Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol dedigin böyle olur:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8MmZEEOFM60[/media]

Adamsın lan.!! Harbiden adamsın.!!!

Ertuğrul Sağlam: 5+3'e itirazı konusunda, hedefi büyük olan Galatasaray'ı haklı buluyorum.

Adamsın lan.!! Harbiden adamsın.!!!

Ertuğrul Sağlam: 5+3'e itirazı konusunda, hedefi büyük olan Galatasaray'ı haklı buluyorum.

Galatasarayli olmasa da, karakteriyle bize en cok yakisan yerli hocalarin basinda gelir. Özellikle genc jenerasyondan.

Gercekten de adam gibi adamdir. Mancini giderse, Luce de gelmezse, getireceksin Reis´i, eline de iyi bir takim vereceksin.

Astori'nin, Lazio'ya transferinin 24 saat içinde tamamlanması bekleniyor.

Cagliari'de başarılı bir sezon geçiren 27 yaşındaki savunmacı, Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'nin istediği iki savunmacıdan biriydi.

tamam sorun yok o zaman :)

ya yuru bi git bos bos yorum yapma git koyun filan gut bir ise yararsin

Saçma mesajlar atan sensin loe. kaynağını söylemeden yok bunu aldık yok şunu aldık diye milleti galeyana getiriyorsun hep yapıyorsun bunu. yok yeni melomuz olacak diye forumda konu açıyorsun birde.

Saçma mesajlar atan sensin loe. kaynağını söylemeden yok bunu aldık yok şunu aldık diye milleti galeyana getiriyorsun hep yapıyorsun bunu. yok yeni melomuz olacak diye forumda konu açıyorsun birde.

nerde kaynagini soylemedim ? nerde yeni melomuz olacak dedim ? Dha ve arjantin basini haber yapmis konusunu acmam gayet normal ben orda yeni melomuz filan demedim okudugunu bil biraz sonra yorum at.

onu bunu bilmem bu bruma manyak topçu olcak pas vermeyi ve şut çekmeyi daha dikkatli yaparsa kesinlikle iyi yerlere gelir beyin bi teknik direktör lazım yada mancininin akıllı olup brumayı 11 e monte etmesi

nerde kaynagini soylemedim ? nerde yeni melomuz olacak dedim ? Dha ve arjantin basini haber yapmis konusunu acmam gayet normal ben orda yeni melomuz filan demedim okudugunu bil biraz sonra yorum at.

İyi bir transfermiş gibi seviniyorsun birde, bu adamın gelmesi Galatasaray'ımıza bir ihanettir. Ontivero'yu, Burdisso'yu falan çok beğendin bir yenisini daha istiyorsun herhalde, İlk konuyu ben açtım diye seviniyorsun birde ayıp ya.

İyi bir transfermiş gibi seviniyorsun birde, bu adamın gelmesi Galatasaray'ımıza bir ihanettir. Ontivero'yu, Burdisso'yu falan çok beğendin bir yenisini daha istiyorsun herhalde, İlk konuyu ben açtım diye seviniyorsun birde ayıp ya.

ne üdüğü belirsiz adamlara para vermekten vazgeçsin bizimkiler hajroyu bile oynatmıyo herif..bu mancini oldukça daha çok kafamızı vururuz benden söylemesi

ya yuru git alinti yapma bir daha benden sende sorun var bir doktora gorun bence burda bilgi veriyoruz ,kotu oyuncu diye konu acmiyalimmi ne bos konusuyorsun sen ya senin transferlerle degilde benimle bir sorunun var eveleyip geveliyorsun akilli ol tamam mi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt