Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkanın nesi beğeniliyor anlamıyorum topu aldımı en az 7-8 saniye tutuyor gol-asist oranına bakıncada anlaşılır yaşıda 30

yürüyerek adam geçiyor

adam eksiltme konusunda arda'dan daha yetenekli

kilitli savunmaları açmak için çok iyi olur

adam isveç milli takımının maestrosu

gelsin. iş yapar...

Akhisar Belediyespor transferin gözde isimleri Bilal Kısa, Uğur Demirok ve Oumar Niasse'nin sözleşmelerini 1 yıl daha uzatıyor.

Sahsi fikrim tarigi aliriz bu sefer fener canere inzayi attirti hasan ali topuz caner gokhan bekleri alacaklarini sanmiyorum

gökhanın alternatifi yok takımda

sadece bekir. o da idare ediyor

azize kafasına koyarsa alır

hiç umutlanmayalım

kafasına koyduğu hiç bir oyuncuyu bize kaptırmaz azize

NOT: selçuk istisnası hariç

ahmed musa daha 21 yasinda iyi olur galiba dunya kupasi kadrosundan cikartilacakmis sakatligi nedeniyle

Ne ara sakatlanmış.? Dünya kupası da amma uğursuz bu sene.Reus,Ribery gibi adamlar izleyemeyecez.Artı olarak koduğumun Brezilya milli takımı Lucas'ı almamış kadroya.Leo,Fransa da gün yüzüne çıkmamış(keşfedilmiş veya keşfedilecek) kanat adamları yokmu yahu? Bide şu Remy Cabella nasıl bir topçudur.?

Zidane Bordeaux nun teklifini reddettigi icin pismanmis hemen bize haber yapmislar :)

Galatasaray, Eskişehirspor forması giyen Tarık Çamdal ve Erkan Zengin'in transferi için önümüzdeki hafta perşembe ya da cuma günü resmi görüşmelere başlıyor.

sporx

eskişehir sadece avrupaya gitmiyo ligden çekilir bu ikisini verirse bence asparagas

Yeniden yargilama olayida hikaye beyler , burda amac azizin iceri girmemesi girmeyecekte zaten , isi uzatabildikleri kadar uzatiyorlar sonra af cikacak , yeniden yargilamanin olmasi hukuken imkansiz , aziz yatmayacak ama sikeci damgasindanda kurtulamicak cunku aklanmayacak.

eskişehir sadece avrupaya gitmiyo ligden çekilir bu ikisini verirse bence asparagas

basın sözcüsü canlı yayında ceza alırlarsa erkanı da tarığı da satabileceklerini açıkladı

trabzon ve fenerin teklif verdiğini GS'ın da devreye girdiğini söyledi

asılsız haber falan değil bence

Ne ara sakatlanmış.? Dünya kupası da amma uğursuz bu sene.Reus,Ribery gibi adamlar izleyemeyecez.Artı olarak koduğumun Brezilya milli takımı Lucas'ı almamış kadroya.Leo,Fransa da gün yüzüne çıkmamış(keşfedilmiş veya keşfedilecek) kanat adamları yokmu yahu? Bide şu Remy Cabella nasıl bir topçudur.?

Amerika macinda sakatlandi.Lucas iyi super topcu tamam ama oyunda cok kayboluyor ben anlamiyorum o cocugu acayip yetenekli ama isteneni veremedi bir turlu oyunda bir an parlayip geri kalan dakikalarda sonuyor. Cabella fena degil ama ben begenmiyorum newcastle den 15 milyon euro talep etmislerdi dunya kupasina alinmasida Lacazette,Nasri gibi adamlar dururken resmen sacmalik.

Valla 15 hazirandan itibaren fenerbahce bizim Nancy sehrinde secmeler duzenliyor baya yazilan turk zenci arap var adamlar kararli gibi fransa pazarina yayilmaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt