Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp ve oyuncu ile görüsüruz diyorlar.
Son Karari Mancini verecekmis.
Bu Adam dua etsin, elinde böyle bir sans geldi,ve en az 1.5 Milyon euro alacak,gelirse,demiörene tskler. -.-
Ve son olarak ihtimal olarak düşük olsada bir lucescu hamlesini bekliyorum
Sonucta türk pasaportu var ama bana göre Nuri/Inler cok cok daha iyi olurdu,Mehmet Galatasaray seveysinde degil, Bremen ondan kurtulmak istiyor ...
Bu tren kacti artik Fatih...Mancini ile kesin,10000% devam edecegiz...Lucescunun gelmesi su anda Balotellin Transferi den daha zor bana göre.
Bende pek beklemiyorum ama umut fakirin ekmeği yani sonuctaD
Mancini önümüzdeki sezon ben dahil hepimizi olumlu yönde şaşırtacak. Olmadık maçlarda beklenmedik puanlar alacak. Kısır bir oyun sert bir savunma anlayışı, alt biten galibiyetler.
Ekici ne yav diyenler var ama Almanyadaki kalbur üstü yerli oyuncular ligde yıldız oluyor...
Bkz : Olcay Şahan .. Ortalama bir adam gelmeden önce kaç kişi tanıyordu? Keza Töre'de Almanya macerası yaşadı.Örnekler arttırılabilir.
Olcay her mac oynuyordu Kaiserslautern de. Töre de aynen, Hamburg da banko oynayan adamdı. Mehmet ise Bremen gibi leş bir takımda hiç bir rol oynamıyor, adami sonradan oyuna bile sokmaya üşeniyor ve gerek görmüyor antrenör çoğu zaman.
Mehmet acayip şekilde geriledi,bende anlamadım ne oldu bu çocuğa. Nürnberg de kiralikken Ilkay ile beraber iyi çıkış yapmıştı aslında. Hem de Bayern altyapılı bir eleman ama bencw bitmiş artık işe yaramaz. Yani o paralara değmez. Allah bilir 2+ Milyon ister birde utanmadan.
I am the one who knocks!
Belki yeni bir heyecan , beklenenen patlamayı yaptırabilir..
Alman liginden buraya gelince toparlar belki , çok isteyeceklerini sanmıyorum.