Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Yaktin bizi baskan.. Hayallerim suya düstü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Gökhan Sertkaya Üsted bekliyoruz tv'de bugünü?
Mevlut mu Falcao mu, anlamadimMevlut kosa kosa gelir..
Arsenal bu adami almak icin kac para odedi ?
daha taze yeni baskan dedi, cok pahali transfer beklemeyelim
Stoper Yabanci olacana...Forvet Yabanci olsun
Mancini'yi eleştirmem gereken yerde eleştirdiğimi bütün forum bilir. Ama çok zor bir matematik değil. Belli ki Muslera-Stoper-Telles-Melo-Sneijder ilk 11'de 5 yabancı olacak. Balotelli'yi nereye koyacağız.
ha bana kalsa Balotelli ve stoperden de önce yabancı hakkını kanatta kulanmalıyız. Ama Balo'ya 5+3'de yer olmadığı açık.
Mancini'yi eleştirmem gereken yerde eleştirdiğimi bütün forum bilir. Ama çok zor bir matematik değil. Belli ki Muslera-Stoper-Telles-Melo-Sneijder ilk 11'de 5 yabancı olacak. Balotelli'yi nereye koyacağız.
ha bana kalsa Balotelli ve stoperden de önce yabancı hakkını kanatta kulanmalıyız. Ama Balo'ya 5+3'de yer olmadığı açık.
mevlut bonservisi: 20-40m euro arasi
kiralik olarak: 5-8m euro olabilir
mevlut bonservisi: 20-40m euro arasi
kiralik olarak: 5-8m euro olabilir
Arsenal Mevlütü almaya mi calisdi?
Muslera
Veyso semih rhod caner
Melo selcuk
Tore wes olcan
Balo . Benim kadrom bu telles i cok begenmeme ragmen hemde . Caner de olmaz ya neyse
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Simdi de sesini cikarmiyor Murat Önür denilen herif. Böyle bir rezilik yok ya, bile utanmadan "forvet tamam" gibi seyler yaziyor,allah seni bildigi gibi yapsin.
Ben de artik hic kimseye inanmiyorum, hepsi bos insanlar...
Ilaki Stoper alacagiz ise Astori gelsin..
Bi latin veya zenci Stoper daha istemiyrouz