Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
alın OLCAN'I gelim
oyunda durmadan kaybolan disiplinsiz töreyi almayın
oyunda durmadan kaybolan disiplinsiz töreyi almayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doumbia haberleri cikmis
heyecanlandim ama alamayiz
bu arada Dünya Kupasina alinmamasi skandal
12.5 milyon euro diyor Rus basini, gecen sene de 27 macta 20 gol atmis galiba. Ayrica bizim stilimize uyar ama beklemek lazim..
Forvet unutun simdilik beyler. Bunu Balotelli haberleri ciktiginda da yazmistim. Burak'i yine 1 sene daha cekmek zorunda kalacagiz sinirlama sayesinde.
Yabanci forvet alinirsa takimin yapisi bozulur net bir sekilde. Cünkü Mancini Burak'tan vazgecmez, vazgecemez ve vazgectirmezler. Yabanci forvet demek, para. Bundan dolayi yedek te oturmaz yabanci forvet.
Yani bu sekilde olursa Burak kanat'a kaymali veya cift forvet oynamaliyiz. Bunu da yaparsak Sneidjer yine sol kanat'a gececek vsvsvs.
Kisaca, Mancini kanat istiyor. Menez'i nasil kaciririz arkadas nasil be nasil?
Keske su Burak'i sutlasaydik zamaninda. Gecmez koca bir sezon bununla.
Takımın yapısı diye birşey bile olmuyor zaten o dizilişle. Burak Drogba Sneijder 3'lüsüyle de olmadı, Drogba yerine biri gelirse yine olmayacak.
Ama tutturmuş taraftar yabancı forvet diye. Yönetim de alacak, birini kandıracak işte. İki maç gol atacak, sonra kanat nerede diye ağlayacak millet yine.
Imkansiz oldugunu düsünmüyorum. Bu transfer döneminde harcayacagin paranin yarisini Menez'e verirdin ve bu is olurdu belki de. Cünkü Menez bu takim'i dizilise getirecek tek isim su an piyasada. Simdi kimi gidip alacan kanat oyuncusu olarak? Tatmin edecek cok az isimler, belki hic yok.
Sacma sacma seyler yapacagiz görünen o ki.
Burak'ı satsaydık şuan da boşluğunu yerli bir adamla dolduramayacağımızdan muhtemelen Muslera'dan vazgeçmek zorunda kalırdık. Burak CL'de iş yapmaz diyoruz ama kanat oynamadığı, benimsediği forvet tiplemesinde oynatıldığı sürece iş yapar. 8 gollü sezonu buna örnek. Bir tane yerli kanada ihtiyacımız var. Olcan, Töre, Erkan'dan biri gelirse 4-5-1 için kötü bir kadromuz yok.
o paraya müthis olur