Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
![]()
Artık Sneijder'i jübile ile uğurlarız beyler rahat![]()
![]()
Cok güzel hatun be.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Artık Sneijder'i jübile ile uğurlarız beyler rahat![]()
![]()
Ünal Aysal: ''Mancini ile görüştüm, kendisi takımda Balotelli'nin yeri olmadığını söyledi.''
Ünal Aysal: ''Mancini ile görüştüm, kendisi takımda Balotelli'nin yeri olmadığını söyledi.''
Mancini'yi sevmeye başladım akıllı adammış...
Mancini 4-2-3-1 oynatacak sanırım. 2'li Melo-Selçuk 3'lünün ortası Wes10 ileride Burak.
Kanatlı sistemde
Felipe Melo - Selçuk İnan
Wesley Sneijder
Orta sahası iyi olur. Not: Selçuk'un form tutacağı varsayılarak yapılmıştır.
Çok severim Selçuğu 2 sene bize inanılmaz katkı yaptı şüphesiz ancak Selçuğa hiç güvenemiyorum yani formsuz başlarsa öyle gidebilir yarım sezon daha ve buda bizi baya bi etkiliyor haliyle
Mancini 4-2-3-1 oynatacak sanırım. 2'li Melo-Selçuk 3'lünün ortası Wes10 ileride Burak.
Kanatlı sistemde
Felipe Melo - Selçuk İnan
Wesley Sneijder
Orta sahası iyi olur. Not: Selçuk'un form tutacağı varsayılarak yapılmıştır.
Yolla Yekta'yı Ceyhun'u Furkan'ı filan hepsini al Almanya'dan Mehmet Ekici , Nuri Şahin , Tolgay Arslan'ı 4-5 sene kafan rahat olsun.
Çoğu kimsenin dikkatini çekmedi galiba , Başkana futboldan anlamıyor diyoruz ama en azından 5+3 mevzusundaki realitede birçoklarımızdan daha iyi anladığı ve yorumadığı kesin ,
realitede kuralın 5+0 ( hatta bizim için 4+0 ) olduğunun farkında !
Mancini 15 hazirana kadar gidebilir demek şuan kaos ortamı var demek başkan çıkıp hocamızla devam ediyoruz diyemedi.. O yüzden 1 tane bile adam alamayız karar verilene kadar
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Taksitlemi veresiye mi ?
![]()
keşke Naldo'yu ya da onun gibi birini alsak kaç yıldır hayranlıkla izliyorum artık 32 oldu 1 yıl bile olsa bizde oynasın sonra kim gelirse ararız tıpkı Popescu gibi
Naldo - Oyuncu profili - Transfermarkt
Mancini bizi isterse tazminat vermeden bırakıyor da,biz onu neden bırakamıyoruz?
Selçuk önündeki sneijderin üzerinden aşırtarak buraka ara pas atar.
Mancini isterse = istifa
Biz istersek = tazminat