- 20 Mayıs 2011
- 23.359
- 10.325
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He şunu da söyliyim,Sabri o söylediğin çabayı göstermek zorunda.Hiç kimse Sabri'ye o parayı vermez.Vermeyi bırak,talibin Türkiye de çıkacağını düşünmüyorum.
Bu ligde Fener hariç her takımda oynar.
Bence o tayfanın başı Selçuk...
Geçmişi yüzünden yargılanıyor kendisi , takım için iyi bir yedek.
beyler madem Balo gelmeyecek yeni bir nöbet bulmamız lazım Lavezzi'ye mi dönüş yapsak![]()
Seni alırız
Mandzukic ile yakindan ilgileniyormusuz, menejeri Türkiye'den teklif var demis..![]()
selçuk efendidir ya yapmayın gözünüzü seveyim öyle bi tayfa yok basının her dediğine inanmayalım basın fenerlidir bu bilinen bişey geçen sene form tutmadı takım çok normal her sene şampiyon olan takım yok dünyada bi shaktar var o da rakipsiz lucescudan dolayı
hala hayaldeler işte gelmicekti zaten dünkü açıklamayla kesinleşti aysal ne yapmaya çalışıyo anlamadım kimseyi alamıcaz bu kafayla
Sabri gidiyor demişler Sneijder değil.Sen daha uygun olursun![]()
Mandzukic ile yakindan ilgileniyormusuz, menejeri Türkiye'den teklif var demis..![]()
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 15 sa.
Olcan Adın bugün Balıkesir-İstanbul arasında bir benzinci de görülmüş. Gidecekmisin ? Sorusuna; "Olabilir..." demiş. pic.twitter.com/QQsIwC34wp
Emre Can'i nasil kacirdik inanamiyorum..