Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini'yi eleştirmem gereken yerde eleştirdiğimi bütün forum bilir. Ama çok zor bir matematik değil. Belli ki Muslera-Stoper-Telles-Melo-Sneijder ilk 11'de 5 yabancı olacak. Balotelli'yi nereye koyacağız.

ha bana kalsa Balotelli ve stoperden de önce yabancı hakkını kanatta kulanmalıyız. Ama Balo'ya 5+3'de yer olmadığı açık.

hiç kusura bakma ama iyi bi santraforun olmadıkça başarı çok zor. burakla falan olmaz bu iş. bizim için öncelikli 4 yabancı muslera sneijder melo ve yabancı forvet olmalı.

290520141423186090174_2.jpg

Hayırlı olsun camiamıza..

Mancini'yi eleştirmem gereken yerde eleştirdiğimi bütün forum bilir. Ama çok zor bir matematik değil. Belli ki Muslera-Stoper-Telles-Melo-Sneijder ilk 11'de 5 yabancı olacak. Balotelli'yi nereye koyacağız.

ha bana kalsa Balotelli ve stoperden de önce yabancı hakkını kanatta kulanmalıyız. Ama Balo'ya 5+3'de yer olmadığı açık.

Muslera

Veyso semih rhod caner

Melo selcuk

Tore wes olcan

Balo . Benim kadrom bu telles i cok begenmeme ragmen hemde . Caner de olmaz ya neyse

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilaki Stoper alacagiz ise Astori gelsin..

Bi latin veya zenci Stoper daha istemiyrouz

Yerli kanat oyuncusu almazsak kadro kurmada çık sıkıntı çekeriz.

Öncelikli Olcan olmak üzere Olcan ve Töre kesinlikle alınmalı.

Yabancı hakkımızda büyük ihtimal defans oyuncusunda kullanırız.

Muslera

Veyso semih rhod caner

Melo selcuk

Tore wes olcan

Balo . Benim kadrom bu telles i cok begenmeme ragmen hemde . Caner de olmaz ya neyse

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi de Caner senin akfanda kurduğun bir hayal. İki kanadım Olcan-Töre olacağına adam gibi bir kanat ve bir yerli kanadım olsun ama santraforum Burak olsun isterim ben ki Başkan ve Mancini de benzer düşünüyor gibi. 3 milyona yakın para verdiğimiz Burak yedek oturmayacak bu bellli artık.

Simdi de sesini cikarmiyor Murat Önür denilen herif. Böyle bir rezilik yok ya, bile utanmadan "forvet tamam" gibi seyler yaziyor,allah seni bildigi gibi yapsin.

Ben de artik hic kimseye inanmiyorum, hepsi bos insanlar...

Hemen gaza gelmeyin.

Transferde mecburen birşeyler olacak

Töre ve Olcan ikisi beraber gelirse Aysal yabancı forvet alır

Egoist terimi bile dinlemeyip sneijder'i alan kimdi?

Koskoca GS burak'la sezona girmez

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt