Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceyhun'un oynadigi maclari izlemeyecegim. Yeter artik lan ne görüyorlar bu yeteneksiz herif'te?

Sabri Hamit salih veysel var orası içün

1-Sabri Bu takımda anca Kanat oynar kardeş,bunu Hocada gördü ondan Semihi oynattı.

2-Veysel Kasımpaşa maçıyla birlikte Hocanın kafasında zaten bitti. Agır ve Bence Ön libero olması gereken bir adam.

3-Salihi zaten geçiyorum. .

4-Hamitin bek oynadıgından Ne Mancinin nede Tugayın haberi vardır. Ve zaten belini döndüremeyen adamı beke koyarsan kevgire döner sag taraf.

Ünal Aysal:Hocamızla da görüştüm Balotelli'nin yeri olmadığını söyledi bana kendisi...Mancini:Balotelli için başkanla konuşmadık..

Ulan Baskan,neden "Balotelli icin Paramiz yetmiyor" demiyorsun? ..:dispirited:

Ya hacı hadi yazmayım etmeyim dedim ama dayanamadım. Şimdi soruyorum, kuş musun yoksa ergen mi?

Galatasaraylıyım ve bu takım için konusuyorum. Olcan elden kaçıyor. 2 kanadı nerden bulacak. Bulsada Erkan gibi Jimmy gibi çöpler var. Onlarda bize yakısmaz. Adam transfer yapmayı bilmiyor çok basit.

Galatasaraylıyım ve bu takım için konusuyorum. Olcan elden kaçıyor. 2 kanadı nerden bulacak. Bulsada Erkan gibi Jimmy gibi çöpler var. Onlarda bize yakısmaz. Adam transfer yapmayı bilmiyor çok basit.

Adam eksik yerleri söylemiş. Ki, doğru bir teşhiste bulunmuş. Olcan elden kaçıyorsa 1 yabancı 1 de yerli kanat alırsın olur biter. Yabancı forvet bu sene lüks ollur o yüzden mevlüt en iyi seçenek. Stoper konusunda da haklı çünkü semih'in kötü performansında bile kulübeye çekemedi adımı.

Adam eksik yerleri söylemiş. Ki, doğru bir teşhiste bulunmuş. Olcan elden kaçıyorsa 1 yabancı 1 de yerli kanat alırsın olur biter. Yabancı forvet bu sene lüks ollur o yüzden mevlüt en iyi seçenek. Stoper konusunda da haklı çünkü semih'in kötü performansında bile kulübeye çekemedi adımı.

Stoper konusunda bencede haklı. Ama ordada Listenin başına Rhodolfo gibi bir adamı yazması bizimle bildigin Dalga geçmek.

keko transferler yapmayız umarım salih dursun gibiler gelirse halimiz duman geçen senenin kekoları umut gündoğan,salih

Dünya Kupası'nın ardından yeni sezona Bayern Münih'le başlamayacak olan Mario Mandzukic, hangi takımlarda gidebilceğini açıkladı. Henüz Avrupa'dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını söyleyen golcü futbolcu, Galatasaray'ı düşünmediğini belirtti.

Stoper konusunda bencede haklı. Ama ordada Listenin başına Rhodolfo gibi bir adamı yazması bizimle bildigin Dalga geçmek.

Valla hacı en yeteneksiz adamı bile bir sisteme göre oynatırsan sırıtmaz takımda. Rodolfo'yu hiç izlemedim o yüzden yorum yapamam ama adam bu kadar istediğine göre hocanın istediği özelliklere sahip bir oyuncu.

Ceyhun'la uzatmayıp o mevkiide Veysel'e sans versek daha fazla katkı alırız.

olcan bes para etmez topcu,tupcu gibiler bunun gibi les futbolcularin fiyatini ne hale getirdi,o capini s... zaten sikeci tinercileri istiyorsa isimini burda yazip durmayin

Mancinin Listesi:

-1.Rhodolfo/Balanta/Astori/Rano

2. Olcan Adin

3. Gökhan Töre

4. Yabanci Forvet (Doumbia)

Ceyhun'un maaşı 900binTL ye falan düşürülürse kalmasında problem yok bence.

Kompany'i mi yazsin ne yani. Adam begeniyor da istiyor. Rhodolfo'nun hic bir macini izlememissindir bos bos yorumlar yapma.

Doria-Balanta gibi adamlar bu takımın savunmasına sınıf atlatıcak adamlar. Rhodolfonun geçen sene en az 10 maçını izledim. Hava hakimiyeti dısında bir numarası yok. Ceyhunun tamamen stoper kopyası. Sen rahat ol ben bildigimi konusurum.

Aysal'dan flaş Mancini açıklaması - Ligtv.com.tr

Spor Haberleri > Galatasaray Haberleri >

Aysal'dan flaş Mancini açıklaması

Aysal'dan flaş Mancini açıklaması

sondakika02.gif

Galatasray Başkanı Ünal Aysal Mancini ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu. Aysal "Yarın Mancini ile bir toplantı yaparak şartlarımızı sunacağız ve ondan da bu konu ile ilgili bir karar vermesini bekleyeceğiz" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt