- 4 Ağustos 2009
- 91.041
- 72.474
- 5.358
Erkanin fenere attığı golü kim atabilir bizde sino dışında? Adamdaki teknik kimsede yok. Gelsin dursun kulubede, duruma göre kullanılır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız Doumbia gelirse muhteşem olur. Türkiye'yi sallar. Tek sıkıntısı belindeki sakatlık...
Arkadaşlar selam uzun zamandır yoktum, Olcan işi tamam diye biliyorum.
Bide devre arası harcanan paradan bahset zevkli oluyor
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aaa bak konusunu bile açmışım 2013-2014 Sezonu Ara Transfer | KAP Bildirimleri | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu senin gibi mentiıonsuz sallamamışım.Şahsen beğendim ama olmayacağını da biliyorum.
Bence yine Sneijder sol kanata hapsedilecek bu gidişle ve 3lü orta saha oynayacağız.
Muslera
Veysel(Şener) Semih Koray Telles
Melo Selçuk
Töre Wes Bruma
Burak
iyi kadro değil ama sınırlamadan dolay böyle olcak belli yani
Öneml Yedekler :Chedj,Yekta,Emre,Hamit,İshak,Mevlüt,Origi,Doumbia
doumbia origi sürekli forvet hattında değişebilir.
bel mi. olmadi şimdi bu. en önemli bölge. iyice incelesinler öyle gelsin.
origi nedir.
6+2 olsaydı yine iyiydi be. 5+3 her ne kadar 6+0'dan iyi olsa da yine de çok zor kadro yapmak. 6+2 az da olsa sorunu çözüyordu bizim için.
Hamit Altıntop'u ne kadar kolay harcıyoruz, aklım almıyor. Sakatlanması geçen sene belki de şampiyonluğa mâl oldu. Galatasaray için çok önemli oyuncu, inşallah bir sakatlık daha yaşamaz da katkı vermeye devam eder.
Hamit onceki sezon aslinda bizim takimda en iyi pas atan oyunculardan biriydi. O sezonun maclarina bakarsan onun paslariyla baslayan pozisyonlardan attigimiz cok gol var. Ama cok uzun bir sakatlik gecirdi, ve yasi da iyice ilerledi. Adam 1 sezon boyunca oynamadi, o yuzden herkes kafasinda sildi. Bu saatten sonra bir sey beklemiyor kimse.
4-3-3 oynayacagimizi varsayarsak, Hamit'i nerede kullanabiliriz? Sag bek yazanlar var ama bence olmaz. Orta sahada Melo, Selcuk, Sneijder uclusunden birini kesmesi lazim oynamasi icin, o da zor. Belki rotasyonda bazi maclarda Selcuk'un yerine oynayabilir.