Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinirlamanin ben Tupcu Bile fener icin adalet yakiyor Simdi Besiktastaki fikoya gelirsek bu sinirlamayadestek geliyorsa Emin ol bu takim buyuk kulup olamaz on elemede hemen elenirler bu fikonun kulubu anca Anadolu kulubu olur.İnsallah on elemeden elenirlerde bu fikoyu taaftarlari baskanlarinin akillari baslarina getirtsinler tehdit etsinler sinirlamayadestek nedir ya.

Öyle olacagi zaten belli. Ama is isten gecmis olacak. Hem BJK icin hem bizim icin.

Sinirlamanin ben Tupcu Bile fener icin adalet yakiyor Simdi Besiktastaki fikoya gelirsek bu sinirlamaya destek geliyorsa Emin ol bu takim buyuk kulup olamaz sampiyonlar liginde on elemede hemen elenirler bu fikonun kulubu anca Anadolu kulubu olur.İnsallah on elemeden elenirlerde bu fikoyu taaftarlari baskanlarinin akillari baslarina getirtsinler tehdit etsinler sinirlamaya destek nedir ya.

O da haklı, sınırlama olmasa Galatasaray atıyorum Nani gibi adamları alacak koyacak takıma, Fener de benzer şekilde Diego falan.

Kendisi ancak Atiba, Jones gibi adamları alabilecek en fazla.

Aranın daha da fazla açılmasını istemiyor, ne yapsın.

Su 8 gollü sezonu örnek gösterip durmayin. Burak net bir sekilde yetersiz iste. Takim'i her yönden bozuyor. Bize top tutabilecek ve futbol oynayabilecek forvet lazim. Burak gelen her topu ezip duruyor. Teknik kapasitesi cok cok cok yetersiz.

8 gollü sezonda attigi goller ne kadar önemli olsa da, hepsi hemen hemen nerdeyse tesadüfen atilmis goller. Cluj olsun, Manchester olsun..

Bize modern bir forvet lazim. Real macinda da gördük o sezon Burak'i, Kaybolup gitti. Futbol bilgisi, zekasi ve teknik kapasitesi yerlerde olan bir isim. He benim hedeflerim yerel diyorsaniz, buyrun Burak ile devam edin.

Komple bir forvet ben de isterdim ama kulüp maddi anlamda belli ki o kadar rahat değil, ayrıca yabancı sınırı da malum. Elindeki malzemeyi daha iyi kullanabilmekten bahsediyorum sadece. Burak'tan da ciddi anlamda verim alabililiriz.

bence UEFA şemsiyeyi açınca ortalıkta tüpçü falan da kalmayacak, yerine kim gelirse umarım fbjk aşkıyla tutuşan birisi olmaz

Komple bir forvet ben de isterdim ama kulüp maddi anlamda belli ki o kadar rahat değil, ayrıca yabancı sınırı da malum. Elindeki malzemeyi daha iyi kullanabilmekten bahsediyorum sadece. Burak'tan da ciddi anlamda verim alabililiriz.

Katiliyorum buna zaten. El kol bagli, kullanip faydanmaliyiz. Ama yetersiz oldugu gercegi degistirmez. Bu sezonu hatirlayin.. Önde nerdeyse top tutamadik. Burak her topu eziyor.

Neyse, ayni seyleri konusuyoruz zaten.

Gecen sezon basinda ben burda ne yazmistim. Acip bakin. Bu sinirlama yüzünden ciddi sekilde geride kalacagiz demistim ve fazlasi. Ve yine diyorum, sayi düstükce daha da zorlanacagiz.

Cünkü gerekilen hamleler yapilmiyor.

Katiliyorum buna zaten. El kol bagli, kullanip faydanmaliyiz. Ama yetersiz oldugu gercegi degistirmez. Bu sezonu hatirlayin.. Önde nerdeyse top tutamadik. Burak her topu eziyor.

Neyse, ayni seyleri konusuyoruz zaten.

Mancini'nin yeterince tanıdığını düşünüyorum artık oyuncuları. Kanat falan oynatmaz artık. Fm tabiriyle fırsatçı golcü diyebiliriz Burak'ın oynadığı en iyi rol için. Bu şekilde oynatılırsa verimli olur olmazsa senin de söylediğin gibi teknik ve mental anlamda yetersiz olduğu için diğer rollerde fazla sırıtıyor.

Bu arada Terim napar simdi :D

aklima geldi oylesine, simdi 3 ay tatili var galiba, tekrar yabanci konusunu mi calisacak yoksa :P

bence yabancı stoper yerine yabancı kanat alalım gerekirse Ceyhun oynasın stoperde. ManU'dan Valencia ya da Young'a sulansak keşke :D

Muslera

Tarık-Semih-X-Telles

Melo-Selçuk

Bruma-Sneijder-Burak

Doumbia

CL​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt