Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp ve oyuncu ile görüsüruz diyorlar.

Son Karari Mancini verecekmis.

Bu Adam dua etsin, elinde böyle bir sans geldi,ve en az 1.5 Milyon euro alacak,gelirse,demiörene tskler. -.-

Iyi küfür ederim ama haa gerçekten gelirse :D Birtane frikik golü attı bu sene Bremende ama başka ne yaptı hatirlamiyorum bile. Sercan Sararer ve bu hirbo ne yazıl ki her transfer sezonu mutalaka bizimle anılıyor :(

I am the one who knocks!

Töre ve mevlüt transferleri bence bitti gibi büyük supriz olmaz ise.

Olcan zor olacak diyorum halen.

Balloteli suprizi beklesemde , burakı ne edeceğiz?

Stoper olarak rhodolfo olmaz umarım. Alex ümidim devam etmekde son ana kadar o bölge için.

Ve son olarak ihtimal olarak düşük olsada bir lucescu hamlesini bekliyorum

Başkan uefa krıterlerinden bahseder , bu sene yerli oyunculara ağırlık verecez der bir kaç gurbetçi gençi bünyemize katıcaz der olcan ile görüştük bizde oynamak istiyor der.. Töre için müspet gelişmeler olabilir der Mancini stoper istiyor der .. Marka değerinden bahseder balo sorulduğun da ise şimdi burda konuşmak doğru olmaz sonuçta halka açık bi şirketiz der ve bu cümledeki umut bekleyiş haykırış taa ki ikinci kampın son gününe kadar sürer oyuncu gelir süper kupa finalini tribünden izler hadi hayırlı işler :)) haa birde stadın yanına salon olayını söyler :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu Adamlar alirsak,tamem nokta transferler olur:

-Mario Balotelli (Kiralik: Satin Alma Opsiyonu: 18-20 Milyon €)

-Gökhan Töre (5 Milyon €)

-Olcan Adin (3,5 Milyon €)

-Astori (6 Milyon €)

-Nuri Sahin (8 Milyon €) veya Gökhan Inler (11 Milyon €)

Mehmet Ekici veya herhangi bi alamanci futbolcu alacaksak alacagimiz adam Yunus Malli olmali.Bu sene gayet iyiydi cocukta hiz var teknik var en onemlisi zeka var.Hucumun her bolgesinde oynar niye ilgilenmiyoruz hayret verici olay kotu Olcan'in etki etti ligde bu cocuk yildiz olur.

Sonucta türk pasaportu var ama bana göre Nuri/Inler cok cok daha iyi olurdu,Mehmet Galatasaray seveysinde degil, Bremen ondan kurtulmak istiyor ...

Nuri ve inleri aldığın takdirde ya yedek oturmayı kabul edecekler yada takımın kaptanını veya pitbulu yedeğe cekeceksin.

Zor yani. Ekici yedek için fena değil. Ceyhun optionunda çok daha iyi en azından

City&psg messi için 250mil. € teklif yapmayı hazılanıyorlarmış. via el confidencial

Ekici ne yav diyenler var ama Almanyadaki kalbur üstü yerli oyuncular ligde yıldız oluyor...

Bkz : Olcay Şahan .. Ortalama bir adam gelmeden önce kaç kişi tanıyordu? Keza Töre'de Almanya macerası yaşadı.Örnekler arttırılabilir.

Bende pek beklemiyorum ama umut fakirin ekmeği yani sonucta :DD

Mancini önümüzdeki sezon ben dahil hepimizi olumlu yönde şaşırtacak. Olmadık maçlarda beklenmedik puanlar alacak. Kısır bir oyun sert bir savunma anlayışı, alt biten galibiyetler.

Mancini önümüzdeki sezon ben dahil hepimizi olumlu yönde şaşırtacak. Olmadık maçlarda beklenmedik puanlar alacak. Kısır bir oyun sert bir savunma anlayışı, alt biten galibiyetler.

Ben Saraçoğlu galibiyeti bekliyorum , kötümser değilim.

Sakatlık ve ceza durumları haricinde kadrolarınızı 5+3 değil , 2+3'e göre yapın ,

Muslera - Melo - Sneijder olmazsa olmaz demirbaş oyuncular ,

Mutlaka yapılması gereken transferler Yerli sol bek , yerli sağ bek , 2 x yerli kanat ,

Yapılması gerekli diye düşündüğüm ise yerli stoper , yerli orta saha ,

Ekici ne yav diyenler var ama Almanyadaki kalbur üstü yerli oyuncular ligde yıldız oluyor...

Bkz : Olcay Şahan .. Ortalama bir adam gelmeden önce kaç kişi tanıyordu? Keza Töre'de Almanya macerası yaşadı.Örnekler arttırılabilir.

Olcay her mac oynuyordu Kaiserslautern de. Töre de aynen, Hamburg da banko oynayan adamdı. Mehmet ise Bremen gibi leş bir takımda hiç bir rol oynamıyor, adami sonradan oyuna bile sokmaya üşeniyor ve gerek görmüyor antrenör çoğu zaman.

Mehmet acayip şekilde geriledi,bende anlamadım ne oldu bu çocuğa. Nürnberg de kiralikken Ilkay ile beraber iyi çıkış yapmıştı aslında. Hem de Bayern altyapılı bir eleman ama bencw bitmiş artık işe yaramaz. Yani o paralara değmez. Allah bilir 2+ Milyon ister birde utanmadan.

I am the one who knocks!

Olcay her mac oynuyordu Kaiserslautern de. Töre de aynen, Hamburg da banko oynayan adamdı. Mehmet ise Bremen gibi leş bir takımda hiç bir rol oynamıyor, adami sonradan oyuna bile sokmaya üşeniyor ve gerek görmüyor antrenör çoğu zaman.

Mehmet acayip şekilde geriledi,bende anlamadım ne oldu bu çocuğa. Nürnberg de kiralikken Ilkay ile beraber iyi çıkış yapmıştı aslında. Hem de Bayern altyapılı bir eleman ama bencw bitmiş artık işe yaramaz. Yani o paralara değmez. Allah bilir 2+ Milyon ister birde utanmadan.

I am the one who knocks!

Belki yeni bir heyecan , beklenenen patlamayı yaptırabilir..

Alman liginden buraya gelince toparlar belki , çok isteyeceklerini sanmıyorum.

Daha Endoğan Adili var , gerçi yarım sezon altyapı ve sakatlıkla çoktan sıradan yerli oyuncuya dönüşmüştür gibi ama..

Hazır Furkan dönüyoken Ceyhun'u yollayıp İbrahim Coşkun rotasyona sokulabilir.

Belki yeni bir heyecan , beklenenen patlamayı yaptırabilir..

Alman liginden buraya gelince toparlar belki , çok isteyeceklerini sanmıyorum.

5 Milyon ödemişlerdi. Bremen de finansal olarak baya bir geriledi son yıllarda. Yabancı kuralı yüzünden bence bir 3-4 Milyon isterler ve 2,5 Milyona falan biter bu iş ama bana kalırsa gerek olmayan bir adam.

Mainz 05 de Yunus Mallı var, ona verelim bu paraları daha iyi. Orta sahada her yerde oynayabiliyor ve ofansif yönü öne çıkan bir eleman.

Mainz (eski) antrenörü Thomas Tuchel genç adamları parlatan bir antrenör aynı Klopp gibi.

I am the one who knocks!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt