu.

Neyse artık iyi yerlilere paraları bayarak telafi edeceksiniz Şükrü Bey.

Bu demec bile yonetimin basiretsizligini gosterir. Bizler forumlarda aman dikkat dedik federasyona dikkat dedik.gecen sene sampionluk gitti. Hala anlamamislar mi. Yerli alin yerli. Seneyede ayni olmasin.

balo geleceğine torres gelsin.

balo bize bir sneijder drogba etkisi vermez. adı olur sadece.

ama torres çok iş yapar.

bizim en buyuk sorunumuz alırken çok iyi paralar verıp aldıgımız adamları bıtık tukenmış gıbı elımızden çıkartmaya çalışmamız.biraz allayıp pullayıp degerıne yakın satmaya neden calışmıyoruz.bu işi şikeciler çok ıyı yapıyor.salih uçanı roma istiyormuş.salih uçan kim ya ne yapmış.basını kullanamıyoruz.basın şikecilerin elinde.

balo geleceğine torres gelsin.

balo bize bir sneijder drogba etkisi vermez. adı olur sadece.

ama torres çok iş yapar.

Ne balosu ne toresi. Kalecin yabanci. Melo.snijder telles. Var. Her bolgede eksik var. Sag bek. Melo selcuk alternatifi kim. Kanat desen yok. O kadar parayi bir yabanciya verilir mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt