Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize Sneijder le anlasak ayni dilden adam lazim, Milli maclarina baktim bu hafta ve gecen hafta, onunla anlasabilen ayni teknik kapasitede olan oyuncularla ne guzel paslasiyor, bizde bu mumkun degil iste.. Problem de bu..

Su 8 gollü sezonu örnek gösterip durmayin. Burak net bir sekilde yetersiz iste. Takim'i her yönden bozuyor. Bize top tutabilecek ve futbol oynayabilecek forvet lazim. Burak gelen her topu ezip duruyor. Teknik kapasitesi cok cok cok yetersiz.

8 gollü sezonda attigi goller ne kadar önemli olsa da, hepsi hemen hemen nerdeyse tesadüfen atilmis goller. Cluj olsun, Manchester olsun..

Bize modern bir forvet lazim. Real macinda da gördük o sezon Burak'i, Kaybolup gitti. Futbol bilgisi, zekasi ve teknik kapasitesi yerlerde olan bir isim. He benim hedeflerim yerel diyorsaniz, buyrun Burak ile devam edin.

Su Burak Yilmaz Kazmasini Trabzonspordayken almayin dedim aldilar Sampiyonlar ligine gelirsek Gollerin cogu kafa goluydu.Amrabat aciyordu ortayi Bu kazmada kafayla gol atardi Bir kac macta Top surebiliyordu simdi oda yok Baskan bunun neyini begenmiste uzatti anlamiyorun

Doumbia iddiaları dogrumu ?

75606_463789754078_536004078_5662732_3596672_n.jpg

Kaynak bu

10414531_780394051995460_3159601317820494635_n.jpg

Bir hafta içinde iki imza!

New York City'ye transfer olan David Villa, oradan da Melbourne City'ye kiralandı!

:DD

Lokomotiv Moskova Başkanı Olga Smorodskaya: "Beşiktaş'a yazın 10 milyon eurodan fazla verdik, kabul etmediler. Bu kez kış transfer döneminde bizden 10 milyon eurodan fazla istediler. Beşiktaş'la konuşmalarımızdan hiçbir sonuç alamadık"

Su Burak Yilmaz Kazmasini Trabzonspordayken almayin dedim aldilar Sampiyonlar ligine gelirsek Gollerin cogu kafa goluydu.Amrabat aciyordu ortayi Bu kazmada kafayla gol atardi Bir kac macta Top surebiliyordu simdi oda yok Baskan bunun neyini begenmiste uzatti anlamiyorun

Sinirlama kardes sinirlama. Dedigim gibi hersey sinirlamada basliyor, sinirlamada bitiyor. Allah su TFF yi bildigi gibi yapsin. Vizyonsuz kulüpleri de bildigi gibi yapsin.

Biri maddi durumu iyi degil diye (BJK) sinirlamayi destekliyor, digeri Avrupa'ya gidemiyor diye. Ikiside biliyor, serbest kalsa Galatasaray gidip istedigi her oyuncuyu alacak. Kalite farki iyice acilacak.

Sneijder ve Drogba dan sonra iyice korku basti bunlara. Ilgilendikleri her adami yildiz yapiyorlar medya da.. Örnegin Diego.

olcan ve mevlüt'ü hemen bitirip 10-15 tane adam göndersinler.. bunu yapabilirler herhalde..

Sinirlama kardes sinirlama. Dedigim gibi hersey sinirlamada basliyor, sinirlamada bitiyor. Allah su TFF yi bildigi gibi yapsin. Vizyonsuz kulüpleri de bildigi gibi yapsin.

Biri maddi durumu iyi degil diye (BJK) sinirlamayi destekliyor, digeri Avrupa'ya gidemiyor diye. Ikiside biliyor, serbest kalsa Galatasaray gidip istedigi her oyuncuyu alacak. Kalite farki iyice acilacak.

Sneijder ve Drogba dan sonra iyice korku basti bunlara. Ilgilendikleri her adami yildiz yapiyorlar medya da.. Örnegin Diego.

Sinirlamanin ben Tupcu Bile fener icin adalet yakiyor Simdi Besiktastaki fikoya gelirsek bu sinirlamaya destek geliyorsa Emin ol bu takim buyuk kulup olamaz sampiyonlar liginde on elemede hemen elenirler bu fikonun kulubu anca Anadolu kulubu olur.İnsallah on elemeden elenirlerde bu fikoyu taaftarlari baskanlarinin akillari baslarina getirtsinler tehdit etsinler sinirlamaya destek nedir ya.

Mevlut geldi, ozaman Umut gitti, takas zu Trabzon fur Olcan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt