Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerli oyuncuların önem kazandığı şu dönemde, Beşiktaş ile sorun yaşayan Sezer Öztürk'ü kadroya alternatif olarak dahil edebiliriz aslında. Fenerbahçe'de oynadığı son dönemlerde özellikle Türkiye Kupası maçlarında etkili oluyordu. Bence fayda sağlar.

o şaibeci herifi alip midemizimi genişletecez.

Beyler Balotelli Galatasaraya Yakin gorunuyor.Berlusconiye

Balotelli Galatasaraya mi gidecek ? Sorusuna 'Sanirim Evet' demis.

Necati beleşse gelebilir, rotasyon için umutu böylelikle Trabzona yollayabiliriz.

Bunu düşünememiş olabilirsiniz

Simdi düşünüp susun

Olcan mevlüt sercan sararer tolgay ve yedek yerli sol bek (ömer bayram ishak erdin) yeter

Ne Necatisi abi ya Eskisehirdebile duzgun oynadigi yok bunun Anadoluda iş yapamamiss bu sene Necati eski necati degil.Niasse veya Mevlut-Yildiz forvet alip bitirmemiz lazim.Forvet isini Necati diyenler var hey allahim isterseniz Stancu,Baris Ozbek,Culiolarida alalim tam olsun.

Necati gelirse burak ve mevlutun arkasina 3. Forvet olarak gelir

Berk ismailin surekli oynamasi gerekiyor altinorduya kiralanacak bu sene

Ayrica neco geliyorsa umut yolcu demektir.

inanamıyorum. Gökhan töre hakan silah sokma olayı %100 Gerçekmiş. ŞAKA gibi .

Berlusconi öyle bir aciklama yapmadi. Balotellinin Milanda kalacağina inandiğini ve santrafor oynamayi ögreneyeceğini umduğunu söyledi.

Gerçekmiş derken?Oyuncular doğrulamış mı?

sezer öztürk açıklama yapmış biz ağır bişey yapmadık yinede yalnız bırakıldık önder özen tarafından diyor üstüne biz arkadaşlarımızla kavga etmedik ağzına silah sokmadık onları daha çok savundular diyor şaka gibi :D

"YALNIZ BIRAKILDIK"

Sezer, ayrıca Önder Özen’in gece kulübünde silahla yaralanan, milli takım kampında takım arkadaşlarını silahla tehdit ettiği iddia edilen oyuncuları savunduğunu, kendisinin ve İbrahim'in yalnız bırakıldığını söyledi.

"BİZ BARDA VURULMADIK"

"Biz İbrahim ile bir olay yaşadık ve sonra konuyu kapattık” diyen Sezer, "O dönem çok ağır ceza aldık. Süresiz kadro dışı bırakıldık. Ama biz barda vurulmadık. Milli takım kampında arkadaşımızın ağzına silah sokmadık. Önder Özen bizi görmezden gelirken, bu olaylarla adı anılan futbolcunun avukatlığını yaptı, ona kefil oldu. Bizimle ne derdi var bilmiyorum. Şahsi egolarını tatmin etmek için böyle davrandığını düşünüyorum. Ceza almadan önce de Özen sahaya çıkmamamız için elinden geleni yaptı. Hazırlık maçlarında bile çok az şans verildi" şeklinde konuştu.

inanamıyorum. Gökhan töre hakan silah sokma olayı %100 Gerçekmiş. ŞAKA gibi .

Önder Özen'in röportajını izledim bugün TRTSpor'da. "Bir olayın olduğu malum, ama Gökhan'ın böyle bir hareket yaptığına inanmıyorum. Ömer ile Hakan da Gökhan'ın böyle birşey yaptığını söylese yine de inanmam." dedi.

Trajikomik bir durum.

Beyler Yenişafak gazetesinde milan baskanina Balotelli galatasaraya gidecek mi ? Sorusuna 'Sanirim Gidecek' demis.Kaynak Saglam mi sabah gazeteside yazmis.

Önder Özen'in röportajını izledim bugün TRTSpor'da. "Bir olayın olduğu malum, ama Gökhan'ın böyle bir hareket yaptığına inanmıyorum. Ömer ile Hakan da Gökhan'ın böyle birşey yaptığını söylese yine de inanmam." dedi.

Trajikomik bir durum.

üstte attığım alıntıya bak abi sporxden olana . zaten sezer önder özene onu korudugu için kızgın . olay kesin dogru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt