Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emir Sarıgül @emirsarigul · 17 dk.

Mecidiyeköy arazimize yapılacak olan "Galatasaray Plaza" kulübümüze büyük katkı sağlayacak amatör kulüplerimizin gelirlerini arttıracak. Ünal Aysal başkanımız liderliğinde kulübümüz günden güne yatırımlarını arttırarak Dünya genelinde ki hedeflerine adım,adım yaklaşmaktadır.

Ali Sami Yen sokak çevresinde 1500 m2 büyüklüğün de GS Store açılacaktır.

Fenerbahce Rubin Kazan'a Gökhan Töre icin 2 Milyon € + Milos Krasic teklif etti.

Ben de Töre'yi cok istiyorum.Ama Olcan-Töre ikilisini birlikte aldıgımız zaman lig icin elimiz baya güclenecek.Töre'li Bruma'lı kanatlarla saha kalkan bir Galatasaray görmek eminim ki cogumuzun istegi.Yine de umarım hem Olcan hem Töre'yi alırız.

Emre Çolak'a güveniyorum ben düzenli oynarsa temposu ile iş yapar.

Olcan bariz abartılmış bir adam ve 1 sene sonrası olmayan bir adam.

Semih Kaya-23

Caner Erkin-26

Tarık Çamdal-23

Koray Günter-20

Selçuk Inan-29

Emre Çolak-23

Veysel Sarı-25-orta saha alternatifi olarak

Gökhan Töre-22

Burak Yılmaz-29

Mevlüt Erdinç-27

+

Telles-21

Bruma-20

bizi en az 3-4 sene idare eder bu seviye de.

Muslera-Melo-Sneijder ve yeni stoper/forvet'de cabası.

özil gelirse yazik olur, git sen nuriyi al onun yerine

aynen mesut zaten gelmez zannetmıyorum ama olası bır gelısınde sneıjder mesut zaten oynayamaz olmaz oyle bır orta saha hele ki 4 lü orta saha da yok ya gelmesin istemıyorum sımdı aklıma geldi real macında yaptıgı tahrık ve hareketler sende gelme lan ayı...

olcanı bjk ye toreyı de fb ye kaptıralım da gulelım hep beraber :D baska yapacak bıseyımız kalmaz cunku :)

Emre Çolak'a güveniyorum ben düzenli oynarsa temposu ile iş yapar.

Olcan bariz abartılmış bir adam ve 1 sene sonrası olmayan bir adam.

Semih Kaya-23

Caner Erkin-26

Tarık Çamdal-23

Koray Günter-20

Selçuk Inan-29

Emre Çolak-23

Veysel Sarı-25-orta saha alternatifi olarak

Gökhan Töre-22

Burak Yılmaz-29

Mevlüt Erdinç-27

+

Telles-21

Bruma-20

bizi en az 3-4 sene idare eder bu seviye de.

Muslera-Melo-Sneijder ve yeni stoper/forvet'de cabası.

Genc kaliteli yerli topcularla,üst düzey yabancı topcularımızın karısımıyla gayet saglam bir ekip cıkabilir ortaya ki su andaki takımımız da fena degil.Bazı bölgelerde seninde belirttigin gibi kaliteli yerli ve genc topcu sayısını arttırmamız lazım.Listende sadece Tarık'a karsıyım.Sener'i sterim.Caner'e ise hic ihtimal vermiyorum.

özil gelirse yazik olur, git sen nuriyi al onun yerine

Sneijder bana göre çok daha iyi bir oyuncu Özil'e göre.

Sneijder kadar çabuk ve zeki oyuncu bulamayız daha.

Ayrıca Sneijder gitse bile Özil gelmez, gelmeye ikna olsa da Wenger bırakmaz.

Bıraksa da en az 40 ister.

--olcan -----wes-------töre--

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Genc kaliteli yerli topcularla,üst düzey yabancı topcularımızın karısımıyla gayet saglam bir ekip cıkabilir ortaya ki su andaki takımımız da fena degil.Bazı bölgelerde seninde belirttigin gibi kaliteli yerli ve genc topcu sayısını arttırmamız lazım.Listende sadece Tarık'a karsıyım.Sener'i sterim.Caner'e ise hic ihtimal vermiyorum.

Tarık'ı ben de çok beğenmiyorum zaten defalarca dedim ama sağ bek lazım bize. Ishak bence daha iyi yoksa sol bek olarak.

Şener'in de savunma arkasına atılan toplar da çok büyük sıkıntısı var.

Telles-Şener bizi bitirir gibi.

Sağ bek'e sağlıklı dönerse Hamit monte edilebilir.

Her türlü sınır şartlarında sıkıntılı kalacak bir bölge gibi duruyor zaten.

Tarık'ı ben de çok beğenmiyorum zaten defalarca dedim ama sağ bek lazım bize. Ishak bence daha iyi yoksa sol bek olarak.

Şener'in de savunma arkasına atılan toplar da çok büyük sıkıntısı var.

Telles-Şener bizi bitirir gibi.

Sağ bek'e sağlıklı dönerse Hamit monte edilebilir.

Her türlü sınır şartlarında sıkıntılı kalacak bir bölge gibi duruyor zaten.

Hamit'ten beklentim yok artık ya.Takıma abilik yapar,ara ara sonradan girer falan en fazla.1 sene hic top oynamadı,yası da 32-33 olmus.Keske saglam olsa da oynasa o ayrı.Sener'e gelince;Sener'in savunma anlamında zaafı oldugu dogru.Adam kacırıyor,duracagı yeri falan kestiremiyor ama gelistirilebilir bu durum bence,ki Mancini ile calısırsa zaten bu konuda gelisim gösterebilir.23 yasında henüz. Ofansif olarak ise baya etkili bir topcu.Bu sene Bursa'nın 5-6 macını izlemisimdir canlı olarak.Hemen hemen hepsinde defans topcusu olmasına ragmen hücum anlamında etkili oyun oynadı.Sürekli hücumu düsünen,güclü,fizikli ve agresif bir topcu.Ortaları falan harikulade.Genel olarak begenirim Sener'i.İsterim takımımıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt