Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkanin fenere attığı golü kim atabilir bizde sino dışında? Adamdaki teknik kimsede yok. Gelsin dursun kulubede, duruma göre kullanılır.

Muslera

Veysel(Şener) Semih Koray Telles

Melo Selçuk

Töre Wes Bruma

Burak

iyi kadro değil ama sınırlamadan dolay böyle olcak belli yani

Öneml Yedekler :Chedj,Yekta,Emre,Hamit,İshak,Mevlüt,Origi,Doumbia

doumbia origi sürekli forvet hattında değişebilir.

Şahsen beğendim ama olmayacağını da biliyorum.

Bence yine Sneijder sol kanata hapsedilecek bu gidişle ve 3lü orta saha oynayacağız.

O bencede oyle ama insan istiyor iste. Yoksa mancini sneijderi sola buragi saga sabriyi sola semihi saga hakani stopere brumayi beke cekerek anasini aglatir yine

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

6+2 olsaydı yine iyiydi be. 5+3 her ne kadar 6+0'dan iyi olsa da yine de çok zor kadro yapmak. 6+2 az da olsa sorunu çözüyordu bizim için.

Hamit Altıntop'u ne kadar kolay harcıyoruz, aklım almıyor. Sakatlanması geçen sene belki de şampiyonluğa mâl oldu. Galatasaray için çok önemli oyuncu, inşallah bir sakatlık daha yaşamaz da katkı vermeye devam eder.

Hamit onceki sezon aslinda bizim takimda en iyi pas atan oyunculardan biriydi. O sezonun maclarina bakarsan onun paslariyla baslayan pozisyonlardan attigimiz cok gol var. Ama cok uzun bir sakatlik gecirdi, ve yasi da iyice ilerledi. Adam 1 sezon boyunca oynamadi, o yuzden herkes kafasinda sildi. Bu saatten sonra bir sey beklemiyor kimse.

4-3-3 oynayacagimizi varsayarsak, Hamit'i nerede kullanabiliriz? Sag bek yazanlar var ama bence olmaz. Orta sahada Melo, Selcuk, Sneijder uclusunden birini kesmesi lazim oynamasi icin, o da zor. Belki rotasyonda bazi maclarda Selcuk'un yerine oynayabilir.

Hamit onceki sezon aslinda bizim takimda en iyi pas atan oyunculardan biriydi. O sezonun maclarina bakarsan onun paslariyla baslayan pozisyonlardan attigimiz cok gol var. Ama cok uzun bir sakatlik gecirdi, ve yasi da iyice ilerledi. Adam 1 sezon boyunca oynamadi, o yuzden herkes kafasinda sildi. Bu saatten sonra bir sey beklemiyor kimse.

4-3-3 oynayacagimizi varsayarsak, Hamit'i nerede kullanabiliriz? Sag bek yazanlar var ama bence olmaz. Orta sahada Melo, Selcuk, Sneijder uclusunden birini kesmesi lazim oynamasi icin, o da zor. Belki rotasyonda bazi maclarda Selcuk'un yerine oynayabilir.

Mancini kalacaksa ki yorumlarımı hep o yönde yapıyorum; sezonun son haftalarında iyi işleyen dizilişte Yekta'nın yerinde oynar. Ayrıca Selçuk'u tek alternatif olmaktan çıkarır. Fiziksel olarak güçlendiğinde sağ açık olarak da gayet de oynar. Futbol altyapısı ve tecrübe olarak takımın belki de en iyi 3-4 oyuncusundan biri. Bence seneye takımda rahatlıkla yer bulur. Yeter ki sakatlığı engel olmasın.

Nöbetin tadı yok biz forvete adam bekliyoruz yönetim defans bakıyor biz defansa Türk istiyoruz Chedjou yu gönderip başka yabancı bakıyorlar Pique gelse ne yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt