Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini Balotelli'yi istemiyorsa gelmez. Mancini yoksa da gelmez. Bu gune kadar Balotelli'nin Galatasaray'a yakistirilma sebebi Mancini. Balotelli gelse Mancini istedigi icin gelirdi. Bu kadar basit. Birakin artik bu sacma hayalleri.

Aynısını benzer sneijder için yazılıyordu burda. Hem Galatasaray varsa ortada hayaler gerçekleşe bilirmiş . Ben öyle duydum en azından.

Yanlışda duymuş ola bilirim, bilemeceğim

5+3 ile cl de başarı imkansıza yakın en fazla gene gruptan çıkarız spor toto leş ligde şampiyon olmak zor değil yabancı stoper transferi rezalet olur zaten türklerle bile en az gol yiyen takımız ofans hattı rezalet şu takımı bile kursan 20.haftada lig kopar

-------------Doumbia------------

Olcan-----Sneijder-------Töre

----------İnler-------Melo--------

Telles--Hakan--Semih---Tarık

--------------Muslera---------------

yedekler:mevlüt,gökhan(kaleci),Bruma,Şener,Koray,Tolgay,Veysel

gelecek sezon umutsuzum ama şu endoğan andillimi neyse o çocuktan sürpriz birşeyler çıkacakmış gibi geliyor beyler

5+3 ile cl de başarı imkansıza yakın en fazla gene gruptan çıkarız spor toto leş ligde şampiyon olmak zor değil yabancı stoper transferi rezalet olur zaten türklerle bile en az gol yiyen takımız ofans hattı rezalet şu takımı bile kursan 20.haftada lig kopar

-------------Doumbia------------

Olcan-----Sneijder-------Töre

----------İnler-------Melo--------

Telles--Hakan--Semih---Tarık

--------------Muslera---------------

yedekler:mevlüt,gökhan(kaleci),Bruma,Şener,Koray,Tolgay,Veysel

Hakan Baltadan iyi stoper bulamiyorsak, dükkani kapatalim arkadas.

Sevgili Mehmet,

Benteke taniyor musun? Sen büyük bir ihtimalle Premier League ve Bentekeyi fazla takip etmiyorsun , 50 Milyon € istiyorlar he, iyi kafa.

Yasadigi Sakatlik'dan sonra zaten iyice gözlerden düstü, bu yüzden sansimiz biraz daha yüksek oldu artik bence. Ama Paramiz yok,bu yüzden Bentekeyi de almaycagiz. Tek Forvet Burak, Sag Töre, Sol Bruma. Böyle baslariz gelecek Sezonda.

Benteke gelecek vaad eden bir isim hem 21 yasinda adamlar sana 12 milyona birakirmi?

Beyler fener taraftari kadar saftirik topluluk yok sampiyonlar ligine degil uefa ya gidebilecegiz buyuk ihtimal dedim bir senaryo yazdim inandi saftirikler antuda kodumun salaklari ahhahahahah

Fernando Muslera

Veysel Sari - Semih Kaya - Rhodolfo - Alex Telles

Felipe Melo -
Selcuk Inan

Gokhan Tore - Wesley Sneijder - Olcan Adin

Burak Yilmaz

Mancini nin 11'i​

Ridvani sevmem ve sözüne de güvenmem..

Ridvan Dilmen: "Şike yapıldıysa yorumculuğu bırakırım" "Aziz Yıldırım şike yaptıysa selam vermem"

Başbakana yakınlığı bilenen birisi Türkiye gibi ülkede onun demediği sözleri ,tv'de üstelik, söylermi veya söyleye bilirmi?

Bilemiyorum yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt