- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
SPORX.COM @sporx 2 dk.
Şikeci A.Y: "Tuncay Şanlı Avrupa'ya gitti. Sonra ne oldu gördük. Caner'e yüzde yüzden fazla zam yaptık. Formanın kıymetini bilsin."
Arda gitti noldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SPORX.COM @sporx 2 dk.
Şikeci A.Y: "Tuncay Şanlı Avrupa'ya gitti. Sonra ne oldu gördük. Caner'e yüzde yüzden fazla zam yaptık. Formanın kıymetini bilsin."
Teknik direktörümüz kadar cesur konusan kimse yok koskoca Galatasaray'da. Bizdeki kadro derinligi kimsede yok diyen Ünal Aysal hayal görüyor sanirim.
Yedekten girip hareket getirebilecek tek oyuncumuz sezon boyunca Umut Bulut'tu. Onun da nekadar iyi oldugunu herkes cok iyi biliyor.
Kiradan dönen Bruma ve Furkan (en azindan Süper Lig'de banko oynayabilecek seviyede) tüm kiralik oyuncular berbat.
Astori de Lazio yolundaymış, oradan da çekilmemiz lazım. Bundan sonra böyle. Lazio ile ilişkilerimiz mi bozulsun ? O kadar Muslera'yı aldık, Cana'yı verdik...
Şaka bir yana, gerçekten umutlanmıştım bir ara, az ama öz transfer yapıp alınabilecek yerlileri bu kez alırız, doğru transferler yaparız diye. Ama son çizilen tablo gerçekten önümüzdeki sezonun da yalan olacağını gösteriyor hafiften.
Açıklama yapmasını bekliyor taraftar başkanın, yönetimin falan, açıklama yapmasalar belki daha iyi olacak artık.
Aykut ve Ufuk'un sözlesmesi bitti. Eray da hic kalecilik yok.. Mutlaka bir tane alternatif türk kaleci lazim bize..
Gökhan Değirmenci Konyaspor'a gidiyor diyorlar.. Cok iyi kaleci, tam bize göre.. Bonservisi yok!
Ben bi duyum aldım dün gece
Mancini Mandzukici istiyor
DK sonrası cok büyük rakıp takımı cıkmaz ise GS e gelebilirmis
* LG G2 Tapatalk *
Ufukla uzatsinlar, aykut artik baska kulup bulsun
Mevlüt - Şener - İshak - Olcan - Tolgay transferleri yeterli
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi