Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskişehirspor, Nürnberg'den Berkay Dabanlı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

BpcTrUwCIAACY0v.jpg

Forvet unutun simdilik beyler. Bunu Balotelli haberleri ciktiginda da yazmistim. Burak'i yine 1 sene daha cekmek zorunda kalacagiz sinirlama sayesinde.

Yabanci forvet alinirsa takimin yapisi bozulur net bir sekilde. Cünkü Mancini Burak'tan vazgecmez, vazgecemez ve vazgectirmezler. Yabanci forvet demek, para. Bundan dolayi yedek te oturmaz yabanci forvet.

Yani bu sekilde olursa Burak kanat'a kaymali veya cift forvet oynamaliyiz. Bunu da yaparsak Sneidjer yine sol kanat'a gececek vsvsvs.

Kisaca, Mancini kanat istiyor. Menez'i nasil kaciririz arkadas nasil be nasil?

Keske su Burak'i sutlasaydik zamaninda. Gecmez koca bir sezon bununla.

Muslera

Veysel Semih Rhodolfo Sabri

--------Ceyhun/Yekta------------

--------Melo-------Selçuk--------

Burak<->Doumbia Sneijder

Geçmiş olsun, Bruma ve Telles de yedekte kaldı bu sayede. Helal.

Yabancı forvete yer yok maalesef.

ANLAŞILSIN ARTIK BU.

Forvet unutun simdilik beyler. Bunu Balotelli haberleri ciktiginda da yazmistim. Burak'i yine 1 sene daha cekmek zorunda kalacagiz sinirlama sayesinde.

Yabanci forvet alinirsa takimin yapisi bozulur net bir sekilde. Cünkü Mancini Burak'tan vazgecmez, vazgecemez ve vazgectirmezler. Yabanci forvet demek, para. Bundan dolayi yedek te oturmaz yabanci forvet.

Yani bu sekilde olursa Burak kanat'a kaymali veya cift forvet oynamaliyiz. Bunu da yaparsak Sneidjer yine sol kanat'a gececek vsvsvs.

Kisaca, Mancini kanat istiyor. Menez'i nasil kaciririz arkadas nasil be nasil?

Keske su Burak'i sutlasaydik zamaninda. Gecmez koca bir sezon bununla.

Takımın yapısı diye birşey bile olmuyor zaten o dizilişle. Burak Drogba Sneijder 3'lüsüyle de olmadı, Drogba yerine biri gelirse yine olmayacak.

Ama tutturmuş taraftar yabancı forvet diye. Yönetim de alacak, birini kandıracak işte. İki maç gol atacak, sonra kanat nerede diye ağlayacak millet yine.

Şu komik yabancı sınırı muhabbeti düzelmedikçe yabancı forvet/kanatı unutalım artık.

Takımın yapısı diye birşey bile olmuyor zaten o dizilişle. Burak Drogba Sneijder 3'lüsüyle de olmadı, Drogba yerine biri gelirse yine olmayacak.

Ama tutturmuş taraftar yabancı forvet diye. Yönetim de alacak, birini kandıracak işte. İki maç gol atacak, sonra kanat nerede diye ağlayacak millet yine.

Bende yabanci forvetten yanayim. Bizim hayallerimiz CL. Burak ile olmaz bu isler. Ama iste yazdigim gibi yabanci forvet gelirse takim ve sistem bozuluyor. Burak her yönden bir engel.

Aslinda yabanci forvet gelip Bruma'yi kanatlarda kullanabiliriz. Ama sinirlamadan dolayi Mancini banko olabilecek kanat istiyor belli ki. Yani soru isareti olmayan, direk katkisi olacak bir isim. Bu kim olur bilemem, cünkü oyuncu kalmadi ortada.

Son yillarin en büyük firsatini kacirdik. Jeremy Menez bedava ve biz istemiyoruz. Adam kanat ve ayni zamanda tek forvet bile oynar. Bir tasla iki kus..

Simdi bu sinirlama oldugu sürece, Mancini nin kredisi olmadigi sürece risk istemeyecektir. Ondan kanat öncelik, Burak tek forvet, ne yazik ki. Cok berbat bir sezon bizi bekliyor olabilir.

Menez zaten imkansizdi malesef adam kafaya takmis Serie A diye, ne varsa orada..

Bide yilda 2 milyon euro ya imza atmis :S

Imkansiz oldugunu düsünmüyorum. Bu transfer döneminde harcayacagin paranin yarisini Menez'e verirdin ve bu is olurdu belki de. Cünkü Menez bu takim'i dizilise getirecek tek isim su an piyasada. Simdi kimi gidip alacan kanat oyuncusu olarak? Tatmin edecek cok az isimler, belki hic yok.

Sacma sacma seyler yapacagiz görünen o ki.

Burak'ı satsaydık şuan da boşluğunu yerli bir adamla dolduramayacağımızdan muhtemelen Muslera'dan vazgeçmek zorunda kalırdık. Burak CL'de iş yapmaz diyoruz ama kanat oynamadığı, benimsediği forvet tiplemesinde oynatıldığı sürece iş yapar. 8 gollü sezonu buna örnek. Bir tane yerli kanada ihtiyacımız var. Olcan, Töre, Erkan'dan biri gelirse 4-5-1 için kötü bir kadromuz yok.

Burak'in sözlesmesi uzatildigina göre kalacak, yedekte beklemez. yabanci forvet alsak bile verimli bir sistemde oynatabilirmiyiz bilmiyorum. Drogba-Burak ikilisinden yeterince verim alamadik. Yabanci bir kanat daha mantikli geliyor.

Imkansiz oldugunu düsünmüyorum. Bu transfer döneminde harcayacagin paranin yarisini Menez'e verirdin ve bu is olurdu belki de. Cünkü Menez bu takim'i dizilise getirecek tek isim su an piyasada. Simdi kimi gidip alacan kanat oyuncusu olarak? Tatmin edecek cok az isimler, belki hic yok.

Sacma sacma seyler yapacagiz görünen o ki.

Zaten adam bizde yilda 3 milyon garanti alirdi, bi mac basini ekle, Milan a 2 milyon euro ya imza atmis, komik yani, ama bu demekki adamin kafasinda sadece Serie a varmis, belki biz teklif yapsaydik olay degisirmiydi bilemem ama niyeti ap acik ortadaydi zaten bunu kendi de kac defa soylemisti..

Burak'ı satsaydık şuan da boşluğunu yerli bir adamla dolduramayacağımızdan muhtemelen Muslera'dan vazgeçmek zorunda kalırdık. Burak CL'de iş yapmaz diyoruz ama kanat oynamadığı, benimsediği forvet tiplemesinde oynatıldığı sürece iş yapar. 8 gollü sezonu buna örnek. Bir tane yerli kanada ihtiyacımız var. Olcan, Töre, Erkan'dan biri gelirse 4-5-1 için kötü bir kadromuz yok.

Su 8 gollü sezonu örnek gösterip durmayin. Burak net bir sekilde yetersiz iste. Takim'i her yönden bozuyor. Bize top tutabilecek ve futbol oynayabilecek forvet lazim. Burak gelen her topu ezip duruyor. Teknik kapasitesi cok cok cok yetersiz.

8 gollü sezonda attigi goller ne kadar önemli olsa da, hepsi hemen hemen nerdeyse tesadüfen atilmis goller. Cluj olsun, Manchester olsun..

Bize modern bir forvet lazim. Real macinda da gördük o sezon Burak'i, Kaybolup gitti. Futbol bilgisi, zekasi ve teknik kapasitesi yerlerde olan bir isim. He benim hedeflerim yerel diyorsaniz, buyrun Burak ile devam edin.

Muslera - Melo - Telles - Sneijder - Bruma

Bu 5'li oynasın o zaman seneye iyi bir yabancı gelmeyecekse.

Aslinda bizim derdimiz sadece su sinirlama olayi. Yabanci sinirlamasi olmasa cok cok ilerleriz ciddi sekilde. Örnegin bugün Ontivero transferi elestiriliyor. Sinirlama olmasa ve fazla forma sansi görse cok iyi duruma gelebilir.

Ontivero dedigimiz cocukta modern forvet dedigimiz, sahte 9 dedigimiz hersey mevcut. Teknik ve son vuruslari iyi görünüyor. Mesela Bayern ve Almanya milli takimi zaman zaman Götze gibi bir oyuncuyu sahte 9 olarak kullaniyor. Amac topu her alanda tutabilmek. Top sende kaldigi sürece rakibi daha cok zorlarsin.

Ontivero tam bir modern forvete uygun isim. Ama iste harcaniyor. Takim iyi gitmedigi dakikalar giriyor, son 10 dk, sonra toplari sisirip duruyoruz.

Bruma ayni sekilde. Hersey sinirlamada basliyor, sinirlamada bitiyor. Bugün forvete yer yok diyoruz. Sebep sinirlama.

Yönetim AB davasinda taraftari iyi kazikladi. Gittikce gözümden düsüyor yönetim. Baskana bakiyorsun, maddi gercekler diyor hakli yere. Sonra iyi kulüp iliskilerinden dolayi geri adim atiyoruz diyor.. Bakiyorsan yandan iki gereksiz yönetici cikip taraftara gazi verdikce veriyor. Yok CL finali vsvs.

Komedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt