Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önder Özen, Rubin Kazan'ın Gökhan Töre için 7,5 milyon euroluk bonservis bedeli istediğini söylerken, "Sözleşmesine yazılmış bir bedel var, onu vermeyeceğiz. Ne aşamadayız, yüzde 50, yüzde 50'yiz. Rubin Kazan bu rakamın tamamını istiyor"

Bu Gokhan Tore hakkinda cikan olumsuz haberler biz onunla ilgileniyoruz diye ve almiyalim diye cikmis olmasin?

Türkiye-Hollanda maçından sonra yaşandığı iddia edilen 'silah çekme' olayı gündemi sarsarken, Alman basını da olaya geniş yer ayırdı...

Hakan Çalhanoğlu, üç milli futbolcumuzun adının karıştığı skandalla ilgili, Bild Gazetesi’ne itiraf niteliğinde bir açıklama yaptı. Alman gazeteciler, Hakan’ın bu iddiaları yalanlamasını beklerken; genç yıldızın, “Konuyla ilgili açıklama yapmak istemiyorum. Konuşamam” demesi herkesi şaşkına çevirdi.

Şimdi gözler, Gökhan Töre ve Ömer Toprak’ın ifadelerinde...

Hakanin babasida oglum hayati tehlike atlatti dedi bu psikopati daha takimda gormek isteyenler var

Allahtan unal baskan soguk bakiyomua bu transfere muhtemelen olcani aliriz.

Baskan Balotelli iligi Aciklamasi yalan .....

Mancini Sportmediaset'a konusmus,"Mario'yu cok seviyorum, oglum gibi diyebiliriz. Futbol'da hic bir sey belki olmaz, belki yine beraber calisiriz"

kisaca: Mancini Balotelliyi istiyor ancak bizde bu kadar para yok,.

62 yaşında ve sözleşmesinin son senesnde olan adam için hem 2 milyon hemde 2 futbolcu veriyor ve taraftarda müthishhh yaeeeğğ diyorsa, ciddi mallaşmaya başladığımızın göstergesidir. Hadi 2 milyonu anladık, hadi yanına salih'i de anladım ama diğer oyuncu ya yiğit, ya sercan, ya da aydın falan olmalı. Sezon içinde rotasyonda kullanacağımız isimler değil.

62 yaşında ve sözleşmesinin son senesnde olan adam için hem 2 milyon hemde 2 futbolcu veriyor ve taraftarda müthishhh yaeeeğğ diyorsa, ciddi mallaşmaya başladığımızın göstergesidir. Hadi 2 milyonu anladık, hadi yanına salih'i de anladım ama diğer oyuncu ya yiğit, ya sercan, ya da aydın falan olmalı. Sezon içinde rotasyonda kullanacağımız isimler değil.

Adamlar bize zorla satmıyor hiç almayalım o zaman emre çolak salih balta gibi adamlarla devam

Ya gokhan tore pahali geldi demis aysal biri diyo istiyo ben anlamadim neyin peşindeyiz cok sacma stratejilerimiz var

Aynen

Adamlar bize zorla satmıyor hiç almayalım o zaman emre çolak salih balta gibi adamlarla devam

Aynen oyle kimseyi alamaz bu mantikla o olmasin bu olmasin kanat lazim ama cok sacma hareketler yapan baskanimiz var kimseyi alamaz centilmenlik muhabbetine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt