Yasin Paçavra
10 Numara!
- 3 Nisan 2014
- 14.459
- 2.261
- 1.198
Yenişafak saglamdir kardes.
İnsallah dogrudur ya Balotelli gelse ortaligi kasip kavurur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezer öztürk açıklama yapmış biz ağır bişey yapmadık yinede yalnız bırakıldık önder özen tarafından diyor üstüne biz arkadaşlarımızla kavga etmedik ağzına silah sokmadık onları daha çok savundular diyor şaka gibi![]()
Yenişafak Gazetesi yazmis geliyor diye birde sabah gazeteside ayni.
Renktaşlar benim tek transfer beklentim Lucescu yoksa mancini gitmedikçe kim gelirse gelsin hiç umudum yok. Lucescu gelsin transfer olmasın ben razıyım.
......................Muslera..................
Eboe.........Chedjou.......Semih.....Telles
.......................Melo..........Selçuk..........
........Haijrovic.................................Bruma...
..........................Sneijder........................
..........................Burak..........................
Renktaşlar benim tek transfer beklentim Lucescu yoksa mancini gitmedikçe kim gelirse gelsin hiç umudum yok. Lucescu gelsin transfer olmasın ben razıyım.
......................Muslera..................
Eboe.........Chedjou.......Semih.....Telles
.......................Melo..........Selçuk..........
........Haijrovic.................................Bruma...
..........................Sneijder........................
..........................Burak..........................
"Balotelli resta al Milan? Credo di sì francamente, sperando che impari a fare il centravanti".
Berlusconinin Balotelli hakkinda o gün söylediği söz. Googlede bu kismi aratirsan, tüm italyan basininda olduğunu görürsün.
"Balotelli resta al Milan? Credo di sì francamente, sperando che impari a fare il centravanti". - Google Search
Hajrovic zu Bremen kesin diyor,Bremen Energy Radyosu.
Bremenin parasi yok. Hunt gittigi icin bir alternatif ariyorlar, Hajrovic bonservissiz almak istiyorlar,para almadigi icin, bu olmasza kiralamak istiyorlar.