Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 18.883
- 7.382
- 1.743
Ceyhun'un oynadigi maclari izlemeyecegim. Yeter artik lan ne görüyorlar bu yeteneksiz herif'te?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri Hamit salih veysel var orası içün
Takımda eli ayagı düzgün sag bek yok neyin kafasında bu hoca ? 2 kanadı 1 forveti rüyasında görür kusura bakmasın.
Ceyhun'un oynadigi maclari izlemeyecegim. Yeter artik lan ne görüyorlar bu yeteneksiz herif'te?
Ya hacı hadi yazmayım etmeyim dedim ama dayanamadım. Şimdi soruyorum, kuş musun yoksa ergen mi?
Galatasaraylıyım ve bu takım için konusuyorum. Olcan elden kaçıyor. 2 kanadı nerden bulacak. Bulsada Erkan gibi Jimmy gibi çöpler var. Onlarda bize yakısmaz. Adam transfer yapmayı bilmiyor çok basit.
Adam eksik yerleri söylemiş. Ki, doğru bir teşhiste bulunmuş. Olcan elden kaçıyorsa 1 yabancı 1 de yerli kanat alırsın olur biter. Yabancı forvet bu sene lüks ollur o yüzden mevlüt en iyi seçenek. Stoper konusunda da haklı çünkü semih'in kötü performansında bile kulübeye çekemedi adımı.
Stoper konusunda bencede haklı. Ama ordada Listenin başına Rhodolfo gibi bir adamı yazması bizimle bildigin Dalga geçmek.
Stoper konusunda bencede haklı. Ama ordada Listenin başına Rhodolfo gibi bir adamı yazması bizimle bildigin Dalga geçmek.
Kompany'i mi yazsin ne yani. Adam begeniyor da istiyor. Rhodolfo'nun hic bir macini izlememissindir bos bos yorumlar yapma.