Mümkün değil ya Mesut daha yeni 50m €'ya transfer edilmişken çok zor olursada yüzyılın transferi olur gerçi Sneijder ile Muslera'ya karşı deniyor fakat inanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de Töre'yi cok istiyorum.Ama Olcan-Töre ikilisini birlikte aldıgımız zaman lig icin elimiz baya güclenecek.Töre'li Bruma'lı kanatlarla saha kalkan bir Galatasaray görmek eminim ki cogumuzun istegi.Yine de umarım hem Olcan hem Töre'yi alırız.
verirrrrrr
Fenerbahce Rubin Kazan'a Gökhan Töre icin 2 Milyon € + Milos Krasic teklif etti.
özil gelirse yazik olur, git sen nuriyi al onun yerine
Emre Çolak'a güveniyorum ben düzenli oynarsa temposu ile iş yapar.
Olcan bariz abartılmış bir adam ve 1 sene sonrası olmayan bir adam.
Semih Kaya-23
Caner Erkin-26
Tarık Çamdal-23
Koray Günter-20
Selçuk Inan-29
Emre Çolak-23
Veysel Sarı-25-orta saha alternatifi olarak
Gökhan Töre-22
Burak Yılmaz-29
Mevlüt Erdinç-27
+
Telles-21
Bruma-20
bizi en az 3-4 sene idare eder bu seviye de.
Muslera-Melo-Sneijder ve yeni stoper/forvet'de cabası.
özil gelirse yazik olur, git sen nuriyi al onun yerine
Ertan Süzgün @ertansuzgun · 25 sn.
İSTİHBARAT: Galatasaray, Taylan Antalyalı transferi için Bucaspor Yönetimi'ne haber gönderek Pazartesi gününe randevu talep etti.
Genc kaliteli yerli topcularla,üst düzey yabancı topcularımızın karısımıyla gayet saglam bir ekip cıkabilir ortaya ki su andaki takımımız da fena degil.Bazı bölgelerde seninde belirttigin gibi kaliteli yerli ve genc topcu sayısını arttırmamız lazım.Listende sadece Tarık'a karsıyım.Sener'i sterim.Caner'e ise hic ihtimal vermiyorum.
Daha iyisi Umut'u aldık oynatmadık.Bu da elimizde kalır gerek yok.
Dzeko haberi yokmu
Envoyé de mon GT-I9305 en utilisant Tapatalk
Taylan Umut'tan daha zeki oyuncu ama tecrübesi eksik.
Umut'tan bizim seviye de asla olmaz.
Tarık'ı ben de çok beğenmiyorum zaten defalarca dedim ama sağ bek lazım bize. Ishak bence daha iyi yoksa sol bek olarak.
Şener'in de savunma arkasına atılan toplar da çok büyük sıkıntısı var.
Telles-Şener bizi bitirir gibi.
Sağ bek'e sağlıklı dönerse Hamit monte edilebilir.
Her türlü sınır şartlarında sıkıntılı kalacak bir bölge gibi duruyor zaten.