Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzonspor’da bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen gitmek isteyen Olcan Adın konusunda Beşiktaş ile anlaşmaya varıldığı öğrenildi

Taka Gazetesi (trabzon yerel gazetesi)

Sabri ile uzatalım bare

Olcan da giderse bu yönetim artik yerli transferi falan yapmasin, direk ligden cekilsin... Nedir bu böyle!

Nasil bir kadro kurmayi düsünüyorlar acaba 5 yabanciyla??

Ne gerek var kanat oyunca?

Sagda burak/umut akar solda sneijder

İlaveten amrabat ile bruma!var simdilik

* LG G2 Tapatalk *

Olcanda kaçıyor geçmiş olsun. Mancini hala Quaglliarellayı begeniyorum diye röportaj versin

Olcan'in bize gelmek istemediğini düşünüyorum ben sahsen. Istese simdiye biterdi.

Mancini Gazzetta'da isteklerini açıkladı. 1 stoper, 1 forvet, 2 kanat. Balotelli sorusuna "hayır baskanimla bu konuyu kesinlikle konuşmadık"

Ulan hangi mal GS yerine BJK'ye gitmek ister? Bu mantik disi. Ya ayarttilar Olcan'i yada medyanin bir yalanidir bu. Bir insan bukadar gerizekali olamaz.

Yabancı sınırından ziyade artık oturmuş bir iskeletin olmasından kaynaklanıyor bence. Eskiden general beklerken, şimdi daha çok asker bekleniyor.
Aynen bende öyle düşünüyorum, doymuşluk var gibi.

Ceyhun'un sözleşmesi bitti gözün aydın :D Cidden kadro cok şiş 14 15 adam gondermek lazim nerdeyse.
Şimdi onları gönderecek kulüp mulüp bulamayınca Aydın'da yaptığımız gibi son dakika sözleşme yenileriz.

Vasat oyuncuları gönderip yerine vasat oyuncu almaktansa. Vasat oyunculardan maksimum verim alacak bir TD ve bir iki kaliteli oyuncu aldık mı yine şampiyon oluruz.

Bence bizim en büyük sorunumuz ofansif anlamda yetersiz olmamız. Ligin en az gol yiyen takımıyız ama sıralamaya göre de en az atanlardanız. 1 tane yabancı üst düzey kanat/forvet oyuncu almak şart oğlu şart. Kewell'in bir üst versiyonu bir bitirici olabilir.

Mancini'nin açıklaması dogruysa gerekli teshisi koymus hoca. Taraftar da bu mevkiler konusunda hemfikir heralde.

Takımda eli ayagı düzgün sag bek yok neyin kafasında bu hoca ? 2 kanadı 1 forveti rüyasında görür kusura bakmasın.

Aynen bende öyle düşünüyorum, doymuşluk var gibi.

Şimdi onları gönderecek kulüp mulüp bulamayınca Aydın'da yaptığımız gibi son dakika sözleşme yenileriz.

Vasat oyuncuları gönderip yerine vasat oyuncu almaktansa. Vasat oyunculardan maksimum verim alacak bir TD ve bir iki kaliteli oyuncu aldık mı yine şampiyon oluruz.

Bence bizim en büyük sorunumuz ofansif anlamda yetersiz olmamız. Ligin en az gol yiyen takımıyız ama sıralamaya göre de en az atanlardanız. 1 tane yabancı üst düzey kanat/forvet oyuncu almak şart oğlu şart. Kewell'in bir üst versiyonu bir bitirici olabilir.

Aydin olayi farkli. Onu altyapi futbolcusu oldugu icin CL kadrosunu doldurmak icin cagirdik geri. Baska takimlara gonderemeyecegimiz konusuna da katiliyorum cunku maas kistasimiz cok yuksek baska takimlar bu paralari vermiyorlar adamlara.

Transferi Manciniye bırakırsak geçmiş olsun. Size söyleyeyim adayları kesin:rhodolfo,Olcan,jimmy durmaz,Quagliarelladır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt