- 9 Ocak 2014
- 33.116
- 9.437
- 1.538
Tek dilegim Ceyhundan kurtulmaktı oldu. çok şükür . !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcan da giderse bu yönetim artik yerli transferi falan yapmasin, direk ligden cekilsin... Nedir bu böyle!
Nasil bir kadro kurmayi düsünüyorlar acaba 5 yabanciyla??
Aynen bende öyle düşünüyorum, doymuşluk var gibi.Yabancı sınırından ziyade artık oturmuş bir iskeletin olmasından kaynaklanıyor bence. Eskiden general beklerken, şimdi daha çok asker bekleniyor.
Şimdi onları gönderecek kulüp mulüp bulamayınca Aydın'da yaptığımız gibi son dakika sözleşme yenileriz.Ceyhun'un sözleşmesi bitti gözün aydınCidden kadro cok şiş 14 15 adam gondermek lazim nerdeyse.
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 5 Haz
SON DAKİKA: Galatasaray, Selçuk, Burak ve Muslera'nın ardından sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam ile anlaşmaya vardı.
Aynen bende öyle düşünüyorum, doymuşluk var gibi.
Şimdi onları gönderecek kulüp mulüp bulamayınca Aydın'da yaptığımız gibi son dakika sözleşme yenileriz.
Vasat oyuncuları gönderip yerine vasat oyuncu almaktansa. Vasat oyunculardan maksimum verim alacak bir TD ve bir iki kaliteli oyuncu aldık mı yine şampiyon oluruz.
Bence bizim en büyük sorunumuz ofansif anlamda yetersiz olmamız. Ligin en az gol yiyen takımıyız ama sıralamaya göre de en az atanlardanız. 1 tane yabancı üst düzey kanat/forvet oyuncu almak şart oğlu şart. Kewell'in bir üst versiyonu bir bitirici olabilir.
Takımda eli ayagı düzgün sag bek yok neyin kafasında bu hoca ? 2 kanadı 1 forveti rüyasında görür kusura bakmasın.
Galatasaray Stats @CimbomStatistic 5 Haz
SON DAKİKA: Galatasaray, Selçuk, Burak ve Muslera'nın ardından sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam ile anlaşmaya vardı.