Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim transferde yine geç kalıyor yerli kalitemiz yerlerde bütün kaliteli yerli futbolculara saldırmamız lazımken yine uyuyorlar elimizde takasda kullanabileceğimiz çok gereksiz futbolcu var takas artı para şeklinde transferleri gerçekleştirmeliyiz.

bu oyunculardan birçoğunu almalıyız

olcan

g.töre

tarık çamdal

tolgay arslan

şener

uğur Demirok

ishak doğan

mevlüt erdinç

Mehmet ekici

sercan saraer

sinan bolat

Çöpleri toplarız artık. Ben bu sezonluk lig tvyi iptal edeyim bari.

Arda barcelona haberini kim yazmissa iyi seneryo , baktim mehmet ciftci haberi gulun gecin kolpacinin tekidir

Koke varken ardayi overratedini neden alsin barca

Türkiye-Hollanda maçından sonra yaşandığı iddia edilen 'silah çekme' olayı gündemi sarsarken, Alman basını da olaya geniş yer ayırdı...

Hakan Çalhanoğlu, üç milli futbolcumuzun adının karıştığı skandalla ilgili, Bild Gazetesi’ne itiraf niteliğinde bir açıklama yaptı. Alman gazeteciler, Hakan’ın bu iddiaları yalanlamasını beklerken; genç yıldızın, “Konuyla ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Konuşamam” demesi herkesi şaşkına çevirdi.

Şimdi gözler, Gökhan Töre ve Ömer Toprak’ın ifadelerinde...

Gokhan denen gerizekaliyi alalim diyen varmi daha bu forum da ?

Olcan + jimmy icin ugrasiyormusuz sampiy10 yaziyor

Trabzonspor Olcan icin 2 milyon euro+Salih ve Umut'un bonservislerini istemis.Kabul edelim.Bitsin bu is.

gökhan töremi ? O Adamı bizde görecegime kör olayım daha iyi. Allahın zibidisi. kafasına göre takılıyor. istemez.

2 gündür Mandzukic ismi geçiyor. Olmazda heyecanlandırıyor işte.

Mandzukic oyle ahim sahim topcu degil. Torres, balo vs ile kiyaslarsangetirmesi en kolay adam. Ama ben istemem onu o zaman bari gidip kanat-forvet getirsinler bir tane. Bu tip oyuncuya daha cok ihtiyacimiz var. Mandzukic iyi forvet ama drogba gibi sneijder gibi takimi tassimaz, takima klas katmaz. Görev adami.

Mandzukic oyle ahim sahim topcu degil. Torres, balo vs ile kiyaslarsangetirmesi en kolay adam. Ama ben istemem onu o zaman bari gidip kanat-forvet getirsinler bir tane. Bu tip oyuncuya daha cok ihtiyacimiz var. Mandzukic iyi forvet ama drogba gibi sneijder gibi takimi tassimaz, takima klas katmaz. Görev adami.

İkisinden daha fazla talibi olacağına adım gibi eminim. Zaten şu anki Torres'i top diye oynar Mandzukic ve hatta bence Balo'dan bile iyi topçu.

Erdal keser mi??? Cok antipatik ya off napiyor bu yonetim. Umarim gercek degildir. Bu yonetime futboldan anlayan, iyi iletisim kuran, uluslararasi baglantisi olan bir yonetici lazim: haldun üstünel.

Bencede kanat-forvet lazım kardeş. yada santrafor olupda kanada koydugun zaman yadırgamayacak adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt