Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BpUQyDvIMAA5uPJ.jpg

Artık Sneijder'i jübile ile uğurlarız beyler rahat :D :D

Cok güzel hatun be.

Mancini'yi sevmeye başladım akıllı adammış...

Ünal Aysal: ''Mancini ile görüştüm, kendisi takımda Balotelli'nin yeri olmadığını söyledi.''

Ünal Aysal: Sonra dedimki ; Çantanı topla ve yol al git gerizekalı :D diye devam edicek gibi 15 Hazirandan sonra Mancini giderse Balotelli yüzünden kapıştık diyomuş başkan :D

Sağbekte Sabri'nin, tek forvette Burak'ın, sol açıkta Sneijder'ın olduğu bir takım yine bizi bekler.

Mancini 4-2-3-1 oynatacak sanırım. 2'li Melo-Selçuk 3'lünün ortası Wes10 ileride Burak.

Kanatlı sistemde

Felipe Melo - Selçuk İnan

Wesley Sneijder

Orta sahası iyi olur. Not: Selçuk'un form tutacağı varsayılarak yapılmıştır.

Mancini 4-2-3-1 oynatacak sanırım. 2'li Melo-Selçuk 3'lünün ortası Wes10 ileride Burak.

Kanatlı sistemde

Wesley Sneijder

Çok severim Selçuğu 2 sene bize inanılmaz katkı yaptı şüphesiz ancak Selçuğa hiç güvenemiyorum yani formsuz başlarsa öyle gidebilir yarım sezon daha ve buda bizi baya bi etkiliyor haliyle

Çok severim Selçuğu 2 sene bize inanılmaz katkı yaptı şüphesiz ancak Selçuğa hiç güvenemiyorum yani formsuz başlarsa öyle gidebilir yarım sezon daha ve buda bizi baya bi etkiliyor haliyle

Yolla Yekta'yı Ceyhun'u Furkan'ı filan hepsini al Almanya'dan Mehmet Ekici , Nuri Şahin , Tolgay Arslan'ı 4-5 sene kafan rahat olsun.

Çoğu kimsenin dikkatini çekmedi galiba , Başkana futboldan anlamıyor diyoruz ama en azından 5+3 mevzusundaki realitede birçoklarımızdan daha iyi anladığı ve yorumadığı kesin ,

realitede kuralın 5+0 ( hatta bizim için 4+0 ) olduğunun farkında !

Mancini 15 hazirana kadar gidebilir demek şuan kaos ortamı var demek başkan çıkıp hocamızla devam ediyoruz diyemedi.. O yüzden 1 tane bile adam alamayız karar verilene kadar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Çok çabuk gaza gelmeyin

2 Türk kanat al takımı izle o zaman

İhtiyaç kanat şuan için

Başkan da bundan bahsetti

Öncelik kanat ve stoper dedi

Kanatlı sistemde

Wesley Sneijder

Selçuk önündeki sneijderin üzerinden aşırtarak buraka ara pas atar.

Çoğu kimsenin dikkatini çekmedi galiba , Başkana futboldan anlamıyor diyoruz ama en azından 5+3 mevzusundaki realitede birçoklarımızdan daha iyi anladığı ve yorumadığı kesin ,

realitede kuralın 5+0 ( hatta bizim için 4+0 ) olduğunun farkında !

3 Senede birşeyler öğrensin zaten o kadarda.

Mancini 15 hazirana kadar gidebilir demek şuan kaos ortamı var demek başkan çıkıp hocamızla devam ediyoruz diyemedi.. O yüzden 1 tane bile adam alamayız karar verilene kadar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valla hocanın değişmesi sadece yabancı transferleri değiştirir Türk transferler belli zaten alınabilecek kanat idi , orta saha , defans oyuncusu hepsi belli bu sebepten kaos filan olucağına inanmıyorum kaos bütün transferler biterse olur bana kalırsa bu türk statüsü olayını çok rahat aşabiliriz eğer bilmiyorum Mesut olayı gerçek ise kaleyede Onur'a güvenmiyorsan al Akınfev'i bedavadan takıl kafana göre hatta Caner'ede bas parayı sonra 5 yıl bu kuralı değiştirtme değiştirme istendiği taktirde bugünkü durumu göster zaten emsal olucaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt