Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fly Emirates le anlassak da rahatlasak artik..

BpOUCcbCUAAPyGC.jpg:large

"Volkan diye bir Adam var diyorlar, Pipisi bu kadar."

Bu arada Baskan Meloya lat atmis yine. 2-3 önce de demistim, Melo gibi oyuncular fazla sevmez. Taraftar baskisi yüzünden almak zorundaydi,yoksa Melo simdi Brezilya'da oynardi belki.. O yüzden de Balotelli Transfer baya ilginc olur, Melo Balonun yaninda Melek... :D

Murat Ö en son ne dedi Balo ile ilglili

istersen pm den forumu atarim,sen de takip edebillirsin,"en son forvet tamam" gibi seyler yazmis...ama burda reklam yapmam artik,kendisi de istemiyor zaten...

bu arada kendisi baya kizi,baska forumlarda yazmayin falan demis.

baska bir üye de bizim foruma laf atmis:

Gscimbom forumu sıradan bi forum ve kendi arlarında saçma sapan muhabbet edilen bi yer..

O kadar önemli bi ste değil.. haberin yayılma ihtimalide yok.. çok az insan giriyo..

:rolleyes:

Madem Başkan sorunlu adam istemiyor o zaman o bahsettiği "uzun boylu, yakışıklı ve Avrupalı" olan Dzeko reyiz gelsin :)

Kardeş Okan Turan: "Adımı abim koymuş, o da Okan Buruk’tan geliyor"

Kardeşi Okan Turan ise adının Okan Buruk’tan geldiğini açıkladı ve şunları söyledi:

"Abim Arda, sıkı bir GS taraftarıdır. Ben doğacağım zaman, 1993’te, Okan Buruk’un ayağı kırılmış. Çok üzülmüş ve doğduğum zaman anne-babama adımın Okan olması için baskı yapmış. Annem Taha ismini çok sever aslında ama Arda abim istediği için adımı Okan koymuşlar. Yani adım Okan Buruk abiden geliyor. İyi ki de böyle bir adamdan gelmiş..."

2 milyon € + Hajrovic bonservisiyle, Ontivero 1 yıl kiralık = Gökhan Töre

Bizim foruma mı laf atıyorlar :happy:

Burası en iyi platformlardan biri neyse zevkler ve renkler tartışılmaz onların Murat Ö... ö'den sonra niye nokta nokta onuda çözemedim ya bizimde Şeref Aydınımız var nokta. :cool-78:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt