Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baskanin dedigi gibi kanat + stoper alacagiz

forvet ve diger transfer habelerini yok sayabiliriz

kanatlar anladigim kadar turk olacak, ama oncelik bjk ve trabzon oldugu icin bu kanatlar nerden gelecek :D

İyi de Caner senin akfanda kurduğun bir hayal. İki kanadım Olcan-Töre olacağına adam gibi bir kanat ve bir yerli kanadım olsun ama santraforum Burak olsun isterim ben ki Başkan ve Mancini de benzer düşünüyor gibi. 3 milyona yakın para verdiğimiz Burak yedek oturmayacak bu bellli artık.

Aynen dedigin gibi olur brumaya yazik olur. Mancini kalirsa tabi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç kusura bakma ama iyi bi santraforun olmadıkça başarı çok zor. burakla falan olmaz bu iş. bizim için öncelikli 4 yabancı muslera sneijder melo ve yabancı forvet olmalı.

Ben mevcut şarlarda CL'de son iki senedeki başarımızdan öteye gitmenin zor olduğunu düşünüyorum. O başarılarda da Burak vardı. Ligde de Burak-Mevlüt-Umut ve yedek genç yabancı santrafor yeter.

Mesele kanat oyuncu olark çok iyi birini almak.

Hemen gaza gelmeyin.

Transferde mecburen birşeyler olacak

Töre ve Olcan ikisi beraber gelirse Aysal yabancı forvet alır

Egoist terimi bile dinlemeyip sneijder'i alan kimdi?

Koskoca GS burak'la sezona girmez

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ya Baskan Manciniyi sordu ama o Balotelliyi istemdi,belki isterseydi konu farkli olacakti,ah.....:(

Ben mevcut şarlarda CL'de son iki senedeki başarımızdan öteye gitmenin zor olduğunu düşünüyorum. O başarılarda da Burak vardı. Ligde de Burak-Mevlüt-Umut ve yedek genç yabancı santrafor yeter.

Mesele kanat oyuncu olark çok iyi birini almak.

burak ın hiç bi zaman yeterli olduğunu düşünmedim ve asla fikrim de değişmeyecek. özellikle bu yıl bize çektirdiği eziyet futboldan soğuttu bizi. santrafora teknik ve top tutabilen bi forvet şart bence

Şimdi bakalım..

Eray uzattı, Aykut ve Ufuk boşta şuan. Bir yedek kaleci gelir

Salih Eboue gider alternatif sağ bek gelir.

Stopere yabancı gelir. Zan postalanır, bir yerli stoper daha gelir

Sol bekte Balta oynamaz, oraya bir türk gelir

Orta saha Yekta Hamit Furkan gözüküyor. Tek Yekta kalabilir yine, Mancini buraya bir yedek ister

Kanat olcan töre bruma olur. çolak veya aydın'dan biri kalsa bile bir tane daha ucuz yerli alınır

Forvete Mevlüt gelir. Umut olcan transferinden gider. Başkan alır buraya bir tane iyi yabancı

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yabanci bir stoper sart mis diyor Baskan, Mancini boyle istiyormus..

1 yabanci + 2 yerli kesin alacagiz diyor.

Muslera

Veysel Semih Rhodolfo Telles

Yekta Melo Selcuk

Sneijder

Mevlüt Burak

Gelecek sezon kadromuz bu sekilde olur...

Mevlut + Tore + yabanci stoper... Tamam artik belli oldu.

Muslera

Veysel-Semih-Koray-Alex

Melo-Sneijder-Selçuk

Bruma-Burak-Olcan

Mevlüt-Hajroviç-Oğuzhan-Hamit-Yekta-Balanta-Eray

Balanta yerine Rhodolfo ya da Astori'de olabilir.

Hayırlı olsun.

FFP cezası almış ve yabancı sınırının 5 olduğu bir ülkde bir taraftar nasıl Balotelli alınmaz diye sinirlenebilir anlamak zor.

''Yabanci sponsor, eski sponsordan daha cok paraya olacak''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt